Arama sonuçları: *

• Users: Kegeju
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Mi Band 8 indirime girer mi

mi band 8 indirime girer mi
  2. K

Minecraft Oyunu Başlatma Başarısız Oldu Hatası

Xbox gamepass vardı bende minecraft java yükledim ama oyunu başlat diyince hatayla karşılaşıyorum. Dosya indirilemedi sonra başka bişiler yazıyor. Bedrock sürümünü açtığımda sıkıntısız çalışıyo neden olabilir. Kaspersky kullanıyorum ilgisi olabilir mi
  3. K

Bu hesap ne kadara satılır?

Vct bıçak + oni 2+ iyon vandal+şuanki bp full açılmış alınmış+ 3700vp li hesap kaça satılır?
  4. K

18k pc toplama önerisi

Sistem toplayacağım. Bütçem monitör hariç 18k civarı. Ne önerirsiniz? Benim aklımda bunlar var. Başkaa ne önerirsiniz? Amd 5 5600 Asrock B550M 1tb ssd (marka model hakkında fikrim yok) 32gb ram 2x16 (marka model hakkında fikrim yok) Nzxt h510 Psu (marka model hakkında fikrim yok) Ekran kartı...
  5. K

Bu sistem kaça gider?

İ3 10100f Rog strix oc 1650 Asus prime h510m-e Corsair 3200mhz 8gb ram(2x) Kingstone 500gb ssd Thetmalthake h330
  6. K

Kulaklık önerisi 2.5k

Şuanda g435 kullanıyorum. Değiştirmek istiyorum. Kablolu kablosuz fark etmez 2.5k bütçem var. valorant oynuyorum ses kasmak için ne önerirsiniz
  7. K

PC Açılınca Belli Programları Açma

Merhaba PC açılınca belli programların açılmasını isityorum. Görev Yöneticisi başlangıçtan denedim ama orada tüm programlar yok. Ne yapabilirim?
  8. K

Hepsiburada dan vp alma

Hepsiburada dan prime lı iken vp alınca indirim mi yapılıyor yapılıyorsa 5250 ve 740 vp alınca ne kadar yapılır
  9. K

Jabra elite 3 vs edifier tws 1pro

1000tl bütçem var bu kulaklıklar arasında kaldım. Hangisini almalıyım ve başka öneriniz var mı?
  10. K

Amazon Japonya Siparişin Gelme Tarihini Seçme

Bi akrabam 4 günlüğüne Polonya ya gidiyor. Benimde almak istediğim bi ürün var ve bu ürün Amazon Japonya da daha ucuz. Bende bu yüzden Amazon Japonya üzerinden Polonya ya bi ürün sipariş ediceğim. Ürünü akrabam gitmeden 1 hafta önce gideceği otele sipariş etsem ürünün teslimat tarihini ertelemem...
  11. K

Polonya'da Vergisi Nası

Merhabalar, babam nisan ayında polonya'ya gidecek. Bende ona nintendo switch oled getirttirmek istiyorum. Eğer orda alırsa tr ile neredeyse aynı fiyat oluyor. Bende o yüzden babam oraya gitmeden önce o otele japonyadan sipariş etmeye karar verdim. Peki japonya'dan Polonya'ya geçerken bir vergi...
  12. K

Nintendo Switch nerden ucuza alınır?

Nintendo Switch Oled almak istiyorum ama tr de genel olarak pahalı n11 de bir kaç satıcı var ama önceki tecrübelerimden dolayı n11den almak istemiyorum. Bu yüzden de aklım yurt dışına kayıyor. Yurtdışı içinde ya amazon üzerinden yada amerikadan iste üzerinden getirtebilirim. Amazon amerika ve...
  13. K

Hangi Anakart Alınır

3bin tl bütçem var hangi anakart alınır İşlemci olarak amd 5600 olucak ne almalıyım
  14. K

6.000tl Bütçem Var Hangi Monitörü Almalıyım?

6.000tl bütçem var hangi monitörü almalıyım? 1673194942 Birde b450m-a pro max ile b450m pro max m2 nin ne farkı var
  15. K

Ağ genişletici lazım

300tl bütçem var hangi ağ genişletici almalıyım. Üstünde ethernet girişi olması lazım.
  16. K

Hangi Zowie Mouseu Almalıyım

Elim 15.6 ya 8.7 Claw ile fingertip arası tutuyorum paracord kablosu olursa iyi olur hangi zowie mouseu önerirsiniz?
  17. K

Gateway ne işe yarıyor?

Merakımdan soruyorum gateway ne işe yarıyor?
  18. K

Kulaklık girişini çoğaltma aparartı

Merhabalar, bilgisayara takıp aynı anda bilgisayara 2 tane kablolu kulaklık takabilecemiğimiz ve aynı anda ikisindende ses alabileceğimiz bi aparat var mı?
  19. K

Ghub da makro sorusu

Mouse'ın bi tuşuna şöyle bir ayar yapabilir miyiz? Mesela o tuşa 1 kere basınca a ya bascak 2 kere basınca b ye bascak.
  20. K

Minecraft texture pack yapma

Minecraft için kolayca nasıl texture pack yapabilirim?
Geri