Arama sonuçları: *

1. ibrahimazkl53

2000-2500 TL bandında laptop önerisi olanlar ?

Herkese iyi geceler 2000-2500 tl bütçem var sadece valorant oynuyorum hemde günlük film dizi falsn izliyorum laptop arıyorum önerisi olan var mı ?
  2. ibrahimazkl53

Fiyat hakkında yardım

Herkese merhaba pandemi başladığında bilgisayar almıştım ama sıkıldım zamanımda yok çok fazla satmak istiyorum sizce bu sistem ne kadar eder işlemci ryzen 5 1600 12nm yeni version Anakart asrock b450 m pro hdvr Ekran ksrtı gigabyte gaming rx570 2.el Ssd kingston hyper x furry 240 gb Ram xpg...
  3. ibrahimazkl53

100-250 TL BANDINDA OYUNCU KULAKLIK ÖNERİSİ

HERKESE MERHABALAR VALORANT OYNUYORUM SES KASMAK İÇİN GÜZEL Bİ KULAKLIK ARIYORUM FP ÜRÜNÜ OLURSA SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN
  4. ibrahimazkl53

100-200 arası oyuncu kulaklığı tavsiye

Önerdiğiniz Kulaklıkların Linkini bırakırsanız sevinirim teşekkürler
  5. ibrahimazkl53

Ucuz Yollu Steam Oyun Key Nereden Alırız ?

Herkese selamlar ucuz yollu steam oyun keyleri nerden alabilirim hesap değil key lazım orjinal oyun güvenilir satıcı olarak nereler var ? euro truck 2 lazım 2-3 adet
  6. ibrahimazkl53

MSI AFTERBURNER CS GO AÇILMAMA SORUNU

HERKESE SELAMLAR ARKADAŞLAR MSI HER OYUNDA AÇILIYOR CS GODA AÇILMIYOR BUNUN SEBEBİ NEDİR ?
  7. ibrahimazkl53

1000 TL MONİTÖR ÖNERİSİ (KAVİSLİ)

ARKADAŞLAR SELAMUN ALEYKÜM 1000 TL BÜTÇEM VAR MONİTÖR ARIYORUM KAVİSLİ OLURSA SEVİNİRİM KAVİSLİLER HOŞUMA GİDİYOR TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN
  8. ibrahimazkl53

HDMI EKRAN SORUNU

HERKESE MERHABA BİLGİSAYARIMI HDMI İLE MONİTÖRE BAĞLADIĞIMDA (TV MONİTÖRÜ) EKRANA SIĞMIYOR YAN TARAFLAR KULLANILAMIYOR GOOGLE GIRINCE UST SEKMELER GOZUKMUYOR NASIL DÜZELTEBİLİRİM ;? MONİTÖR MARKASI LG FLATRON M227WD
  9. ibrahimazkl53

Ryzen 5 1600 apu

Arkadaşlar ryzen 5 1600 12nm yeni versiyon apu destekliyor mu ?
  10. ibrahimazkl53

CS GO DONMA SORUNU

arkadaşlar sistmemim cs goda donuyor bilgisayarı kapatıp açmak zorunda kalıyorum oyunu hiçbir şekilde oynayamıyorum sistem özellikleri: amd ryzen 3 3200g asrock b450m anakart 16 gb ram 2.8 500w 80+ psu bütün driverler bioslarım güncel oyun dosyalarını doğruladım ama donup kalıyor pazartesi rx570...
  11. ibrahimazkl53

Ekran Kartı Önerisi

ARKADAŞLAR EKRAN KARTI ALICAM SİSTEM ÖZELLİKLERİ ŞUNLAR:: AMD RYZEN 3 3200G ASROCK B450M ANAKART ADATA XPG 2X8 16GB RAM 500W 80+ PSU DARBOĞAZ YAPMICAK Bİ EKRAN KARTI ARIYORUM AKLIMDAKİLER RX80 1660 SUPER SİZCE 570 DE ALINMALI RX 580 LE ÇOK Bİ FARKI VAR MI ?
  12. ibrahimazkl53

X Box One S İçin Monitör Önerisi

ARKADAŞLAR 1000 TL BÜTÇE VAR 100-200 DAHA OYNAR X BOX ONE S İÇİN MONİTÖR ÖNERİSİ OLAN VARMI KAVİSLİ EKRAN OLABİLİR HOŞUMA GİDİYOR BAYA 2.EL DE İSTANBUL İÇİ ALABİLECEĞİM OLABİLİR ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER
  13. ibrahimazkl53

BU SİSTEM KAÇ TL EDER ?

SİSTEM 1 HAFTALIKTIR TÜM ÜRÜNLERİN KUTU FATURA MEVCUT HEPSİ GARANTİLİ İŞLEMCİ: AMD RYZEN 3 3200G ANAKART ASROCK B450M RAM:ADATA XPG 2.8 3000 MGHZ 16 GB RAM SSD:KİNGSTON HYPER X 240 GB PSU: DARK FORCE 500W 80+ KASA: DARK GUARDİAN MİNİ 5 FAN + 1 İŞLEMCİ FANI KASA İÇİNDE 160 TLLİK WİFİ MEVCUT ...
  14. ibrahimazkl53

7000 TL MONİTÖR DAHİL TOPLAMA PC ÖNERİSİ OLANLAR BURAYA

ARKADAŞLAR 300-500 FARKI NEYSE ÇIKARIZ GÜZEL UZUN YILLAR GÖTÜRCEK Bİ SİSTEM ARIYORUM
  15. ibrahimazkl53

https://ortadoguteknoloji.com/ bu site güvenilir mi ?

arkadaşlar fiyatları çok uygun daha önce alışverişi olan var mı güvenilir mi ? https://ortadoguteknoloji.com/
  16. ibrahimazkl53

2500-3000 TL ARASI 2.EL PC ALINICAK

ARKADAŞLAR MAX BÜTÇE 3200 MONİTÖR DAHİL VARSA KLAVYE mouse DE İÇİNDE OLAN Bİ PC ARIYORUM OYNUCAK OYUNLAR WARZONE PUBG ZULA WOLFTEAM LOL VALORANT BAŞKADA OYUN OYNANMICAK ÜST DÜZEY OLMASINA GEREK YOK ZATEN BU BÜTÇEYE BULAMAYIZ SORUN ÇIKARMICAK 2-3 SENE GÖTÜRCEK Bİ PC ARIYORUZ
  17. ibrahimazkl53

2500 TL BANDINDA LAPTOP ÖNERİSİ

ARKADAŞLAR 2500 TL BÜTÇE VAR FAZLASI YOK ! LOL ZULA VE WOLFTEAM OYNATICAK Bİ PC ARIYORUZ PROFESYONEL Bİ KULLANICI DEĞİL PC DENDE ÇOK ANLAMAZ SADECE WOLF ZULA VE LOL OYNUCAK VAR MI ÖNERİSİ OLAN ?
  18. ibrahimazkl53

SuperBox Alınır Mı ?

Herkese hayırlı ramazanlar evde millenicom kullanıyorum memnunum indirme hızı falan çok iyi ama netflix falan girince biri internet oyun oynatmıyor zaten 2 oda uzak ve wifi ile bağlanıyorum bu yüzden superbox almayı düşünüyorum oynadığım oyunlar zula,warzone,pubg,cs go. 100 gb kotalı 130 10...
  19. ibrahimazkl53

Total War Shogun2 Steam

ARKADAŞLAR OYUN 1 MAYISA KADAR ÜCRETSİZ BİLGİSİ OLMAYANLARI BİLGİLENDİRMEK İSTEDİM :)
  20. ibrahimazkl53

Pubg Arkadaş bulamama sorunu

Herkese Hayırlı Ramazanlar Arkadaşım XBoxta Ben Steam Üzerinden pubg indirdim ama bir türlü birbirimizi ekleyemiyoruz kullanıcı bulunumadı diyor nasıl çözerim ya da beraber girebiliyor muyuz ?
Geri