Arama sonuçları: *

• Users: ErenJeager
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ErenJeager

Xbox series s uyumlu gamepadler

Xbox series s uyumlu gamepad arıyorum dualschok dizliminde de olabilir hatta öyle varsa daha iyi olur var mı bildiğiniz
  2. ErenJeager

Logitech G F310 ve Xbox series s

Selamlar Logitech G F310 gampedi xbox series s ile uyumlu çalışır mı aranızda bileniniz var mıdı
  3. ErenJeager

Eski oyunları Macbooka indirme

Merhabalar 2021 mabook aire sahibim canım inanılmaz fifa 13 oynamak istiyor bu mümkün mü öncelikle bilgisayarın kaldıracağını düşünüyorum ancak nerden nasıl inidiririm bilmiyorum. yardım edebilecek biri var mı ayrıca satın alabileceğim platform varsa satın da alabilirim sorun yok
  4. ErenJeager

Macbook air m1 gamepadi görmüyor

Hocalar s.a bende monster pusat wireless gamepad var usb apartı ile bağlanıyor maclerde usb girişi olmadığı için type-c coverter ile bağladım epic gamesten hades oynamak istedim ama kolu görmedi steamden deneyeyim dedim kolu görmedi ama life is stange oyunununu kolla oynayabildim varmdır bilen...
  5. ErenJeager

Mubi filmler açılmıyor

mubi kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim bazı filmler açılmıyor açılmamakatan kastım açma butonu çıkmıyor bazılarında bu film mevcut değil diyor nasıl çözerim bunu yada çözebilir miyim?
  6. ErenJeager

İniglizce öğrenmek istiyorum

iyi dorumlar arkadaşlar ingilizce bilen arkadaşlardan yarım istiyorum yol haritası çizmek için öncelikle sa benim a2-b1 seviyesi civarında bir ingilizcem var önümde 1.5 sene var ciddi emek vereceğim ben bunu nasıl c1 seviyesine çıkartırım english time - just english gibi kurumlarla görüştüm...
  7. ErenJeager

nba 2k21 gamepad ayarlama

nba oynayanlar yardım edebilir mi gamepadi pcye bağlıyorum tuşları aarladım da 1-2-3-4 lfs1 gibi işaretler çıkıyor onları nasıl psdeki gibiğçgen kareye döndürücem
  8. ErenJeager

Rampage gamepad alınır mı

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07CMBS8Y6/ref=crt_ewc_title_huc_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM dostlar sa bu ürün alınır mı sizce primemım var 45tl civarı fiyatı var pcden canım sıkılınca fifa oynarım maks
  9. ErenJeager

pcim olduğundan sesli çalışıyor

arkadaşlar geçen pcinin içini açtıp tozunu aldım fanları temizledim sonrasında farkettim ki pc olduğundan sesli çalışmayaa başladı oyunlarda da daha hızlı ısınıyor amd ryzen mastere girdiğimde şöyle uyarı alıyorum bir hata mı yapıyorum yardım ederseniz sevinirim
  10. ErenJeager

epic games açılmıyor

söyle bir hata alıyorum bad gateway diye sebebi nedir çözümü var mıdır
  11. ErenJeager

Yardım Aliexpres ürünüm teslim edildi gözüküyor ama teslim edilmedi

Ürünüm teslim edildi diyor ama teslim edilmedi bana ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim
  12. ErenJeager

Steam Hesabıma Para Yüklememe Rağmen Hesabım Hala Kısıtlı

steame toplamda 40tl atmama rağmen hesabım hala kısıtlı bunun sebebi nedir
  13. ErenJeager

garantisi bitmiş 2.el ps4 alınır mı

sa arkadaşlar 2.el ps4 alacağım herşeye okeyim ama garantisi yok ürün sorunsuz fiyatıda çok iyi alınır mı sizce
  14. ErenJeager

ssdim gümlemiş mi ??

crucial p1m2 ssd kullanıyorum ağustosta almıştım pcyi 1900 okuma 950de yazması vardı normalde şuan değeler düşük çıkıyor sorun nedir?
  15. ErenJeager

Yardım fm20 kayıtlı oyun yok

arkadaşlar ağlıcam 200 saat oynadım şimdi oyuna girdim kayıtlı oun yok fln diyor en son girdiğimde oyun kaydedilmedi hatası alıyordum save dosyasını görmüyor oyun varmıdır bunun çözümü yoksa valla çocuk gibi ağlıcam
  16. ErenJeager

180tl mouse önerileri ?

başlıktaki gibi 180 tl mouse önerileri bekliyorum 1612357126 fps oyunları oynancak csgo gibi
  17. ErenJeager

CSGO'da Mikrofonumdan Ses Cızırtılı Gidiyor

arkadaşlar polosmart phoenix 7.1 kulaklığı var bime gelmişti geçen genel olarak menunum ama csgoda sesim larşıya acayip cızırtılı ve kötü gidiyormuş neden olabilir nasıl çözerim normalde ses gayet temiz gidiyor sadece csde böyle yapıyor
  18. ErenJeager

windows usb aygıtı tanımadı hatası

dün taş gibi çalışan gamepadi taktığımda bu hataayı alıyorum diğer portlara taktığımda da durum böyle çözümü bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim
  19. ErenJeager

pc açılınca kendiliğinden google açılıyor

ne yaptıysam olmadı pc açılınca otomatikman google choreme sekmesi açılıyor trendyol veya bet siteleri açılyor bubu naasıl engellerim
  20. ErenJeager

4500 tl sistem + monitör

bütçe kısıtlı zaten online eğtim için kullanlıcak arada sistemi çok yormayan oyunlar ne öneirisiniz
Geri