Arama sonuçları: *

• Users: bane
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. bane

Yardım HP X27i vs Aryond A32 V1.2

Bu monitörler arasında kaldım hangisini seçmek daha mantıklı olur? Hikayeli oyunlar oynuyorum, film izliyorum ve fotoğraf, video işi ile ilgileniyorum hobi olarak...
  2. bane

Yardım Msı Mpg Corelıquıd K240 lga 1700 uyumlu mu?

Msı Mpg Corelıquıd K240 satın aldım ama lga 1700 kiti olup olmadığı hakkında net bir bilgi bulamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı?
  3. bane

Yardım A52S dosya aktarımı olmuyor/seçenek çıkmıyor

Telefonu bilgisayara bağladığımda medya aktar vs seçeneği gelmiyor. 2 farklı kablo ve 2 farklı bilgisayarda denedim. Kabloları başka telefonda deniyorum sorun olmuyor. Neyden kaynaklı olabilir? Samsung A52s
  4. bane

Öneri Xprime Winner alınır mı?

2. El temiz Xprime Winner buldum fiyatı 1250 lira alınır mı sizce?
  5. bane

🔥İndirim Seduna Skagen Çalışma Koltuğu - 719₺

Ürünün kalitesini bilmiyorum ama diğer sitelerle karşılaştırınca fiyatı iyi gibi geldi. Bir de yeni üye indirimi ile 50₺ daha düşüyor. Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum :kedi: https://www.amazon.com.tr/dp/B088LW4ZQN/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_HWKEMXWQ1YE3688X9H2G
  6. bane

Öneri Kasa fan takviye/değişim önerisi

Merhaba VENTO VG11A kasa kullanıyorum https://www.gaming.gen.tr/urun/177914/vento-vg11a-atx-4-adet-rgb-fan-temperli-cam-fsp550-51aac-550w-80-eu-psu-gaming-kasa/ Kasanın üst kısmına 2 adet fan ararken bu ürün ile karşılaştım...
  7. bane

Öneri VDSL altyapı İSS tavsiyesi

Merhaba Eskişehir'de evime İnternet bağlamak istiyorum. Çok fazla seçenek, çok fazla firma var kafam çok karıştı. Comnet, netspeed, gıbırnet, internet kutusu vs. Uzadıkça uzuyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim.
  8. bane

Steam Sepet Tavsiyesi

Arkadaşlar kredi kartım puan vereceği için sepetin maaliyeti 230₺ lira olacak. Tavsiye eder misiniz? Değiştir, çıkar dediğiniz oyun var mı?
  9. bane

GG6 sistem monitör klavye mouse geç elektrik gelmesi

Merhaba intel GG6 sistem kullanıyorum. Kasayı çalıştırdıktan 7 saniye sonra mouse, monitör ve klavyeye elektrik geliyor. Bu normal mi? Daha önce masaüstü kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum, teşekkür ederim.
  10. bane

Seagate firecuda 510 alınır mı?

2500 liraya sıfır garantili seagate firecuda 510 2tb alınır mı sizce? Diğer seçenekler: 1tb crucial P5 Plus - sıfır - 2000 1tb wd Black sn750 - 2. El - 1500
  11. bane

Öneri Redragon rudra 325 liraya alınır mı?

Mastercard indirimi ile 325 lira, tavsiye eder misiniz? https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/redragon-k565r-1-rudra-kablolu-rainbow-mekanik-oyuncu-klavyesi_pdp_800529633
  12. bane

Yardım 1 tb dram M2 ssd tavsiyesi

Anakartım : asus h610m-k d4 1tb M2 ssd arıyorum dram mevcut olan. Aklımda bu var ama kararsızım. https://www.amazon.com.tr/dp/B098WL46RS/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_7NYNYM7P37MEN1JEQE8P?_encoding=UTF8&psc=1
  13. bane

Öneri Gm 08 - gm11 - g300s

Arkadaşlar merhaba aralarından hangisini tavsiye edersiniz? Hepsi sıfır ürün. Msi gm08 - 110₺ Msi gm11 - 145₺ Logitech g300s - 170₺
  14. bane

Öneri 455 liraya sıfır Corsair K55 RGB Pro veya alternatif öneri

Razer cynosa V2 alacaktım fakat kararsız kalınca stok bitti. Şimdi bu klavyeyi almayı düşünüyorum, tavsiye eder misiniz? Karne haftası olduğu için belki indirim olur diye beklemeyi düşünüyordum ama pek olmayacak gibi :/ Bu fiyatlara yakın olarak hyperx Alloy Core RGB var, 300 liraya cynosa lite...
  15. bane

Öneri AOC 2G2U - 3000₺ bütçe

Arkadaşlar merhaba bu monitörü almayı düşünüyorum ama kararsızım, diğer sitelere bakınca fiyatı çok uygun geldi. Telefonda ips ekrandan hep uzak durdum monitörde bu durum nasıl? VA mi yoksa ips mi tercih etmeliyim? Bu fiyata bu monitörü tavsiye eder misiniz...
  16. bane

Çözüldü✓ RAZER CYNOSA V2 CHROMA/ öneri

GG6 sistem aldım çevre birimlerini topluyorum yavaş yavaş. PcKolik indirimlerinde bu klavyeye denk geldim tavsiye eder misiniz? Kaliteli ve uzun süre rahatça kullanabileceğim bir klavye arıyorum. Maksimum 400 liraya başka önerilere de açığım.
Geri