Arama sonuçları: *

• Users: ehven1ser
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

❌İndirim Bitti! Media Markt'ta Kioxcia G3 M2 SSD İndirimi 1TB 3.300TL

M2 SSD Kioxcia G3 1TB 3300TL Arkadaşlar SSD fiyatları artmış iken Media Markt da böyle bir indirim buldum ihtiyacım yok ama sata fiyatına M2 SSD. Ilgilenen arkadaşlar bir baksın Kioxcia G3 M2 [H3 id='KIOXIA+PCIe+M2+1TB+Exceia+Plus+G3+NV+3D+50003900+Dahili+SSD']KIOXIA PCIe M2 1TB Exceia Plus...
  2. E

🔥İndirim G29 Direksiyon 12 Bin TL Vatan

Vatan Computer de Logitech G29 Direksiyon sepette 12 bin TL ye geliyor. Biz gittik mağazadan aldık. Aynı fiyattan yardımcı oldular. Vites 3 bin TL toplam set 15e geldi. Vatan G29
  3. E

Uzaktan Oynama ve PC uzaktan erişim

Merhaba, Bilindiği üzere Steam Link üzerinden oyunları uzaktan oynayabiliyoruz. Ancak bu konuda iki adet kritik sorum olacak. Konuyu doğru yere açtığından emin değilim kusura bakmayın. İlk sorum evden uzakta girmek istenildiğinde Steam Link PC açık değilse kullanılamıyor. Bunun çözümü sadece...
  4. E

Işlemci mi Ekran Karti mi Yükseltmeli?

Selamlar, VR ve 2K çözünürlükte oyun oynadığım sistemim: R5 5600 RTX 3070 32 GB Ram Asus Prime WiFi 2 Anakart Hocalar benim sorum şudur. Sizce işlemciyi mi R7 7800x3d gibi bir işlemci ile yükseltmek mi daha kârlı olur. Yoksa RTX 4070 Veya RX 7800xt gibi bir ekran kartına yükseltmek mi...
  5. E

GamePass Starfield Oyun Kilitlendi Hatası

Selamlar, Arkadaşlar çıktığından beri şu oyunu oynayamadım her şeyi denedim. Kaç kere silip tekrar başka diske yükledim ama olmuyor. Hata görselde ki gibi yardım edebilir misiniz? GamePass Ultimate var diğer hiç bir oyunda bu tarz sorun yaşamadım.
  6. E

Çözüldü✓ SSD Yarı Hız Alma Sorunu

Selamlar arkadaşlar, Kingston KC3000 7000mb/s Linkteki 2TB KC3000 Kingston M.2 SSD 'yi aldım. 7000mb/s olması gereken hız görseldeki gibi yarı hızını vermekte. -Ürün orjinal (key, kingston uygulaması ile teyit ettim) -ASUS BIOS üzerinden tüm disk ayarları auto da, yine dee pci 4.0 seçerek...
Geri