Arama sonuçları: *

• Users: wzyy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. wzyy

Asus ROG Strix G16 alınır mı?

Bu bilgisayar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce alınır mı? https://www.trendyol.com/asus/rog-strix-g16-g614ji-n3189-intel-i7-13650hx-16gb-1tb-ssd-rtx4070-165hz-dos-16-wuxga-notebook-p-695811288?boutiqueId=61&merchantId=106740
  2. wzyy

Cihazım Başka Bir Mailde Aktif

Ben bir arkadaşımın isteğiyle arkadaşının mailine girdim kendi telefonumdan ve onun arkadaşı troll yapmak için uzaktan telefonumu sıfırladı. O mailde hala telefonuma ulaşılabiliyor fakat benim o maile erişimim yok telefon sıfırlandığı için, ne yapabilirim telefonunu o mailden çıkarabilir miyim...
  3. wzyy

Yardım Toshiba Satellite L50-C laptopta BIOS nasıl güncellenir?

Merhaba, bilgisayarım yüksek derecede ısınmaya ve fan sesleri çıkarmaya başladı ve performans düşüşü yaşıyorum. BIOS güncellemem gerekiyor sanırım, nasıl güncelleyebilirim bu Toshiba laptopta? Satellite L50-C.
  4. wzyy

Yardım Laptop çok fazla ısınıyor

Laptop çok ısınıyor dokunduğumda çok sıcak geliyor bana Valorant açıyorum mesela sonra bilgisayarımda alt tab atıp Discorda geçmeye çalışıyorum bilgisayar Valorantta kalıyor sonra bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Laptopun soğutucusu var çalışıyor termal macun alamam...
  5. wzyy

Yardım Bilgisayarda virüs mü var?

Merhaba, bilgisayarıma virüs girdi sanırım bende Malwarebytes ile tarama yaptım ve 4 tehdit buldu sildim. YouTube reklamlarımda hep aynı kaynaktan reklam çıkıyor ad blocker kullandığımda ise reklam hala duruyor ama beyaz şekilde ne yapmam lazım? 6 kez falan taradım.
  6. wzyy

Yardım Toshiba Satellite L50-C BIOS güncellemesi nasıl yapılır?

Toshiba Satellite L50-C BIOS güncellemesi yapmak istiyorum BIOS'a giremiyorum Toshiba'nın BIOS güncellemesini nasıl bulabilirim? F2-F9-F11-DELETE-ESC hepsini denedim.
  7. wzyy

Yardım Minecraft missing profile public key this server requires secure profiles hatası

Minecraft'ta bir sunucuya girerken bu hatayı alıyorum nasıl çözebilirim?
  8. wzyy

Toshiba L-50C Satellite BIOS açılmıyor

Toshiba Satellite L50-C Windows 11 yükledikten sonra biosa giremedim benmi açamıyorum anlamadım yardımcı olabilir misiniz?
  9. wzyy

AMD 5 5000 vs Intel Core i5 11. nesil

Merhaba, hangisi daha iyi?
  10. wzyy

Ucuz RTX sistemli Intel veya AMD işlemcili masaüstü sistem önerisi

Merhaba, uygun fiyata masaüstü 3060 yada 3070 li pc toplamak istiyorum öneriniz var mıdır?
  11. wzyy

Belirttiğim RTX 3060 sistem nasıldır ?

Merhaba, kendime RTX serili bilgisayar alacağımı düşünüyorum aşağıdaki sistem iyi midir?
Geri