Arama sonuçları: *

1. lemrecetinl

BEYLER TELEFON ELE GEÇİRİLDİ

Onu kapat bunu kapat demeyin adam akıllı bir bilgi verin Cihazımı bulu kapattım ancak birisi telefonumu kitliyor zil sesini falan çaldırıyor gecenin bir yarısı son ses bunu cihazımı bul aracılığıyla yapıyorlar lütfen yardım edin acil çözüm lazım
  2. lemrecetinl

Akbank Atm Kupür Bulunamadi Sorunu

Tosladan kazandığım parayı çekecektim AKBANK ATM si paramı vermiyor kupür bulunamadı diyor
  3. lemrecetinl

Uygulama Paramı Paypal a Gönderemiyorum

Beyler 2 günde 69 lira topladım ama paypal diyo ödeme yöntemi paypal ı indirdiğimde de hesap açarken Türkiye yok araştırdım Türkiye kaldırılmış sunuculardan ben şimdi ne yapıcam bu parayı
  4. lemrecetinl

Yardım Bilgisayarımı Satıyorum Sizce Kaç TL Eder?

Beyler 1 yıl önce 2.500 TL ye aldığım PC yi 5.750 TL ye 2. El olarak koydum adam 5 bin yap bugün alayım dedi sizce yapmalı mıyım herşeyden ceza yiyorum o yüzden link bırakmicam ÖZELE GELİN lütfen bir yardımcı olun 5 bine iyi kâr mı ederim zarar mı ederim sistemin linkini atarım özelden.
  5. lemrecetinl

Para Kazandıran Uygulamalar Varmı?

KONU BAŞLIKTA
  6. lemrecetinl

Ki̇li̇t Açilirken Geçi̇şteki̇ Kasma

Beyler işletim sistemim Windows 10 Pro 64 Bit sistemin ne diye sormayın gayet yeterli bilgisayarın power tuşuna basıyorum pc 3 4 saniyede açılıyor herhangi bir tuşa basarak kilit ekranına geçiyorum işte o yukarıya doğru geçiş animasyonunda bir takılma oluyor bazen bunu nasıl çözebilirim çok...
  7. lemrecetinl

Bu Uygulama Para Veriyormu

BEYLER BU UYGULAMA PARA VERİYORMU UYGULAMA YÜKLEYİP GÖREVLERİ YAPA YAPA 8 LİRA OLDU 10 TL OLUNCA ÇEKEBİLCEM DE TELEFON İLE DOĞRULAMAK İSTİYIR TELEFONU NUMARAYI DOĞRU GİRİYORUM RESİMDEKİ HATAYI VERİYOR 1658050225 Numarayı 0 olmadan yazıcakmışız tamamdır veriyor parayı
  8. lemrecetinl

Beyler BUNUN ne olduğunu AÇIKLAR mısınız ?

Beyler Türk Telekom un logosu bile değişti çok eskiden taklılmıştı diye hatırlıyorum fiber Türk Telekom internet bağlatsam 50 Mbps 169 TL peki o fiberi kullanabilir miyim bu ne işe yarıyor nedir ne olmuştur noluyor saatli bombamı dinamitmi biz eve daha önce hiç internet bağlatmadık sinyal...
  9. lemrecetinl

Adım Para İle Valorant VP Almak

175 VP 590 Adım Para diyor ben daha girer girmez adım atmadan 8 Adım Para yaptım alsam alınır mı? yoksa Steam kodları falan mı alayım
  10. lemrecetinl

Epic Games Her Hafta Ücretsiz Oyun

Epic Games in her hafta sunduğu ücretsiz oyunları baya bi alsam 4 5 ay falan sonra o oyunlar paralı olcak ve o hesabı satabilir miyim mantıklımı sizce daha yeni bugün 33 tl lik oyunu 0 TL ye aldım
  11. lemrecetinl

UCUZA VALORANT HESABI SATAN VARMI

valorant hesabı alcam ucuza satan varsa alayım
  12. lemrecetinl

Takas Yapcam Çok Kararsızım

(BENİM SİSTEMİM) İşlemci: Intel® Core™ i3-7100 İşlemci 3,91 GHz 7. Nesil Sanallaştırma Etkin ~RAM (Bellek): GSKILL 8GB (1x8GB) Aegis DDR4 2400Mhz CL15 1.2V Tek Modül Ram ~Harddisk: Kingston 240GB SSDNow A400 SSD ~128 GB SSD ~Anakart: MSI H110M PRO-VD Intel H110 Soket 1151 DDR4 2133 Anakart...
  13. lemrecetinl

DVD ROM anakarta nasıl bağlarım

Beyler elimde bu kablodan var ama anakartta bunu sokmak için yer yok anakartım H110M VD Pro
  14. lemrecetinl

Anakart yanması neyden olur

Eski bir kasayının psu sunu kullandığım kasaya takıcaktım eski kasayı çalıştırdım anakartdan dumanlar çıktığıyla fişe atladığım bir oldu o kasadaki psu yu şimdiki sistemime taksam onu da yakarmı yoksa o anakartın yanması başka birşeyden miydi bu ikisinin cevabını istiyorum.
  15. lemrecetinl

PSU Değişikliği Konusunda Yardım

Beyler bunu sökcem fotoğraftaki öbür PSU yu takcam çünkü SSD yi taktıktan sonra PC kendini 2 3 kere falan resetledi ama bida olmadı PSU az geliyor diye düşündüm ama öbürü kalitesiz PSU galiba sistemime bir şey olurmu lütfen yardımcı olun. İşlemci: Intel® Core™ i3-7100 İşlemci 3,91 GHz 7. Nesil...
  16. lemrecetinl

GB sinden düşük TL ye SSD almak AL-SAT

BEYLER ÖĞRENCİYİM DEMİM YALVARDIM YAKARDIM 100TL YAPTIRDIM RESMEN GB SINDEN DÜŞÜK FİYATA SSD ALIYOZ AL SAT İÇİN NASİL 200 YAZSAM GENE SATILIR BENCE
  17. lemrecetinl

Al Sat Yaparak Nasıl Para Kazanabilirim ?

Öğrenciyim, PC geliştirmek veya almak için al sat işine girmeye karar verdim tutar alınır dediğiniz 2. El parçalar varmı elektirik elektronik farketmez her ne olursa olsun yeterki satılsın çok fazla kâr a gerek yok az az kâr etsem yeter allah berelet versin. Onun dışında nasıl para kazanabilirim...
  18. lemrecetinl

Bu kasa nasıl al sat için?

PSU ve kasa satılmış öğrenciyim dedim yalvardım yakardım 200 tl yaptım alsam 300 e satabilir miyim sizce ?
  19. lemrecetinl

RX 560 Pulse Ekran Kartı Nasıl ?

Adam bana 1700 TL yaptı direkt Sapphire RX 560 Pulse 128 Bit GDDR5 4 GB ekran kartı nasıldır almaya değermi İ3 7100 8 GB DDR4 2400 Mhz RAM H110M anakart Psu yetersiz değiştiricem Valorant kaç Fps artar bunu alsam en ucuz bunu buldum.
Geri