Arama sonuçları: *

• Users: enessamet
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Ünlü Bir Siteden Random Key

Merhabalar Arkadaşlar Oyuns.com sitesinde garantili key var acaba bunlar gerçekten liste garantili mi siteden açıklamada şöyle bir ibare var "Bu paket ile aşağıdaki AAA oyunlardan garantili 1 tane Steam Key anında hesabına teslim edilir. Oyun Listesi (Liste Garantili)"
  2. E

TURBOX ZX_DU99D4 X99

Merhabalar Tek 1 Adet sunucu kurmak istiyorum öyle kendi zevkime göre hem öğrenmek hemde uğraşmak için Buna Hangi işlemci kullanabilirim kaç gb ram kullanabilirim sınırları nedir ve başka ne gerekli bu sunucuyu kurmak için
  3. E

Merhabalar Ben Fivem Sunucusu Açmayı Düşünüyorum Ama Nasıl Bir Sunucu Gerekiyor

Merhabalar Ben Fivem Sunucusu Açmayı Düşünüyorum Ama Nasıl Bir Sunucu Gerekiyor. 384GB ram E5-2697v2 2X İşlemcili bir sistem işimi görür mü birde çok farklı fikirlerim var fivemtr de yapılmamış şeyler ama optimizasyon nasıl olur nasıl biter developer vs bilen arkadaşlar ulaşabilir mi ücretli bir...
  4. E

1000mbps internet için modem router önerisi

Merhabalar arkadaşlar evime yeni fiber altyapı geldi 1000mbps destekleyecek router veya modem önerir misiniz?
  5. E

Fiber Var mı bina altyapısında

Askerden yeni geldim bu pano vardı binamızda fiber kutusu mu yoksa başka bir şey mi bilgi verebilir misiniz altyapı sorgulama yaptığımda 89 mbps gösteriyor
  6. E

En iyi oyun bilgisayarı

Merhabalar ben yaklaşık olarak 4 5 aydır 7600x 4060ti oyun bilgisayarıyla oyun oynuyordum. Fakat bütçem çok yukarılara çıktığı için yenilemek istiyorum sistemi yani yeni sistem istiyorum. Çok bütçe sıkıntımda yok.Sistem önerilerinizi bekliyorum teşekkürler :)
  7. E

7600x ısınma sorunu acil

Hepinize hayırlı akşamlar hocalarım ben occt yük testine soktuğum 7600x işlemcisini 95dereceye kadar çıktığını gördüm ml240l sıvı soğutma kullanıyorum voltage değerleri geldiğinden beridir böyle voltage değerlerinde bir problem mi var yoksa 240mm sıvı soğutmamı yetersiz anlayamadım
  8. E

R5 7600x işlemciye coolermaster ml240l v2 aldım sıcaklıklar yüksek

Merhabalar arkadaşlar yeni aldığım 7600x işlemcime coolermaster ml240l sıvı soğutma aldım fakat occt testinde 95 derecede normal midir veya sorun varsa nedendir ?
  9. E

7600x 4060Ti 750 psu yeter mi

Merhabalar 7600x 4060 Ti 16gb aldım 32 gb ram aldım coolermaster ml240l v2 aldım. Dar boğaz olur mu ? Aigo ds900 750 80+bronz aldım yeterli mi aigo güvenilir mi ?
  10. E

Kioxia Exceria Pro Ssd

geçen günlerde incehesap üzerinden kioxia exceria pro almıştım 2400 civarıydı fiyatı acaba iyi midir nasıldır çabuk bozulur mu aklımda biraz şüpheler var. Kullanmış olanlar bilgilendirebilir mi ?
  11. E

200K TOPLAMA VE HAZİR SİSTEM ONERİSİ

Öncelikle merhabalar 25 yaşındayım tekstil işiyle ugrasiyorum. Gunumun 10 saat falan dükkanda geçiyor. Aksam döndüğümde güzel vakit geçirmek istiyorum 540hz monitör almak istiyorum. 540+ sistem mi mantikli yoksa sistemin ustune ekstra seyler alip 360 hz falan mı bilemedim
  12. E

7900xtx mi 4070 mi ?

Merhabalar arkadaşlar hazir sistem bakiyorum da 7900xtx 7800x3d 80k ama ayni rakip tarafta 4080 110k yani 7900xtx alinir mi 4070 veya 4070 ti mi alayim napayim amd ekran karti cok sorun yaratir mi
  13. E

Gigabyte gen4 ssd alinir mi

Merhabalar arkadaşlar benim m.2 ssdim yanmisti yeni bir ssd almak istiyorum ama cokta beklemek istemiyorum. Oyuzden vatandan baktim gigabyte 5000e guzel gibi geldi bana acaba daha iyisi varmi bu fiyata veyahut alinir mi sizin onerilerinizide bekliyorum
  14. E

Bedelli Askerlik Seçme Şansı Sunmadı Yardım Edebilecek Varmı

Merhabalar hocalarım ben bedelli askerlik için başvurdum tecil bozdurdum. Fakat bedelli askerlik istiyor musun diye bir seçenek sunmadı.Rapor Aldım Onaylandı ne zaman soracak raporu ve başvurumu inceledikten sonra mı bir problem var mı birşeyleri yanlış yapmış olabilir miyim ?
  15. E

540 HZ Asus Monitör İçin işlemci

Merhabalar arkadaşlar ben asus veya alienware 500 hz 540hz gibi bir değerde monitör alacağım bunun için hazır sistem öneriniz var mı ? Aylık 9k öderim 12 taksit
  16. E

70K hazir sistem veya toplama sistem

Arkadaşlar merhabalar ileriye dönük bur sistem istiyorum. İleride bildiginiz uzere gta 6 cikacak hem 1080p hemde ultra ayarlarda olsun istiyorum elimde suan 240mm sivi sogutmali 11400T rtx 3060 im var
  17. E

Lethal Company Grubu

Merhabalar arkadaşlar ben ve bir arkadaşım lethal company oyununu alacagiz fakat cok kisiyle oynamak herzaman iyidir dusuncesindeyiz acaba oynayan var mi veya beraber oynayabilecegimiz bir grup falan
  18. E

1600-1700TL Nvme M.2 ssd önerisi

Arkadaşlar merhabalar ben nvme m.2 ssd almak istiyorum. Vatandan bakıyordum yarın direkt gelsin diye ama fiyatları çok pahalı 1TB olabilirse çok iyi olur.
  19. E

Gamepower fujin alınır mı

Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 2 ay once gamepower ranger kullanıyordum. Kulakligim bozuldu fujin alınır mı mikrofon kalitesi olarak nasıldır. Fiyat performans mi ? Onerileriniz varsa 1200Tl bütçem var
  20. E

1050TL bütçeyle hangisini almalıyım

Merhabalar arkadaşlar m.2 ssdim yanmıştı benimde 1050 TL bütçem kaldı acaba hangisini almalıyım veyahut sizin önerileriniz varsa onada bakabilirim https://www.vatanbilgisayar.com/adata-500gb-legend-750-nvme-m-2-ssd-okuma-3400mb-yazma-2400mb.html...
Geri