Arama sonuçları: *

• Users: Egemen EGE
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Öneri Oyuncu koltuğu önerisi

Boy 184 kilo 79 Fiyatı 5000tl yi çok geçmezse iyi olur ama arada dağlar kadar fark varda 7000tl ye kadar zorlarım Terletmesin yazın tekirdağda köpürüyorum klimam yok
  2. E

700tl Gamepad Önerisi

bluetooth dongle almak istemiyorum kablolu da kullanılabilmesi lazım ve 700 tl yi geçmesin 100tl fazlaya şunu alırsın gibi şeyler söylemeniz bir şey ifade etmeyecek çünkü alamıycam. mümkünse analog dizilimi xbox gamepad lerdeki gibi olursa daha iyi olur playstation tarzı analoglar bileğimi...
  3. E

Telefonum kaç mbps wifi destekliyor?

Telefonum wifi üzerinden kaç mbps hız sağlayabilir en fazla ben anlamıyorum wifi den https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-m30s.html
  4. E

Kaç mbps alabilirim ?

FTTX-V1(GPON) 0 Kb VAR VAR 0 goknet.com da böyle gözüküyor superonline fiber var gözüküyor sitesinde 500mbps verir mi?
  5. E

Afterburner vs amd adrenalin ölçümü

Amd nin afterburner daki gibi fps sıcaklık gibi değerler gösteren bir sistemi var oyun içinde gözüküyor. o afterburner a göre daha iyi sonuçlar verir mi? kartın kendi yazılımı sonuçta
  6. E

God of war masaüstü gözüküyor

God of war oynarken ara sıra masaüstü arkaplanı kısa süreliğine gözüküyor yarım saniye bile sürmüyor sonra tekrar oyun gözüküyo görev çubuğu duvar kağıdı falan gözüküyor ara ara oyuna tekrar döndüğünde fps düşmüş oluyor savaşın ortasında oyun kapandı sanırım arka plana gidip oyuna döndükten...
  7. E

Ssd Kırmızı Yanıyor?

PNY nin nvme m2 ssd si takılı sistemde. 39,5gb boş 465 gb toplam diyor kırmızı olmuş doluluk barı 39,5 gb boş olması yeterli değil mi ? doldurmayacaksam niye aldım
  8. E

Sistemim Oturum Açma Ekranında Kaliyor

Kaspersky yükledim temizle yaptım yeniden başlatma gerekli dedi başlatım bu ekranda kaldı hiç bir şey yapılmıyor kapıyorum tekrar açıyorum yine böyle nasıl düzelir BİLGİLİ KİŞİLERİ ETİKETLERSENİZ ÇOK İYİ OLUR
  9. E

Sekiro diyalog sesi gelmiyor

Fitgirl den sekiro indirdim herşeyin sesi geliyor sadece diyalog sesleri yok nasıl düzeltebilirim
  10. E

Steam hariç gamepad kullanamıyorum

Steamdaki oyunlar hariç game pad kullanamıyorum oyun ayarlarından gamepad seçili yine algılamıyor
  11. E

Yardım Soğutucu montajlayamadım yardım lazım

Xigmatek Windpower 1264 kule tipi soğutucu aldım. İşlemci i5 11400F. YouTube'da 1 tane video buldum o da hiçbir şey anlaşılmayacak kadar kötüydü diğer soğucuyu söktüm macunu söktüm soğutucuyu takmam lazım PC çalışması için.Whatsapptan görüntülü aramayla anlatabilecek varsa çok daha kolay olur...
  12. E

Sistemim için rdr2 de ayarlarım nasıl olmalı

RDR 2 de FPS'ten en az ödün vererek grafikleri yüksek tutmam için ayarlarımı nasıl ayarlamalıyım? Sistemim : Xfx 6600 XT-i5 11400F-16Gb Ram-500Gb M2 SSD-650w PSU
  13. E

Afterburner değerlerim normal mi

Assasins creed origins very high grafiklerde ekran kartı sıcaklığı 76 civarında %97 kullanımı var işlemci ise 80-92 arası gidip geliyor sıcaklığı normal midir ekstra soğutucu için para harcamaya gerek var mıdır
  14. E

Görüntüde Bulanıklık Sorunu

Mouse un orta tuşuyla aşağı yukarı yapınca yazılarda tuhaflıklar oluyor oyunlarda da oluyor bu durum neyden kaynaklı olabilir özellikle ateş efektli oyunlarda evil within 2 yükledim şimdi denemeye girdim ev yanarken aman allahın oyun zevkim köreldi bir anda gerekirse sistem özelliklerimi de...
  15. E

Çözüldü✓ ASUS Kablosuz LAN Kartı masaüstü bilgisayarınızdan ayrılmıştır hatası

Asus kablosuz lan kartı masaüstü bilgisayarınızdan ayrılmıştur diyor ve wifi ye bağlanamıyorum 1656438186 Yok mu yardım edecek internete giremiyorum
  16. E

Kulaklık takılı değilken ses gelmiyor yardım

yeni topladığım bilgisayarımda kulaklık takılı değilken ses gelmiyor kulaklığı taktığımda ses geliyor ama kulaklık takılı mı kullanıcam ben bunu sürekli ?
  17. E

6600xt ve 11400 sisteme psu önerisi

psu önerir misiniz? 800 tl yi geçmesin
  18. E

İncedeki 6600xt li sistem nasıl?

https://www.incehesap.com/machete-oyuncu-bilgisayari-fiyati-42335/ bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz alınabilecek bir sistem mi
  19. E

17 k monitör dahil sistem

Monitör dahil 17 bini geçmezse iyi olur bir sistem lazım para hazır 3060 ya da 6600 xt li olursa iyi olur
  20. E

Çözüldü✓ Kasa ve psu çok mu kötü?

""https://www.itopya.com/bbl-qutionerxintel-core-i5-12400fpny-geforce-rtx-3060-xlr8-gaming-revel-epic-x-rgb-12gb16gb-ddr4_h19823#kategori_16 https://www.itopya.com/bbl-aimdllintel-core-i5-11400fasus-rog-strix-radeon-rx-6600-xt-oc-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssd_h19707#kategori_16 Arkadaşlar bu 2...
Geri