Arama sonuçları: *

1. K

Yardım Metin 2 kendi kendine oyundan atıyor

Arkadaşlar sistemim I5-1035G1 MX130 metin2 kendi kendine oyundan atıyor veya bilgisayara mavi ekran verdiriyor başka hiçbir oyunda bu olmuyor bu sorunu nasıl çözerim.
  2. K

Yardım EA FC 25 açılmadan kapanıyor

Entegre grafik kartına aldığımda oyun açılıyor ana menü gelmeden oyundan atıyor harici ekran kartına aldığımda da oyuna tıklıyorum siyah ekran geliyor sonra kendi kendine kapanıyor çözümü var mı acaba ?
  3. K

CS2 ekranda çıkan kan efektini silme

Arkadaşlar cs2 de malumunuz mermi yediğiniz zaman ekranda bir kan efekti oluyor bu efekti kapatma kodu veya ayarı var mıdır acaba?
  4. K

iPhone X Instagram Reels'te ses ve görüntü koordineli değil

Arkadaşlar iPhone X'imde Instagram'da gezerken yüksek kaliteli Reels geldiğinde ses normal bir şekilde ilerliyor ama görüntü çok geç geliyor. Nasıl çözebilirim?
  5. K

Yardım I5 1035G1 oyuna girince hızı düşüyor

Arkadaşlar oyundayken işlemci hızı 1.40MHz'lere kadar düşüyor. Oyun açıkken Alt Tab atınca MHz 2.8 3.3'lere kadar çıkıyor ama oyunu açınca birden 1.30MHz 1.40MHz'lere kadar düşüyor ve kasmalar meydana geliyor oyunlarda. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
  6. K

GPU'ya yük bindiğinde frekansı düşüyor

Arkadaşlar oyun dışında bir problem yokken oyuna girdiğimde ekran kartım frekans düşürüyor 2-3 ay önce 1080p 60fps rahat oynadığım oyunları şu anda 720p 30fps bile oynayamıyorum soğutucum da var bu sorunu nasıl çözebilirim?
  7. K

Ekran kartı MHz düşürünce sistem "DPC_WATCHDOG_VIOLATION" mavi ekran veriyor

Arkadaşlar ekran kartımın ASUS GPU Tweak'ten Memory clock hızını 5010'dan 4000'lere falan çekiyorum 5 dk sonra mavi ekran veriyor mavi ekran hatasıda DPC_WATCHDOG_VIOLATION nedir bu hatanın sebebi?
  8. K

Yardım MX130 Gpu Clock ve Bellek Saat Hızı oyuna girince düşüyor

Arkadaşlar normalde Gpu Clock 1105MHz ve Bellek Saat Hızı 5010MHz gibi değerlerde çalışırken oyuna girince Gpu Clock 965Mhz ye Bellek Saat Hızı ise 1600MHz lere düşüyor ve aşırı fps drop yiyorum soğutucum da var nasıl çözebilirim?
  9. K

Yardım Asus VivoBook 14 X415JF Aşırı Isınma Sorunu

Arkadaşlar vakumlu soğutucu kullanıyorum soğutucuyu çıkarttığım anda google açsam bile sıcaklık değerleri fırlıyor soğutucuyla bile 75 derecelerde dolaşıyor fanını temizleyeli 1 hafta oldu laptobu 1 yıl önce satın aldım vakumlu soğutucudan önce...
  10. K

700 TL klavye önerisi

Arkadaşlar bütçem 650 700TL arası red Switch mekanik klavye öneriniz varsa alabilirim. Bilek destekli ve numpadli olursa sevinirim.
  11. K

Asus x415jf işlemci tam performans çalışmıyor

Arkadaşlar masaüstünde işlemci ghz 3.1 3.2 civarında çalışıyor ama oyuna girdiğimde 2 yi anca geçebiliyor turbo boostta açık soğutucum da var LoL de falan 40 fpslere kadar düşüyor nasıl çözebilirim bu sorunu
  12. K

i5 1035G1 Oyunda Frekans Düşürüyor

Arkadaşlar masaüstünde google falan açıkken işlemci hızı 3.20 3.30 civarlarında geziyor ama herhangi bir oyuna girdiğimde bu hız 1.70 lere kadar düşüyor ve fps problemi çıkarıyor ThrottleStop kullanmayı denedim fakat nafile başka bir çözümü var mıdır
  13. K

Yardım MX130 ekran kartı sıcaklık limitini kaldırma

Arkadaşlar ekran kartım MX130 ASUS GPU. Tweak veya NVIDIA inspector ile sıcaklık limitini 91 yapıyorum fakat kendi kendine 72'ye alıp MHz 405'lere kadar düşüyor. Oyunlarda FPS yerleri görüyor. Sıcaklık limitini nasıl kaldırabilirim?
  14. K

Yardım MX130 405mhz kilitleniyor

Arkadaşlar ekran kartım mx130 son 2 3 gündür oyun falan oynayamıyorum bu lanet problem yüzünden en az 10 kere driverları silip yükledim bilgisayara format attım ama nafile soğutma problemim yok nasıl çözebilirim bu sorunu.
  15. K

Yardım FIFA 22 Kariyer Modu Bug

Arkadaşlar FIFA 22 de oyuncu kariyerinde yaşadığım ufak ama sinir bozan bir bug var. Mesela benim forma numaram 10 ama takımda bir tane daha 10 numaralı futbolcu varsa 2 oyuncu birden 10 numarayı giyebiliyor ve oyuna girdiğinde 2 tane 10 numara futbolcu oluyor bunun bir fixi var mıdır?
  16. K

Yardım MX130 405 MHz Kilitleniyor

Arkadaşlar son 1 aydır böyle bir sorunum yoktu dün ekran kartımı güncelledim ve laptobumda böyle bir sorun çıkmaya başladı CS'de 150 200 fps almama rağmen bu sorun yüzünden 30 lara hatta 20 lere kadar iniyor nasıl düzeltebilirim.(Soğutucum var.)
  17. K

Öneri Vakumlu Soğutucu Daha Yararlı mı?

Arkadaşalar bu vakumlu soğutucuyu ya da bu soğutucuyu almayı düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklıdır hangisi daha iyi performans verir. Şu an kullandığım soğutucu budur. Kullandığım soğutucu hiçbir işe yaramıyor laptobum hala 95 derecelere kadar çıkıyor. Öneriniz nedir ?
  18. K

Yardım Laptop için soğutucu önerisi

dexim marka laptop soğutucum var fakat oyunlarda kullanmama rağmen laptop 90 dereceden aşağı inmiyor 350 TL'ye https://www.trendyol.com/rampage/ad-rc8-showy-180mm-fan-15-17-rgb-notebook-sogutucu-laptop-sogutucu-p-35720810 bu soğutucuyu almayı düşünüyorum aynı fiyatta önerebileceğiniz daha iyi...
  19. K

Yardım MX130 Core Clock 405 Sabitşiyor

Arkadaşlar ekran kartım core clock ve memory clock'ı 405'e sabitliyor nasıl çözebilirim bu sorunu?
  20. K

CS:GO Anlamsız FPS Düşüşü

Arkadaşlar son 1-2 gündür CS:GO'da anlamsız fps düşüşleri görüyorum normalde oyun 100 120 fps iken bi anda 40 fps sabit falan olmaya başladı throttlestop uygulamasıyla çözmüştüm bu sorunu fakat artık o da işe yaramıyor nasıl çözebilirim ?
Geri