Arama sonuçları: *

• Users: EnYorWizz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. EnYorWizz

Öneri Bannerlord'da tutsak lordlar ne işe yarar

Lordları zindana atınca hemen kaçıyorlar, idam edince oyun oynanmaz hale geliyor, satsam parası işe yaramıyor (Demircilik kastığım için istemediğim kadar altınım var). Bu lordlarla başka bir şey yapma şansım yok mu?
  2. EnYorWizz

Yardım Steamde 2 saati geçmiş oyun iade olur mu

2 gün önce fifa 25 aldım, oyunu 3.6 saat oynadım ama beni hiç sarmadı. iade etmek istiyorum ama şartlarda sınır 2 saat diyor. iade etme şansım yok mu
  3. EnYorWizz

Yardım PC boşta çok RAM kullanıyor

RAM kullanımı boşta (sadece steam ve vanguard açık) aşağıdaki gibi 6,5 GB civarında geziyor, operayı açınca bu 8-9lara çıkıyor. bu normal değil bence oyun açınca falan bellek yetersiz kalmaya başlıyor operadaki sekmeler kapanıyor. sorun nedir ve nasıl düzeltebilirim
  4. EnYorWizz

Yardım 4 Kişilik Oyunu Daha Fazla Kişi Oynama

Bırakacağım videoda 4 kişilik olan oyunu daha fazla kişi oynuyorlar (sanırım 6 kişi). Yayından girmeden önce ne yaptıklarına baktım ancak ekranı kapatıyor ve bir program vs. açıp bunu yapıyorlar. Bunun uygulamasını bilen var mı, bunu nasıl bizde arkadaşlarımla yapabiliriz?
  5. EnYorWizz

Öneri 40-50k dizüstü önerisi

Bütçe 40-50k arkadaşım hem oyun oynayacak hem de yazılımla ilgileniyor. Bunun için laptop önerebilir misiniz
  6. EnYorWizz

Yardım HDD birim haline getirdim içindekiler silindi mi?

HDD Raw türündeydi ve birim halinde değildi ben birim haline getirdim hala Raw ancak ps'ye taktığımda önceden açılan oyunları şu an açamıyorum. Birimi silmeye çalıştığımda üzerindeki tüm veriler silinir yazıyor. İçinde bir şey kaldı mı onu da bilmiyorum ancak kaldıysa silinmemesi gerek. Nasıl...
  7. EnYorWizz

Okumadan hangi meslekler yapılabilir

Hazırlık sınıfı okudum ordan da nakil ile bilişim bölümü meslek lisesine gittim ama okumak benlik değil ve bu yolun sonunda kendimi meslek sahibi olarak göremiyorum. Bilgisayar gibi şeylere ilgim olduğu için yazmıştım ama dersleri yapamıyorum kitap yazı gibi şeyler görünce resmen midem bulanıyor...
  8. EnYorWizz

3-4k arası oyuncu monitörü

3-4 k arasi oyuncu monitörü arıyorum LoL ve FPS oyunlari oyunları hikayeli oyunlar girdiğimde oluyor nadiren çok az gezindim böyle bir şey buldum monitörden cok anlamıyorum https://www.n11.com/urun/gamepower-vivid-f20-27-1-ms-100-hz-rgb-full-hd-curved-va-led-monitor-50082646?magaza=speedtecno...
  9. EnYorWizz

Yeni başlayan biri C# mı başlamalı python mu?

0'dan başlayacağım bilgisayar başında çok vakit geçirdiğimden bari boşa gitmesin kendimi bilgisayarın bi alanında geliştireyim diyorum. Yazılıma başlayabilirim çok az videolara baktım başlama dili olarak herkes C# ve python önermiş ancak ben bu konuda bilgim olmadığı için arasında kaldım. 0dan...
  10. EnYorWizz

Dosya Aktarımı Birden Çok Yavaşladı

Eskiden dosyaları bir yerden bir yere taşırken aşırı hızlı bir şekilde taşıyordu saniyeler falan sürüyordu yüksek boyutlu dosyalar bile ama sonradan bir şey oldu 1mb/sn ile falan taşımaya başladı arada bir gene 250mb falan oluyor ama genellikle 1mb çok dosya aktarımı yapan biriyim bu durum çok...
  11. EnYorWizz

Yardım 400 TL Mouse Pad Önerisi

400 TL civarı mouse pad arıyorum 1 metreye ne kadar yakın olursa o kadar iyi olur ama kaliteliyse küçükte olur. ben bunu buldum bildiğiniz daha iyi mouse pad var mıdır? https://www.akakce.com/mouse-pad/en-ucuz-havit-gamenote-mp8301-xl-900-x-300-x-3mm-gaming-fiyati,541231294.html
  12. EnYorWizz

Yardım 700 TL Mouse Hangisi Alınır?

https://www.trendyol.com/steelseries/prime-plus-rgb-optik-fps-gaming-oyuncu-mouse-p-117597078 https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-logitech-g203-lightsync-siyah-910-005796-kablolu-oyuncu-fiyati,886206589.html bu 2si bana uygun ve iyi geldi bu fiyatlarda daha iyi öneriniz varsa sevinirim.
  13. EnYorWizz

Yardım F/P PC Ekipmanı Önerisi

Bu yaz işe gireceğim ve monitör, mouse ve mouse pad alacağım. Monitörün 165 veya 180hz olmasını istiyorum. Eğer gerçekten kaliteliyse bütçe fazla olabilir. Şimdiden teşekkürler.
  14. EnYorWizz

Çözüldü✓ Zirvemobile güvenilir mi

Instagram sayfası falan var katılmıştım telefon cekilislerine öylesine kazandınız mesajı geldi güvenilir midir bu site? daha önce alışveriş yapmis olan falan var mi
  15. EnYorWizz

EA FC 24 Alınır mı? (320 tl)

arkadaşlar biliyorsunuz epic games'e indirim başlık belli alınır mı güzel mi? 1702495683 epic games'e indirim düştü*
  16. EnYorWizz

Bilgisayar kendi kendine kasmaya başladı

windows 10dan 11e çevirdim sonra zaten öncedende çok kez kullanmış olduğum wiztree uygulamasını açınca pc kasmaya başladı. format attım 10'a geri çektim hala aynı sebebi nedir
  17. EnYorWizz

Çözüldü✓ Opera GX Yan çubukta instagram'ın sesini yanlışlıkla kapamışım nasıl açabilirim?

Üst tarafdaki instagram yazısının yanında gördüğünüz gibi ses işareti kapalı ve hiç bir ses gelmiyor nasıl açabilirim?
  18. EnYorWizz

biri discordda beni dolandırmaya çalışıyor

birisi bana dmden yazdı ve steam hesabımın bir sahtesi olduğunu ve o hesap tarafından onu dolandırıldığını söyledi. sahte hesap tarafından dolandırıldığını ve o hesabın gerçek sahibinin benim olup olmadığını sordu. bende ben olmadığımı söyleyince steame gerçek hesabımı şikayet ettiğinin ssini...
  19. EnYorWizz

Bilgisayar aniden yavaşladı

Bilgisayarı kapadım 1-2 saat sonra açtığımda aniden bilgisayarın yavaşladığını fark ettim discord 5 dakikada açılıyor, opera siteleri direkt açılırken artık 10 15 saniye bekletiyor. sebebi ne olabilir. (kaspersky ile şu anda virüs taraması yapıyorum)
  20. EnYorWizz

discord gri ekranda kaldı

normalde direkt açılıyordu nedense startingde baya bi kaldı sonra ekran böyle oldu sebebi nedir
Geri