Arama sonuçları: *

• Users: Lutza JS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Lutza JS

3000 TL Kablosuz Mouse Önerisi

Herkese merhabalar, yaklaşık 3000 TL bütçeyle yeni bir kablosuz fare arayışım var. İnternete göz gezdirdiğimde bu fiyatta Scyrox mouseları çok fazla öneriliyor fakat USB dongle olarak kullanılmadığı için bu modeli elemiş bulunuyorum. Beklentilerim olarak şunları karşılaması yeterli: Palm tutuşa...
  2. Lutza JS

Win11 24H2 Sürümünde Program Kurulum Süreleri Çok Uzun

Merhaba. İlk çıktığı günden itibaren 24H2 kullanıyorum. Daha önce de aynı sorunu 24H2 sürümünde yaşamıştım. Format attım, düzelmişti fakat şu an son 1 aydır aynı sorunu yaşıyorum. Herhangi bir .exe dosyası çalıştırdığımda, kurulum bekliyor gibi bir süre geçiyor, yaklaşık 4-5 dakika sonra tepki...
  3. Lutza JS

Yasaklı sitelere giriş yeni yöntem (network Control - DNS proxy deceptive)

Herkese merhaba, Malumunuz, ülkemizde yasaklar devam ediyor. GoodbyeDPI günü kurtarıyordu; ancak bazı kişiler, programın çalışmadığını gözlemlemiş. Alternatif bir çözüm arayışına girdim ve GitHub üzerinde bir proje ile karşılaştım. İlgili projeye ait indirme linki ve kaynak kodlarını ekte...
  4. Lutza JS

5000 TL Monitör Önerisi

Merhaba, iyi forumlar. 1.5 yıl boyunca Gigabyte G24F2 modelini kullanıyordum ancak panel arızası nedeniyle ürünü iade ettim. Şu anda yeni bir monitör arayışındayım. MSI 256F şu an için çok ön planda, ancak araştırma yaparken ışık sızmasının yaygın olduğunu gözlemledim. Bu bütçeyle alabileceğim...
  5. Lutza JS

25000 TL'ye Alınacak Android Telefon Önerisi

Merhaba, android bir ürün için bütçem 25.000 tl araştırmalar sonucu s24 fe alma niyetindeyim. Alternatif bir ürün olursa değerlendirebilirim şimdiden teşekkür ederim.
  6. Lutza JS

Vpn Olmadan Discord Kullanma Rehberi

Merhaba. Başlıkta görüldüğü üzere VPN kullanmadan Discord'a nasıl girileceğini anlatacağım. Öncelikle Superonline kullanmaktayım. Diğer ISS'ler üzerinde nasıl bir sonuç verir, denemediğim için kestiremiyorum ama sonuçları yoruma yazarsanız çok memnun olurum. Adım adım anlatacağım: 1. İlk olarak...
  7. Lutza JS

1500TL M2 SSD önerisi

Herkese merhaba. Bilgisayarım için ikincil M.2 olarak gen4 türünde 500-512 GB'lık bir SSD modeli arıyorum. Akakçe üzerinden 1500 TL'ye kadar olan ürünleri listelediğimde karşıma 3 adet ürün çıktı. Bu üç ürün arasından araştırmalarım sonucu Crucial modelinin daha iyi ve performanslı olduğu...
  8. Lutza JS

Creative live! Cam Sync 1080p V2 vs Nuroum V11

Herkese merhaba. Yayın için bir webcam arıyorum ama uzun arayışlar sonucunda 1000 TL civarına alacağım 2 yurt dışı model ürün bulabildim. Daha iyisi varsa elbette tavsiye alabilirim ama bu iki ürün arasından hangisi yayın performansı olarak daha başarılı olur. Mikrofonu önemli değil kendi...
  9. Lutza JS

3000TL Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar merhaba. 3k bandında USB girişli müzik, oyun ve özellikle mikrofon kalitesi açısından başarılı bir ürün arıyorum. Kafamda 3 seçenek var, farklı bir model tavsiyesi olan varsa da ona da bakabilirim...
  10. Lutza JS

Yardım 1000 TL Oyun ve Müzik İçin Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Ekteki sistemi kullanmaktayım. Temel olarak cs2, valo gibi rekabetçi oyunları oynuyorum, beklenti olarak bütçe kısıtlı olduğu için üst düzey bir isteğim yok. Ses kasmaktan yana bir problemi olmasın, mikrofonu kaliteli olsun, dip ses yankı vs. yapmasın ve son olarak da müzik...
  11. Lutza JS

GameGaraj Thunder 7T12/13-4070 Alınır Mı?

Arkadaşlar merhaba. 1-2 hafta sonra linkteki sistemi almayı planlıyorum. Sistemde uyumsuz gördüğünüz veya ekleme yap dediğiniz bir şeyler var mı ? Sistemde yapacağım özelleştirme şunlar; RAM: GSkill RipjawsV 32GB(2x16) Siyah 3200MHz DDR4 Ekran Kartı: Palit RTX4070 Dual 12GB 192Bit GDDR6X DLSS...
  12. Lutza JS

Wifi6 Destekli Modem Eski Cihazlarda Uyumlu Çalışır Mı?

Herkese merhaba. Aktif olarak Turkcell Superonline 100/20 fiber internet kullanmaktayım. Bugün WiFi 6 destekli bir modem siparişimi de verdim. Eski kullandığım modem, WiFi performansı bakımından çok sorunlu bir modemdi. Kullananlar bilir, elbet Huawei HG255S model bir cihaz. Sorunum şu...
  13. Lutza JS

Gaming Gen TR Sistem Özelleştirme

Arkadaşlar merhaba 1 ya da 2 ay içerisinde gaming gen sitesinden hazır sistem almayı düşünüyorum lakin aklımı kurcalayan bir husus var. Firmaya her ne kadar bu konuyla alakalı mail atmış olsamda bir geri dönüş alamadım. Bende belki daha önce tecrübe eden varsa bana yardımcı olabilir diye...
  14. Lutza JS

Rush Freeman GW909 Wireless Gamepad Kablosuz PC Oyun Kolu

Arkadaşlar merhaba. Bu fiyat bandını geçmeyecek bir gamepad önerisi arıyorum. Bütçe kısıtlı olduğu için çok ekstrem bir şey beklemiyorum. İnternette gezinirken bu modelin iyi olduğunu gözlemledim. Forumda kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını belirtirse çok mutlu olurum. Alternatif olarak da...
Geri