Arama sonuçları: *

• Users: Dadprofati
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Dadprofati

Şarj aletini takınca kulaklık desteklenmiyor uyarısı

Yeni bir şarj kablosu aldım amazondan ürün de bu LivX Solid 100W 5A PD2.0 Type C to Type C Hızlı Şarj ve Data Kablosu 2 Metre Halat Örgülü Space Gray LVA-TCT Bu kablo şarj ediyordu sorunsuz ilk gece olmasına rağmen şöyle bir uyarı veriyor Bende belki yaşayan bilen vardır diye sordum bu arada...
  2. Dadprofati

Samsung Galaxy tab s9 mu yoksa iPad pro M2 mi?

2 ay civarına paramı hazır edicem sizce tab s9 fiyatı ne olur resmi mağaza 26k ya çıkardı amazonda 20k ona 2 ay içinde ne kadar zam gelir çünkü diğerleri hemen yansıttı parayı eğer 26 k olursa 2 ay sonra ABD'den 800$a alabilirim iPad proyu sizce olur mu ona göre birikimimi ayarlayacam. Onun...
  3. Dadprofati

EN REZİL ANILARINIZ.

Azıcık yazın da gülelim. Bide ben yazayım Sınıfta baya sıkışmıştım (gaz) sonra arkadaşım karnıma vurdu ve bende geçirdim sonra arkadaşıma dedim ki vurmasaydın osuracaktim sonra arkamdaki kız da pırt Fatih dedi çok utanmıştım.
  4. Dadprofati

Donanım Arşivi Sistem İncelemesi Kaç Stoğu Var

Donanım Arşivi YouTube kanalında yayınlanan sistem incelemesinin kaç stoğu olduğu ile ilgili fikri olan varmı?
  5. Dadprofati

Anime Önerileri One Piece Teorileri Tartışma Ortamı

Bu konuyu çok fazla anime tavsiyesi veren konu olduğu lakin çok kaliteli içerikerin paylaşılmadığı konular oldukları ićin açtım çok fazla anime izlemiş biri olarak kendimce tavsiyeler vermeyi isteyen kişiye göre animeler önermeyi istediğim için yaptım. Ayrıca ağır One Piece fanı olduğum için...
  6. Dadprofati

Yardım AMD ekran kartlarının driver hataları nasıl engellenir.

AMD ekran kartlarının driver sıkıntısı nasıl engellenebilir? Kanaldaki video beni kesmedi de yardımcı olsanız?
Geri