Arama sonuçları: *

1. cengizhanarda

Ryzen 9 5900X Palit RTX 3060 İçin 650W Psu Yeterli mi?

Ryzen 9 5900X Palit RTX 3060 12GB Gamepower Skadi 120 Sıvı Soğutma bu parçalar için 650W PSU sizce yeterli mi? Msi Calculator’dan hesapladım, tüm sistem 450W güç tüketiyormuş ama yine de emin olamadım. İşten anlayan birisi yazabilir mi?
  2. cengizhanarda

Excalibur G911 Rtx 3080 i9 11980HK CS2 Drop Sorunu

i9 11980HK ve RTX 3080 Ekran kartlı oyuncu laptobumda cs2 oynayamıyorum, oyunun fps değerleri oldukça yüksek ama drop giriyor, sürekli takılıyor. Masaüstü bilgisayarımda GTX 1050ti ve Ryzen 5 3500X işlemci var ama hiç drop yemeden kaymak gibi oynuyorum. Güç ve ekran kartı ayarları en yüksek...
  3. cengizhanarda

Mevcut Sistemim için Ekran Kartı Önerisi

Değerli forumdaşlar selam, aşağıda özelliklerini belirttiğim sistemim için ekran kartı upgrade'i yapmak istiyorum. İşlemcimin ve psu'mun maksimum besleyebileceği en güçlü hangi ekran kartını alabilirim? önerilerinizi bekliyorum. SİSTEMİM: Asus Prime B450 MK-II Anakart AMD Ryzen 5 3500x İşlemci...
  4. cengizhanarda

Iphone 11 İçin Deji Max Batarya Kullanan Var mı?

Dostlar selam, 4 yıldır iphone 11 kullanıyorum ve cihazım hiç açılmadı. 4 yılda pil sağlığım %76'ya kadar düştü ve artık çok hızlı bitmeye, aşırı ısınmaya başladı. Bundan dolayı pil değişimi yapmak istiyorum fakat apple'ın kendi servisi değişim için tüm verileri siliyor ve bekletiyor, ben bunu...
  5. cengizhanarda

Sıvı Soğutmalı Sistemde CPU FAN ERROR Hatası

Hocalarım selam, Toplandığından beri içinde sıvı soğutma olan sistemim az önce açılırken "CPU FAN ERROR" hatası verdi. Bios'a geçip "CPU FAN SPEED" ayarını "İGNORE" yapınca sorun çözüldü fakat işlemcimde fan yok, sıvı soğutma var ve bugüne kadar herhangi bir şekilde hata almamıştım. Sizce bu...
  6. cengizhanarda

MSI Optix G24C6 Ghosting Sorunu

Dostlar selam, MSI'ın 1ms 144HZ (Optix G24C6) Monitörünü satın aldım, sağ salim geldi hiç ölü piksel de çıkmadı buraya kadar her şey çok güzel ama masaüstünde mouse ile daire çizdiğimde ya da hızlı hareket ettirdiğimde çokça gölge görüyorum, kısaca ghosting sorunu yaşıyorum. Tepki süresi...
Geri