Arama sonuçları: *

• Users: Doğukaniz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Doğukaniz

hawk fab v4 mü zio fabric serisi mi?

yardımcı olabilir misiniz bu 2 model arasında kaldım rahatlık açısı önemli benim için günde 6-7 saat bilgisayar başında geçiriyorum https://ziogaming.com/urun/fabric-jet-black-standart-kol/ https://www.hawkchair.com/urun/fab-v4-oyuncu-koltugu
  2. Doğukaniz

xdrive 15'li serisi vs hawk fab v4

şu an xdrive 15 li serisi kullanıyorum ve terletme sorunu falan oluıyor hawk fab v4 kullanan veya bilen varmı bundan daha iyi mdiir alt kısmı çok sert diyorlar kafam karıştı
  3. Doğukaniz

iphone 12 yd alınır mı

pasaport yok 1-2 yere sordum yıllık uzatarak istediğin kadar kullanabilirsin diyorlar bazı kişiler de 5 ay sonra kapanır daha da açamazsın diyorlar bilgisi olan yazabilirmi acaba alayım mı almayayım mı sizce telefon kapanır elimde kalır diye korkuyorum
  4. Doğukaniz

iphone 12 yd alınır mı

iphone 12 yd alınır mı kapanma olasığı falan oluyor mu kayıt ettirmeden süresini uzalta uzalta kullanabilir miyim bilgi verebilir misiniz ona göre almak istiyorum
  5. Doğukaniz

İphone 11 tr mi almak daha mantıklı yoksa iphone 12 yd almak mı daha mantıklı

iphone 12 yd almak istiyorum fakat 1-2 kişi bana tamamiyle kapanma durumu olduğunu söyledi telefonu pasaporta kaydetmeden 1 yıllık uzatmalarla istediğim kadar kullanabilir miyim yoksa bir yerden sonra pasaporta kayıt mı ettirmem lazım kapanma durumu falan olur mu bilgisi olan varsa yazabilir mi...
  6. Doğukaniz

iPhone 12 64 GB yd alınır mı

Arkadaşlar iPhone 11 128gb tr 2. El mı almak mantikli yoksa 12 YD sıfır kapalı kutu 10bin TL ye almak mı hiç yd telefon kullanmadım nedir nolur hiç bilmiyorum bilgilendirebilir misiniz
  7. Doğukaniz

2. el iphone 11 alınır mı

iphone 11 128gb pil 95 garantisi falan duruyor temiz telefon 11bin tl sizce alınır mı
  8. Doğukaniz

2. el apple watch 42mm alınır mı

2. el apple watch nike serisi 42mm alınır mı sorunsuz ve temiz pil 95 alırsa alırken nelere dikkat edilmeli fiyat 2800tl
  9. Doğukaniz

2. el apple watch 3 nike serisi

2. el apple watch nike serisi 42mm alınır mı sorunsuz ve temiz pil 95 alırsa alırken nelere dikkat edilmeli
  10. Doğukaniz

2. iphone 11 alırken nelere dikkat etmeliyim

Arkadaşlar biri ile anlaştım çok temiz iphone 11 i uygun bir fiyata alıyorum telefonu alırken nelere dikkat etmeliyim nelere bakmalıyım parçalarının orjinal olup olmadığını nasıl anlarım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  11. Doğukaniz

2. el iphone x alınır mı

2. el 5700-6000 tl ye iphone x alınır mı hala
  12. Doğukaniz

2. el redmi note 8 alınır mı

2. el redmi note 8 alınır mı 2200tl ye
  13. Doğukaniz

ikinci el telefon öncerileri

1000-2000 tl arası ikinci el güzel telefon önerilileriniz nedir ben p20 lite gördüm oda olabilir mi sizce
  14. Doğukaniz

iphone 11 2.el almalı mıyım

merhaba ikinci el iphone 11 128 gb 11000tl ye satan birini buldum sizce almalı mıyım kutusu faturası var pil sağlığı yüzde 87
  15. Doğukaniz

iphone 11 hala alınır mı alınırsa ne kadar kullanılır

iphone 11 hala alınır mı alınırsa ne kadar kullanılır
  16. Doğukaniz

3000-4000 bin tl lik telefon

3-4 bin tl lik f/p sarjı iyi giden kasmayacak telefon önerileriniz nedir
  17. Doğukaniz

Bilgisayarımı satmak istiyorum kaç tl ye satabilirim

İŞLEMCİ : AMD RYZEN 3 1300X EKRAN KARTI : MSİ GTX 1060 6GB GAMİNG X RAM : 16GB RAM 3000 mhz (8+8) 1 TB HARD DİSK 240GB SSD ANA KART : MSI B350M PRO-VDH KASA : COOLER MASTER MASTERBOX LITE 5 600W 80PLUS MidT ATX PENCERELİ KASA
Geri