Arama sonuçları: *

• Users: Mansitak34
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

HD 5570 Sürücü görüntü vermeyi Kesti ve bu durumdan kurtuldu hatası

Merhabalar 1 haftadır Bu sorunla uğraşıyorum Driveri DDU ile Kaldırıyorum 2gün sonra Oyuna Girerken Yine hata veriyor Furmark Testi Yaptım Max 70 Gördü Boşta 50 Derece Yapılacak Çoğu Çözümü Yaptım Sıkıntı ne
  2. M

Yardım HD 6510 Fanları dönüyor görüntü vermiyor

Merhabalar Ekran kartı Bundan 1 hafta önce sorunsuz çalışıyordu ekran kartını çıkarırken fan pinlerinin 1 tanesi yamulmuştu ama onu tamirciye götürüp lehim atmıştı fanlarıda dönüyordu sorunsuz çalışan ekran kartı nasıl bir anda görüntü vermemeye başladı Sorun Çözümü varmı
  3. M

HD 5570 5500Series olarak gözüküyor

Merhabalar 2.el 5500 Ekran kartı aldım Ama kart elime geldiğimde arkasındaki etikette 5570 yaziyordu bana 5500 diyordu dxdiag 5500 series olarak gözüküyor Hangisi doğru
  4. M

Ekran kartı Slotumu Bozuldu

Merhabalar Yeni aldığım Ekran kartını Takıgımda Pinler tam yerine oturmuyordu ne yaparsam yapayım benim çalışan başka bi ekran kartım vardı onuda taktım oda çalışmadı sorun Ne
  5. M

Yardım No signal Hatası Veriyor

Merhabalar dün PC kapattım uyudum Bugün PC yi açtığımda No signal hatası vardı Ekran kartını Çıkardım Onboard Kartına taktım Görüntü vermedi Kablodan Şüpheleniyorum 5 Yıllık kablo dün çalışıyordu bugün ne oldu onun haricinde ram çıkarıp taktım bios pili çıkarıp taktım sizce sorun ne
  6. M

Yardım 2.el HD 6570 alınır mı?

Selamlar 2.el ekran kartı alcamda 300tl ye araştırdım 6570 buldum Oyniyacagım oyunlar Minecraft Valorant düzeyinde oyunlar HD 4850 de var hangisi daha iyidir
  7. M

Çözüldü✓ Palit 7100Gs hangi driver kuracağım

Merhabalar Palit 7100Gs nvidia sitesinde aratıyorumda hangi nesil falan bilmiyorum
  8. M

Boş hdd Win 8.1 kurmak

Merhabalar Boş Hdd içine win 8.1 kurmak istiyorum Elimde USB de var USB nin içine İSO dosyasını kurup Boş Olan Hdd Nasıl aktarabilirim
  9. M

Palit 7100Gs minecraft Kaç Fps verir

Merhabalar dün amcamın getirdiği baya eski bir Toplama Kasadan Palit 7100Gs 256mb Çıktı PC ye taktım çalışıyordu Bundan önce G31m es2l Anakartın Dahili grafik birimini Kullanıyordum O da 256 MB dı Minecraft açıyordu O dahili grafik birimi Ama Palit 7100gs Ekran kartı Hangisi Daha güçlüdür...
  10. M

Kasadaki kabloları nereye takıcam

Merhabalar PC açılmıyor Kasadaki bazı kablolar takılı degil nereye takacagımı bilmiyorum daha ayrıntılı atabilirim
  11. M

Yardım Yurt içi kargo Ne zaman gelir

Selamlar dün N11 den Gigabyte Ssd sipariş etmiştim bugün Mesaj geldi Kargonuz Gönderici Müşterimizden Teslim alınmıştır Mevcut Teslimat Tarihi 14 Temmuz olarak gözüküyor niye bu kadar geç Normalde 2 3 güne geliyordu Sizce Ne zaman gelir İstanbul’dan sipariş veriyorum Şubeside var
  12. M

Minecraft Texture pack açılmıyor

Merhabalar Texture pack dosyasını indirdim Minecraft dosyasının içine attım Oyunda kaynak paketlerinde gözüküyor ama sol taraftan sağ tarafa aktif edince olmuyor
  13. M

Hardisk HD tune pro Sonuçları

Error scan testinde 24 hasarlı blok çıkmıştı HDD durumu ömrü ne kadar kaldı sizce Hardisk regenerator ile bad sectorleri gizleyeceğim Performans artışı olurmu
  14. M

HDD gelen Kabloyu nereye Takılır

Merhabalar HDD gelen bu kabloyu nereye takıcam
  15. M

Bilgisayarı temizledikten sonra No signal hatası

Merhabalar dün Pc baya kirlenmişti temizleyim dedim fön makinesi fırça ile pc açılmıyor Benim bozuk ekran kartım vardı fırınlama tekniği yapmıştım çalışmadı o zaten çalışmıyordu ama çalışan harici onboard Ekran kartını Vga kablosunu taktım Fanlar dönüyo No signal yazıyordu Normalde PC...
  16. M

R7 240 Vga girişi yerinden çıktı

Merhabalar Elimdeki msı R7 240 Vga girişi yerinden çıktı tam oturmuyor geri takınca ne yapabilirim 1655734691
  17. M

R7 240 Görüntü vermiyor

Merhabalar 3 Yıllık R7 240 Görüntü vermiyor Oyun Oynuyordum Masaya vurdum Görüntü Morlaştı Kasaya vurmadan Vga kablosu aldım O bozulmuştur diye Görüntü yeşil oldu Çıkartıp taktım oldu ama 5 10 dk sonra durup dururken görüntü yine morlaştı Tamirciye götürdüm Ekran kartını çıkardı görüntü Düzeldi...
Geri