Arama sonuçları: *

1. K

Grafik sürücüsünde bilinen bir takım sorunlar var

Yüklü olan AMD ekran kartı sürücüsünde birtakım sorunlar mevcut lütfen en güncel ve tavsiye edilen sürücü sürümünü yükle. AMD Radeon RX 6600XT. Kurulu olan: AMD Software Adrenalin Edition 22.5.2 Tavsiye edilen: 22.2.2 Böyle bir sorun verdi bilgisayarımda herhangi bir kapanma donma sorunu olmadı...
  2. K

ballistix ramlerin bir tanesinin düşük frekansta çalışması ve yükseltince windowsun açılmaması

2x8 3200mhz ballistix ram aldım anakartım msi mag b550m mortar bu ramlerin 2 sini de takınca 2666mhz de sorunsuz çalışıyor tek bir tanesini takıyorum(hangisini taktığımın önemi var öbür bellek düzgün çalışmıyor)3200mhz de çalışabiliyor öbürünü takıyom 3200mhz de windows gelmiyor 2666mhz de...
  3. K

ram ve kasa tavsiyesi

r7 5700x- rx 6600xt- pny 500gb ssd - id coooling se 224xt- msi mag b550m mortar- xpg pylon 750w 80+ bronz bi sistem toplayacağım normalde kasa olarak aerocool graphite 3x argb fan kasa alcaktım ram olarak asgard valkyrie v5 3600mhz ram alcaktım ram sitesi www.bilgisayarmodifiye.com diye bi site...
  4. K

R7 5700X sistem toplama

işlemci olarak r7 5700x işlemcisini kullanmak istiyorum oynadığım oyunlar fps oyunları ve işlemci ağırlıklı ekran kartı olarak da 6500xt düşündüm ama anakart,ssd,ram,psu,kasa kararlaştıramadım fiyat/performans olmasını istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Geri