Arama sonuçları: *

1. O

Çözüldü✓ SCYROX V8 aldım nasıl bağlıyacağım pc ye

SCYROX V8 aldım nasıl bağlıyacağım pc ye wıreless olarak ilk mousem cahil görün beni arkadaşlar.
  2. O

NVDIA G-SYNC nasıl aktif edebilirim

herkese iyi forumlar arkadaşlar, Nvdıa rtx 2060 kullanıyorum monitörümde asus vg24 modeli g-sync destekliyor ama nvdıa denetim masasında özelliği aktif hale getiremiyorum çünkü birincil ekran olarak seçemiyorum görseli aşağıya bırakıyorum displayport bağlantım
  3. O

NVDIA KARTIM VAR BU MONİTÖRÜ ALDIM GSYNC DESKTELİYORMU?

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg249q1a-23-8-1ms-165hz-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-led-monitor-p-HBCV0000054HWK Monitör bu gsync desteği var mı göremedim yoksa da bunu kullanabilirmiyim RTX 2060 İNTEL İŞLEMCİ İ3 SİSTEM İLE
  4. O

Gaming Gen Hasarlı PC Kasası Gönderdi

Hepinize merhaba arkadaşlar ben ahmet geçtiğimiz perşembe günü gaming gen den vermiş olduğum gg6 sistemim bugün saat 12 civarında elime geldi, bunun için zaten forumda konu açıp bahsetmiştim neyse kargocu geldi merhaba merhaba dedikten sonra herkesin yapması gereken şekilde bekleyebilirseniz...
  5. O

2k - 2.5k arasi monitor tavsiyesi

Beyler gg6 aldim simdi sira monitorde 144hz ips dusunuyorum siz ne onerirsiniz abdullah abinin hepsiburada ile isbirligi yaptigi monitorleri mi bekleyeyim
  6. O

Pc hocasi gg6 aldim iptal etmek istiyorum

sistemi kasa ve ssd si düşürülmüş halde satın aldım ve vazgeçtim almayacağım çünkü gerçekten düşürülmüş sistem almak istemeim ve bunu iptal etmek istiyorum gen g ye yazacağım ama measi saatleri dışındayız sabahta iptal olmaz filan sizce ne yapmam gerekiyor
Geri