Arama sonuçları: *

• Users: SepuLtura_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SepuLtura_

LGA 1200 Anakart Tavsiyesi

Arkadaşlar Gigabyte H510M S2H V2 kullanıyordum değiştirmek durumunda kaldım LGA 1200 DDR4 uyumlu anakart tavsiyesi verebilir misiniz Bütçem 3000 civarı
  2. SepuLtura_

Display Port No Signal Hatası

Arkadaşlar 1 haftadır bilgisayarı açmıyorum taşınma sürecimizden dolayı taşındıktan sonra her 6 ayda bir yaptığım gibi kasamı açıp fanlarını vs temizledim tozlanmıştı(ilk defa açmıyorum) ertesi gün her fişini taktım çalıştırdım ama monitörden displap port hatası alıyorum(no display port)...
  3. SepuLtura_

Yardım CapsLock tuşu ters çalışıyor Işığı yanarken küçük yazıyor

Birkaç şey denedim olmadı
  4. SepuLtura_

Monitör Tavsiyesi IPS vs VA

Sizce hangi monitörü tercih etmeliyim eski asus tuf gaming vg249q1a kullanıcısıyım fiyatı biraz pahalı geldi bu konuda Casperı tercih etsem nasıl olur?? https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg249q1a-23-8-1ms-165hz-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-led-monitor-pm-HBC0000054HWJ...
  5. SepuLtura_

Battlefield 1 ActivationUI.exe 0xc000007b hatası

Yaklaşık 3 3.30 saattir youtubeden araştırıdğım videolara dahilinde sorunu çözmeye çalıştım lakin maalesef olmadı yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı
  6. SepuLtura_

Fifa 21 Takılma sorunu

bilgisayarımdan Fifa 21 oynuyorum fps değerlerim 150 civarı ama nedenini anlamadığım şekilde oyunum akıcı değil yardımcı olabilecek olan arkadaşlar varmı??
  7. SepuLtura_

15.000 TL sistem önerisi

15.000 tl civarı miktar ile Cs:Go Hoi4 Call Of Duty Ets2 vb. Oyunları sıkıntısız yüksek fps oynatacak sistem önerebilir misiniz
Geri