Arama sonuçları: *

1. mirmirlanda

İyleşmeyen Bel Fıtığı ve spora gitme isteğim

Herkese Selamlar umarım iyi bir gün geçiriyorsunuzdur.Yaklaşık 3-4 aydır bel fıtğı (l3-l4 l5-s1 7.5mm) ile uğraşıyorum(yaş 18) doktora gittim fizyoterapi lazım dediler yaptık hiçbirşey değişmedi hatta kötüleşti annem babam eski usül halledelim dedi geleneksel tıplada geçmedi. ailem ameliyyat...
  2. mirmirlanda

Stardew valley safe kopyalamak mümkünmü ?

Selamlar öncelikle, Eskiden kız arkadaşımla bi çiftliğimiz vardı ayrıldıktan sonra girmedik normal olarak. ben o safe i bozmak istemiyorum ama bir yandanda devam etmek istiyorum. bu safe i kopyalıyıp yeni safe olarak başlaya bileceğim bi yöntem varmı ?
  3. mirmirlanda

Yardım 280mm sivi sogutmayi 240mm destekleyen kasaya monte etme

merhabalar. yeni bi sivi sogutma alacagim kasam(deepcool cc560) 240mm destekledigini soyluyor sitesinde. alacagim sivi sogutmada (Msi MAG Coreliquid 280r) 280mm monte etmek istesem ede bilirmiyim? 40mm den bisey olurmu ?
  4. mirmirlanda

Yardım RDR 2 oyun dosyalarını bozdum

oyunda fps arrtırmak için FSR 3 modu kurmaya çalıştım bu videodan () oyun crash verdi ve şimdide açılmıyor yedek almadım malesef. İndirilen dosyaları silip oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula diyorum steam den oyuna giriyorum yeniden yüklü oluyor dosyalar ne yapmam gerek bilmiyorum 1707147743...
  5. mirmirlanda

24-pin güç girişi için aparat

24pin için bi aparat buldum güvenilir mi? bilemedim anakartı yakarmı ? https://www.hepsiburada.com/alfais-4982-atx-24-pin-to-erkek-disi-anakartlar-icin-90-derece-aci-donusturucu-adaptor-p-HBCV00004F8ZQ5
  6. mirmirlanda

Yardım 100% disk sorunu veuzun süredir mavi ekran ardından biostan çıkamamak

Beyler 2 yıldır m.2 ssd kullanıyorum ( XPG ATOM30 ) uzun süredir mavi ekran hatası alıyordum eskiden oyunlarda olmazdı ve 2 3 günde bir mavi ekran hatası almaya başladım zamnlarda ramim çok azdı 12gb(2133mhz) bende zaten sanal bilgisayarlar kullanıyorum herhalde bellektendir diyip 32gb 3600mhz...
  7. mirmirlanda

Yardım Anakart Mosfet ısı problemi

R5 5600 ile Asrock B450M-HDV r.4 kullanıyorum o.c falanda yok kasamın kapağı açık olduğu halde mosfetler 108 derece masaüstünde olduğum halde.nasıl düzeltirim 1693125168 Sanırsam AUXTİN PSU ile alakalıymış ve çoğu zaman hatalıymış. ben elimle anakartın Mosfetlerin yanında olan küp şeklinde metal...
  8. mirmirlanda

Yardım PSU baya fan sesi çıkarıyor

Gamepowe GP-550 550W bronze 80+ güç kaynağı var r5 5600 b2 oem (undervolt yaptım) gtx 1070 palit jetstream var birde egzoz fan olarak amd wraith coller fanını söküp arkaya monteledim case eski ama parçalar fanlar temiz psu hariç. oyuna girdiğimde psu çok ses çıkarmaya başlıyor 100%...
  9. mirmirlanda

eski windows kurulu m.2 ssd yi yeni pc ye takmak

eski anakart islemcimi satip yenisini aldim. eski ssd im de windows kurulu 700gb lik oyun, program toolar falan var direk takarsam sorun cikarirmi pc acilirmi?
  10. mirmirlanda

Çözüldü✓ Asrock A520M-HDV Ryzen 5 5600x desteklermi

Asrock A520M-HDV anakart almak istiyorum ve 5600x desteklermi bilmiyorum yardim! 1689084819 ASUS Prime A520M-K da ola bilir ikisinden birini alacagim
  11. mirmirlanda

Çözüldü✓ Gigabyte B450M DS3H V2 anakart a Ryzen 5 5600X takılırmı ?

Gigabyte B450M DS3H V2 anakart a Ryzen 5 5600X takılırmı ? ryzen 5 5600x almak istiyorum ama Gigabyte B450M DS3H V2 anakart la uyumlu mu? bilmiyorum
  12. mirmirlanda

Xiaomi Mi Box S 4K HDR

Xiaomi Mi Box S 4K HDR kullanan biri varsa bilgilendire bilirmi kurulumu falan kolaymı sorunları varmı falan
  13. mirmirlanda

Öneri Rampage RM-W1 almak istiyorum

Rampage RM-W1 almak istiyorum kullanan biri varsa kulaklığın iyi ve kötü yönlerini kısaca kullanıcı deneyimini aktara bilirmi ?
  14. mirmirlanda

Yardım ekran kartım takılıyken anakarttan görüntü alıyor sadece

ekran kartım takılıyken anakarttan görüntü alıyor sadece bios tan primary monitor PCIE seçiyorum restart atınca yeniden cpu seçiyor acil yardım 1669640658 yani bir süreliğine apu olarak kullandım pc yi
  15. mirmirlanda

Yardım vga to hdmi mi hdmi to vga mi

beyler benim monitör vga girşi var sadece ekran kartimdada hdmi şimdi hdmi to vga mi almalıyım vga to hdmi mi ?
  16. mirmirlanda

Çözüldü✓ gtx 1070 palit jettstream 8 gb i7 6700 550W 80+ bronze PSU yetermi

gtx 1070 palit jettstream 8 gb i7 6700 550W 80+ bronze PSU yetermi psu:gamepower GP 550
  17. mirmirlanda

Altıparmak net güvenilir mi ?

hocam altıparmak net fiber kullanmak istiyorum ama bu sağlayıcı hakkında hiç bi bilgim yok sizce iyi midir? ?
  18. mirmirlanda

trendyoldan mouse pad almak istiyorum

türkiyede yaşamıyorum trendyoldan klavye ve mouse tutacak kadar mouse pad istiyorum 300-400-500 e kadar çıka bilirim ne önerirsiniz
  19. mirmirlanda

Yardım SAPPHIRE Sapphire Rx580 4G D5 Nıtro+ Oc

SAPPHIRE Sapphire Rx580 4G D5 Nıtro+ Oc almak istiyorum trendyoldan azerbaycanda yaşıyorum fiyatlar ucuz diye trendyoldan almak istiyorumda sağlam ulaşırmı ? kart bozuk çıka bilirmi ? diye aklımda sorular oluştu sizce almalımıyım...
  20. mirmirlanda

Çözüldü✓ Bios güncellemeyi istiyordum bu geliyor önüme ne yapa bilirim

aga benim mouse var Steelseries sensei diye makro tuşları çalışmıyor mb5 olarak bile bend bios güncelliyim düzelir dedim EZ Flash mi ne onunla bios güncellemek istedim bastim hicbir guncelleme yok dedi sonra pc her açılınca böyle oluyor ankart modelim H110M-A/M.2
Geri