Arama sonuçları: *

• Users: Bakiki
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Bakiki

Fm2024 oynanır mı şuan?

arkadaslar ben bayadır futbol oyunu oynamıyorum bi fm 2024 var hesabımda suan oynanır mı acaba? bir de bu yeni sezon modu ya da baska indirmem gereken bişeyler var mı hiç?
  2. Bakiki

Asus rog strix g16 vs g18

Arkadaşlar mimarlık icin bilgisayar bakıyoruz arkadasıma sizce hangisini almalıyım aradaki fiyat farkına değecek bi fark var mıdır? https://shop.asus.com/tr/90nr0lt1-m006v0-rog-strix-g18-2025.html?utm_source=chatgpt.com...
  3. Bakiki

ASUS ROG Strix G16 ÖNERİ

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-rog-strix-g16g614jvr-n3092wintel-i9-14900hx16gb-ram512-gb-ssdrtx-406016win-11-gaming-laptop-gri-1235990.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.28.5 Arkadslar iç mimarlık bölümü...
  4. Bakiki

Mıknatıslı gözlük önerisi

Arkadaslar numaralı gözlük kullanıyorum fakat aynı zamanda güneş gözlüğü de kullanmak istiyorum. Bunun için ekstra numaralı günes gözlüğü yerine mıknatıslı gözlük çerçeveleri oluyor sonradan günes gözlüğü camı takabiliyosun normal gözlüğüne. Bildiğiniz fiyat performans bi marka var mıdır...
  5. Bakiki

Okunabilecek kitap önerileri

Daha önce okudugum kitaplar sunlar -silber serisi -genç elitler serisi -kuyucaklı yusuf -sherlock holmes serisi -kücük prens - şuanda da metro 2033 e basladım Ciddili okudugum tüm kitaplar bukadar, bunların cogunu lisede okudum sizce ne okumalıyım şimdi okuma alıskanlıgımı tekrar kazanmam icin
  6. Bakiki

Powerbank önerisi olan

İphone 15 icin kullanabileceğim bir Powerbank önerebilir misiniz böyle 1000tlyi aşmayan hatta daha ucuz falan olursa güzel olur
  7. Bakiki

Temudan nasıl alışveriş yapılıyor

Arkadaslar cok fazla düzenleme geldiği icin son zamanlarda kafam cok karıstı suan bugün itibari ile kaç tl ve altında veya üstünde alışveriş yapabiliyoruz. Ek olarak bir de daha önce hiç burdan alısveriş yapmadığımdan dolayı kupon falan oluyor mu acaba
  8. Bakiki

Ipad kitap okumak için uygulamalar

arkadaslar ipad aldım yeni ve pdf kitapları burdan okumak istiyorum böyle kitap gibi arayüzü olan ve özelleştirebileceğim bir pdf açma uygulaması var mıdır bildiğiniz
  9. Bakiki

Korku evi önerisi istanbul

istanbulda ve tercihen anadolu yakasında bildiğiniz güzel korku evi var mıdır? 6 kisiyiz
  10. Bakiki

Spotify çalma listesini youtube'a aktarma

arkadaslar spotify çalma listemi youtube music'e aktarmak istiyorum fakat listemde 3700 şarkı var ve cogu sitede bu kadar şarkının geçişi olmuyor cok kücük miktarda şarkıyı geçiriyolar fazlasına para istiyorlar. bunu ücretsiz bir şekilde yapabileceğim bir site veya uygulama var mıdır bildiğiniz
  11. Bakiki

Temu sipariş tutarı hakkında

Arkadaslar temudan sipariş vermek istiyorum da simdi bugün itibari ile kaç liraya kadar ürün alabiliyorum en son 30 euro idi sanırım. Ben bu 30 eurodan daha pahalı tutamıyor muyum sepetimi en fazla 30 mu olması lazım. 30dan fazla olursa noluyor daha fazla mı vergi veriyorum Ürünlerim gümrükte mi...
  12. Bakiki

100K altı chopper motor önerileri

chopper motor almak istiyorum fakat daha önce hiç motor kullanmadım hatta daha önce hiç araba da kullanmadım bu yüzden en fazla 125cc chopper bir motor istiyorum fakat motorlardan cok anlamıyorum. Kuba superlight 125 var onun tipi cok hosuma gidiyor nasıl sizce. Baska öneriniz varsa alabilirim
  13. Bakiki

Sevdiğim kıza alabileceğim küçük hediyeler

Merhabalar, yarın arkadaş grubumuzla bi arkadasın evinde yılbası partisine katılacağım. Bu grupta sevdiğim bir kız var. Ona hediye almak istiyorum yılbası icin ama onun dısında 3 farklı kız daha var. Ben de gittim bugün 4 tane gloss aldım watsonsdan. Ama yanına kücük böyle tatlı bişey de almak...
  14. Bakiki

IPhone vpn gözükme sorunu

Beyler ilk kez iPhone kullanıyorum oyüzden sormak istedim. Altta fotorafta görüldüğü üzere ben suan vpn ile baglanmasam dahi yukarda şarjın yanında vpn işareti çıkıyor. Suan telde bi vpn yüklü ama bağlı değil diye biliyorum oyüzden anlamadım. Ekstra ayarlardan da baktım orda da kapalı olarak...
  15. Bakiki

Iphone 4.5G açık değil

İlk defa iPhone kullanıyorum. Fotoğrafta görüldüğü üzere sağ üstte 4G yazıyor benim hattım ise normalde 4.5G. Ses ve veri kısmına gir dediler girdim ama burda 4,5G yok nerden acıcam
  16. Bakiki

iphone 15 telefonu xiaomi marka adaptör ve kablo ile şarj etmek

iphone 15 telefonu kendi adaptörü ve kablosu yerine xiaomi marka orjinal 33w adaptör ve kablo ile kullanmak bir sıkıntı yaratır mı en azından bir kaç ay için?
  17. Bakiki

Biber gazı alabileceğim yerler

Arkadaşlar kardeşim, annem ve hoslandıgım kız icin biber gazı almak istiyorum fakat trendyolda sadece 1 ürün var o da tanesi 400 tl biraz pahalı geldi. İstanbulda direkt elden alabileceğim ya da internetten biraz daha ucuza alabileceğim bir yer biliyo musunuz acaba
  18. Bakiki

Iphone 15 mi Iphone 15 plus mı

şuan redmi note 10s kullanıyorum. genel olarak büyük ekran kullanması daha hosuma gidiyor. bir de suanki kullandıgım telefon 5000 mah. iphone 15 3300 mah, iphone 15 plus ise 4300 mah. iphone 15 fiyatı 52000 tl iphone 15 plus fiyatı 60000 tl ben iphone 15 plus alma taraftarıyım ama aradaki...
  19. Bakiki

1000 tl altı mouse önerisi

şuan alttaki mouse'u kullanıyorum ama kablo kısmı tam oturmuyor sanırım oyüzden gidip geliyor arada. 1000 tl altı mouse öneriniz nedir acaba. ben aşşaya bi liste bırakıyorum burdan da öneriniz varsa öğrenmek isterim. G.Alya GA-9161 (benim mouse) ...
  20. Bakiki

iphone 15 fiyatı artar mı

iphone 15 için şuan mı almak daha mantıklı yoksa 16 tanıtıldıktan sonra mı. fiyatı düşer mi artar mı sizce
Geri