Arama sonuçları: *

1. F

Kasa ASUS TUF GT301 kasaya MSI Gaming Z Trio 3080 sığar mı?

Arkadaşlar kasam 320 mm destekliyor. Fanı söküp 323 mm ekran kartını sığdırabilir miyim? Kasaya para harcamak istemiyorum
  2. F

Lianli o11 dynamic black alınır mı?

Merhabalar. Piyasa fiyatı 6000-7000 arasi olan bu kasayı 4000 tl gibi bir fiyata satın alabileceğim arkadaşım var. Kasa görsel olarak çok tatmin edici. https://lian-li.com/product/pc-o11-dynamic/ Sizce 4000 bandında alınacak bir kasamıdır ön tarafı cam olduğu için soğutması zayıf mıdır? Alinir...
  3. F

Vatan 4070S 35.999tl Sistem Hakkında.

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4070-super-12g-prime-a620m-k-500gb-ssd-16gb-rams.html Arkadaşlar bu tip sistemler gelmeye devam eder mi yoksa fırsat mı kaçırıyorum ?
  4. F

Sistem yükseltme ya da güncelleme.

Halihazırda kullandığım sistemim ve monitörüm ekte belirtmiş olduğum resimdedir. Ekran kartım 2k monitörüme çok hafif kalıyor çok gürültülü ve 80 derecelerde çalışıyor. 2k oyunculukta tatmin etmiyor. Sistemimi satıp yeni sistem alabilirim ya da ekran kartını satıp yeni bir ekran kartı alabilirim...
  5. F

Sistem yükseltme ya da güncelleme.

Halihazırda kullandığım sistemim ve monitörüm ekte belirtmiş olduğum resimdedir. Ekran kartım 2k monitörüme çok hafif kalıyor çok gürültülü ve 80 derecelerde çalışıyor. 2k oyunculukta tatmin etmiyor. Sistemimi satıp yeni sistem alabilirim ya da ekran kartını satıp yeni bir ekran kartı alabilirim...
  6. F

Sistem yükseltme ya da sistem degistirme.

Arkadaşlar 2k bir monitör kullanıyorum ancak rtx3060 sistemim odamı soba gibi ısıtıp vantilator gibi çalışmasına rağmen 60 fps üzerine çıkamıyor. 2k aaa oyun koşullarında 100/100 oranında fan çalıştırmayacak bir ekran kartı arıyorum sessiz olmalı. Ekran kartını ikinci el fiyatından satıp 0 ekran...
  7. F

Samsung Galaxy Store'da oyunda içerik satın alınmıyor

Arkadaşlar Galaxy Store'da ilk kredi kartı eklediğimiz için 150 TL ve %90 kupon indirimi (en fazla150TL) haklarımı kullanmak istedim. Gündüz oyun içi icerik satin aldım ödemesini tamamladım ancak içerik hesabıma yüklenmedi kuponda duruyor ilk kart için indirimde. Ama ödeme yapıldı ödeme miktarı...
  8. F

Yüksek Watt Değerinde RTX 3050Ti-3060 Kartlı Laptop Arıyorum.

Merhaba arkadaşlar bütçem 23.000-28.000TL. Kendini kanıtlamış kasa ve malzeme kalitesi sorunsuz bir laptop arıyorum 4000 serisine çıkmak yerine 3000 serisinde daha kompakt bir ürün almak mantıklı geliyor.
  9. F

Galaxy S22 almaya karar verdim indirim beklemelimiyim ?

https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-s22-5g-128-gb-beyaz-fiyati,1664945321.htmlBir de kullanan arkadaşlar varsa bana kılıf cam ve orijinal 25w şarj aleti linki bırakabilir misiniz ? Bütçe toplam 1000 TL.
  10. F

S22 satın almak üzereyim.

İyi akşamlar 17500 TL'ye bu telefonu almaya karar verdim ağır oyunlar oynamıyorum ve çoğu zaman prize yakınım ya da evimdeyim. Kullanan kişilerin yorumlarını bekliyorum. Satın almadan önce danışmak istedim.
  11. F

Sistem Ekran Kartı Yükseltmesi.

Merhaba arkadaşlar mevcut sistemimde ekran kartımı yükseltmek istiyorum ya sistemime en çok yakışacağını düşündüğüm gddr6x 3060 ti ya da ikinci el 3070 - 3070ti zorlamayı düşünüyorum. AMD al geç demeyin amd kartlarını kullanmak istemiyorum dlss seviyorum. Asus Dual RTX 3060 ekran kartı. H610M-E...
  12. F

27" monitöre uygun 400-1000 TL monitör veya masa standı önerisi.

Monitörüm https://www.lg.com/tr/oyun-monitorleri/lg-27gn800-b Masam https://www.trendyol.com/ceramical/...-84846522?boutiqueId=617569&merchantId=227716 Bütçe 400-1000 arası sağlam olması şart. Miktarı yükseltebilirim esneme yamulma göçme gibi şeyler yaşamak istemiyorum. 1669625014...
  13. F

Monitörüme masa standı arıyorum.

Arkadaşlar masam bu monitörde bu yaklaşık 7 kg buna uygun bir masa standı arıyorum. Yukarı ve aşağı özelliğini ve sağa sola dönme özelliğini çok lazım dizi film izlerken fotoğrafı çektiğim tarafa döndürmek için mesela. Aşağı yukarı da yapsa müthiş olur. Bütçe de kırılmayacak esnemicek ne ise...
  14. F

Merhaba arkadaşlar plastik sandalyede oturuyorum.

12400F ve RTX 3060'lı bir sisteme sahibim ama 50 tl'lik sandalyeye oturuyorum bana oyuncu koltuğu değilde işimi görecek bi ofis sandalyesi falan önerebilir misiniz sizce ofis koltuğu mu almalıyım yoksa oyuncu koltuğu mu ?
  15. F

XPG summoner klavyem xpg prime kurduktan sonra çalışmıyor?

yaklaşık 2 haftadır kullandığım klavye yazılımını kurduktan sonra durdu ışıkları yanmıyor tuşları basmıyor.
  16. F

Amazon'un verdiği AC Origins hakkında.

Arkadaşlar bu oyun DLC'li versiyon mu yoksa değil mi ona göre türkçe yama kuracağımda bilen var mı?
  17. F

Laptop HDD'yi M2 yuvasına bağlamak?

Laptopa harddisk satmak istiyoruz ama kablomuz yok nasıl bir şey satın almamız gerek?
  18. F

Pil şarj aleti arıyorum.

Arkadaşlar şuan rival 3 wireless ürünümün pillerini şarj etmek için şarj cihazı arıyorum fiyatlarına göz attım 100-300 arasında pil + pil şarj cihazlı ürünler satılıyor bütçemde bu civarda haliyle bana pil ve pil şarj cihazlı şarj aleti önerebilir misiniz ?
  19. F

Sakal tıraş makinesi arıyorum.

Arkadaşlar bir kere alıp uzun süre kullanacağım bir ürün arıyorum sıfır sinek kaydı kesmesi şart değil genelde kısa kirli sakal yaparım kaliteli ürünler önerebilirseniz sevinirim bütçe 500-1000 arası.
  20. F

700 TL fare ve 800 TL klavye önerisi

Merhaba arkadaşlar, red Switch mekanik klavye ve mouse arıyorum. Bütçeyi 100-200 daha aşabilirim yeter ki üzün ömürlü ürünler olsun. Önceliiğim SteelSeries. Şart mı ? Kesinlikle hayır. Sadece mousepadimle uyumlu olması için olabilir birde markaya güveniyorum.
Geri