iPhone 11 telefon şifremi 9 kez yanlış girdim şu an 3 saatte bekletiyor. 4 tane olasılık var aklımda 4ünden biri kesin doğru fakat beklemek istemiyorum. Aynı icloud macbook cihazıma bağlı şifreyi nasıl sıfırlayabilirim herşeyin yedeğini aldım
İlk çıktığında İtopyadan aldığım monitorden kalite vs açısından çok memnunum. Fakat monitor uykuya geçtiği zaman monitorun ışığı sönüyor ve 3sn de bir ışık patlıyor fişi çıkarıp takmadığım sürece de düzelmiyor. fişi çıkarıp takmaktan bıktım artık bazen 2-3 kez çıkarıp takmadan açılmıyor. nasıl...
Arkadaşlar gün içinde monitoru açıp kapatabiliyorum sorun olmuyor fakat mesela bugun kapatıp uyuduğumda yarın açmak istesem monıtorun fişini prizden çıkarıp takmadan çalışmıyor. Sebebi nedir garantiye mi göndermeliyim prizi mi değişmeliyim.
Arkadaşlar G24F-2 Monıtorunu Laptopa taktım fakat 144 hz seçeneği çıkmıyordu amdden bir driver yükledikten sonra aygıt yöneticisi de böyle oldu.
Ekran kartı eski olduğu için mi 144hz olmuyodur acaba?
Asus TUF Gaming 165 HZ 1 MS IPS Panel
Link
Lenovo G24-20 23.8" 0.5ms 144 Hz (Overclockla 165Hz)
Link
Bütçe 3000-3500 Arası.
Başka öneriniz var ise atabilirsiniz tercihim IPS Panel ve Pivot özelliği olursa süper olur.