Arama sonuçları: *

• Users: BN0'
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

R5 7600X'den 7800X3D'ye geçmek değer mi ?

Fivem / Valorant / PUBG / CS2 gibi oyunlar oynuyorum hikaye oyunu neredeyse oynamadığım için işlemci tarafını biraz daha güçlendirmek aslında cazip ve değermiş gibi geliyor. Fivem tarafında özellikle R5 7600X + 4070 Super ile alamadığım FPS'leri insanlar R7 9700X veya benzer güçte ve 4060 / 3070...
  2. B

SMM Panel önerisi...

Güvenilir uygun fiyatlı smm panel öneriniz var mı ?
  3. B

BOSTAKI NICKNAME ALINMIYOR

Arkadaşlar instagram üzerinden almak istediğim nickname 6 harfli ve şuanda boşta ama almak istediğimde kullanici adı alınamaz diyor bir arkadaşım da 6 haneli almak için mavi tik gerekli falan demişti ama bilgisi olan yazabilir mi ?
  4. B

Öğrendiğimde LUA'ya yatkın olabileceğim diller.

FiveM'i uzun süre oynadığım için LUA alanında ilerlemek istiyorum ilk aşamada LUA'dan önce herhangi bir dil öğrenebilirsem en azından kafam yatkın olabilmesi açısından. Önerdiğiniz diller var mı?
  5. B

Aşağıdaki dosya virüs mu f/p mi ?

Ürünü Patreon'dan lisanslı şekilde aldım, aldığım kişinin de yaklaşık 7000 üyeliği var, az çok güvenilir diye düşünmüştüm. Dosya linki : Satın aldığım ürün / İndirilemez durumdaysa farklı bir şekilde iletebiliyorsam o şekilde iletebilirim. Satın aldığım kişinin sayfası ...
  6. B

Ryzen Turbo Mode Nasıldır ?

Ryzen 5 7600X Kullanıyorum, Turbo Mode açmam işe yarar mı. Kullanan arkadaşlar fark etti mi, özellikle hikaye oyunlarında fps değişimi oluyor mu ?
  7. B

TL LEGACY Güvenilir mi ?

https://llaun.ch/tr Güvenilir midir ?
  8. B

RAZER BARRACUDA X 7.1 SORUNU

7.1'e aldığım zaman cızırtılar veya sesin anlık gidip gelmesi sorunu yaşıyorum. Bunun haricinde Kulaklık Razer uygulamasında da görünmüyor teknik servise gönderdim herhangi bir arıza tespiti yapılamadı. 1736538858 up up
  9. B

SERVISE GIDEN PC FPS DUSMESI

PC'yi servise yolladım geldiğinde Fivem''de 200 FPS aldığım yerde 140-150 almaya başladım YT'deki benchmark testlerinden yaklaşık 30-40FPS eksiğim var nasıl düzeltirim ?
  10. B

GTAV FPS DUSME SORUNU

PC'yi Servise yolladım yaklaşık 1 Ay civarı serviste kaldı. Geldiğinde Fivem'de 200 FPS aldığım yerde 160-150 FPS'lere düştü GTA'da aynı şekil FPS'ler onda da düştü nasıl düzelir. Diğer oyunlarda sıkıntı yok. 1736368126 yenı bilgi 120-130 alıyorum.
  11. B

Ddddd

Kullanan arkadaşlar etkisini fark etti mi açmaya değer mi ? İşlemcim Ryzen 5 7600X
  12. B

1 OCAK YILBAŞINDA YURTICI KARGO CALISIYOR MU

1 OCAK YILBAŞINDA YURTICI KARGO CALISIYOR MU
  13. B

GAMEGARAJ SERVIS SORUNU

Arkadaşlar ben bikgisayari 20 kasım salı günü aldım, cuma günü elime ulaştı ilk günler sıkıntı yoktu 3 4 gün sonra sıvı sogutmadan cızırtı sesleri gelmeye başladı sonrasında servise yolladım 27 Kasım Salı günü ertesi hafta salı günü tekrar elime ulaştı. Fakat pcyi yollarken tekmeleyerek mi...
  14. B

GAME GARAJ IADE OLURR MU ?

Arkadaşlar bundan 2.5 3 hafta önce PC almıştım fakat içinden cızırtı geldiği için geri gönderdim yaklaşık 2 hafta önce sisteme toparlayıp geçen salı yolladılar fakat sistem geldiğinde kasanın köşelerinde ezilme vs. vardı ondan dolayı tekrar gitti yaklaşık 3-4 gündür daha serviste şimdi benim...
  15. B

SISTEME PSU YETERLİ Mİ

Arkadaşlar PSU'm 650W ve yeterli olup olmadığını sormak istiyorum Ryzen 5 7600X Micro ATX B650M-B Anakart 32 GB DDR5 Ram 16X2 RTX4070Super M.2 SSD 1 TB 240'lık Sıvı Soğutma Sıvı Soğutma harici 6 Adet Fan
  16. B

VIRUS MH FALSE POSITIVE MI

Patreon üzerinden lisanlı şekilde satın aldığım Frame Gen ürününün Nvidia versiyonunda sıkıntı yok fakat AMD versiyonu virüslü görünüyor kontrol eder misiniz ? https://www.virustotal.com/gui/file/1e02e6b8cfe3db93a645e2d2b88982809e3e26d621c1c26def6c6d4170c9c262 ZIP halde bu...
  17. B

DOSYA VIRUSLU MU FALSE/POSITIVE MI ?

Patreon üzerinden lisanlı şekilde satın aldığım Frame Gen ürününün Nvidia versiyonunda sıkıntı yok fakat AMD versiyonu virüslü görünüyor kontrol eder misiniz ? https://www.virustotal.com/gui/file/1e02e6b8cfe3db93a645e2d2b88982809e3e26d621c1c26def6c6d4170c9c262 ZIP halde bu...
  18. B

OFİS SANDALYESİ ÖNERİSİ

1-1.5k bandında bulabilirsem alıcam mevcut mudur ?
  19. B

3000-4000 Arası klavye önerisi.

Oyun için kullanılacak, TKL olabilir fakat %60 olmaz F tuşları vs. önemli benim için. Switch olarak blue switch'den biraz sıkılmış hissediyorum fakat önerilerinize ve sesine göre olabilir.
  20. B

LUA öğrenmek mantıklı mı ?

Arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır FiveM,Garry's Mod ve RedM oynuyorum, yazılıma Fivem için girişmek istiyorum lua öğrenmek yeterli olur mu yaşım 17 devamında Javaya yonelmeyi düşünüyorum, daha önce herhangi bir tecrübem yok yazılım hakkında. Yardımcı olur musunuz ?
Geri