Arama sonuçları: *

• Users: Gabrienn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Yansıtma özelliğini TAMAMEN KAPATMAK

Gösterdiğim şeyi tamamen Telefon ve PC üzerin'de kapatmanın yolu var mı ?
  2. G

Epic Game 20% İade devri bitti

Artık Epic games Oyunların'dan satıl aldığımız para'nın 20%sini değil 5%ini iade ediyor galiba Geçmiş olsun arkadaşlar
  3. G

Battelfield 6 Chate yazı yazamamak

Gençler bf6 oynuyorum Arkadaşlarım bana yazabiliyor Lobby'deyken fakat ben bazen yazıyorum bazen yazamıyorum '''''/'''' İşaretini çıkmıyor bazen çıkıyor öyle yazıyorum... Genel bir bug mı var? zaten Oyun da şuan bir sürü bug var... Tuş ayarlarını sıfırladım düzelmedi
  4. G

Rx7600 çökmesi Battelfield 6 Oynarken

Battelfield 6 ve The Last Of Us'ın bazı sahnelerin'de sürekli bu hata'yı almaktan çok yoruldum UPDATE etsem bile hiç bir halt değişmiyor çözüm öneresi olan? 'BF4 ve LOL Minecraft oynarken sıfır sıkıntı'
  5. G

Yurt Dışına Otobüs Seferleri (Gece Saatleri)

Beyler yurt dışına çıkacağım fakat Aradığım saatler'de 23:59 ile 06.00 arası otobüsler ariyorum bineceğim saatler bu şekilde fakat ne Bulgaristan ne Yunanistan için bu saatler'de otobüs seferleri yok yeni bi kanun fellan mı geldı?
  6. G

Minecraft Köylü Aynı İtem BUG

Gençler Köylüler'de kütüphaneci mesleğin'de sürekli olarak İTME,ÇARPMA,EKLEMBACAKLARI sürekli olarak bunları veriyor kürsüyü yaklaşık olarak 45 dakikadır kırıp tekrar koyuyorum ama GELEN büyülü kitaplar hep aynı sürüm 1.21.8
  7. G

Askerlik Yoklama dönemi

Bu E devletteki askerlikle alakası yoktur yazısı ben de 26 Ağustos 2026 (E devlete giremiyorum şuan garip bir hata'dan dolayı ama sorun değil) O tarih geçtikten sonra ne yapmam gerekiyor Hemen teslim mi olacağım? Yoksa önce işte aile hekimine mi gideceğim? Yoksa başka bir şey mi? ve mesela 26...
  8. G

Vestel marka televizyon ses var görüntü yok

Televizyomuzun sesi var görüntüsü yok uydu bağlantımız yok telefondan TV'ye youtube vs bağlayıp kontrol ettim sesi geliyor fakat asla görüntü yok. Dün akşam gibi üstüne 1-2 damla tavan boyası geldi bu sabah sorunsuz bir şekilde çalışıyordu fakat şuan'da sadece Sesi var her hangi bir fikri olan...
  9. G

Mi 9 Telefon yavaş şarj oluyor ACİL

Merhaba arkadaşlar yaklaşık olarak bir hafta önce Telefonun hiç bir sıkıntısı yoktu fakat. Bir gün aniden kendi kendine şarj Oluyor yazısı çıktı ve kesinlikle hiç bir şekilde şarj fellan etmiyordum... Daha sonra telefonu kapatıp açtım düzeldi sonra tekrar aynı şey oldu Daha sonra fark ettim ki...
  10. G

Yardım Ryzen 5 5600 için Soğutucu önerisi

Arkadaşlar işlemciyi stok fan ile kullanıyorum ve Stok fan ile kullanıyorum çok rahat bir şekilde 80-90'lara kadar çıkıyor 1000-1200TL bütçem var Önerilerinizi bekliyorum
  11. G

Yeni işlemci görüntü gelmiyor :(

Şu anki işlemcim Ryzen 5- 2600 ve yeni aldığım işlemcim ise R5 5600 fakat hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. BIOS sürümüm son güncellediğim sürüğüm ise 7C52v3ı sürümü... Ama bu güne kadar yaptığım ilk BIOS güncellemesi buydu, sorun belki ondandır bilmiyorum? :( R5 5600'ı ilk taktığımda işlemci...
  12. G

3200Mhz Ramler 1600Mhz Gözükmesi

Selamlar herkese 3200mhz 2x8 Ramlerim BİOS Ekranında 3200mhz gözüküyor fakat. Cpu-z ve Görev yöneticisinde 1600mhz çalışıyor normal bi durum mu ?
  13. G

AtlantisNetGiga Pon çalışması

Merhabalar Yaklaşık olarak 3-4 Hafta önce bizim sokağa yakınlığı 200-250 Metre olan binalara bu Kutulardan konulmuş kullanan bilen var mı ? Konum İstanbul - Esenyurt Yeşilkent, Bizim bu tarafta hem SuperonlineGiga ve AtlantisNet çalışması olmakta, Atlantisnet kullanan kişiler bilgi verebilir mi...
  14. G

Superonline FİBER İnternet Kutusu

Arkadaşlar binamıza yaklaşık olarak 2.5 ay önce bu kutu konuldu ama hala herhangi bir kağıt vs gelmedi ve ya Altyapıda gözükmüyor Sinyalin geldiğini nasıl anlayabilirim ?
  15. G

Superonline FİBER internet

1-) Herkese Selamlar öncellikle Superonline FİBER yaklaşık 1 Ay önce koydu bu kutuları Turkcell Superonline Yazılı olan kutu zannediyorum ki FTTH Fiber kutusu diğer Kutunun ne olduğunu bilmiyorum fakat Superonline Kutusundan Çıkan Siyah kablo 2. Fotoğraftaki Kutuya gidi gözüküyor o nedir bilen...
Geri