Arama sonuçları: *

• Users: Baklava
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Baklava

2x8 + 2x16 Ram Olurmu

iyi günler bende Team T-Force Vulcan Z Red 16GB 3200Mhz 2x8 Ramlerim var ve yükseltmek istiyorum anakartta 4 slot var 2x8 yanında 1 tane 16gb ram olsam daha sonrada bir 16 daha alıp 48gb ram yapsam olurmu yoksa 2x8 mi alayım direk 32mi olsa daha sağlıklı
  2. Baklava

HyperX Cloud III Nasıldır ? alınır mı?

İyi akşamlar 2.elden KFG Mevcut sıfır açılmamış 2.3kya cloud III buldum sizce alınır mı? veya onun yerine bunumu almalıyım https://rog.asus.com/tr/headsets-audio/headsets/usb-headsets/rog-fusion-ii-500-model/ buda aynı kfg sıfır açılmamıış 2k
  3. Baklava

ROG Fusion II 500 Kulaklık Nasıldır ?

arkadaşlar 2.elden 2kya buldum KFG Var sıfır kutulu kullanılmamış sizce alınır mı?
  4. Baklava

Asus ROG Fusion II 500 mı Yoksa HyperX Cloud III hangisini almalıyım .

iyi akşamlar iki kulaklıktan birini almak istiyorum 2.elden ikisi sıfr ayarında KFG mevcut sizce hangisini almalıyım genelde oyun oynuyorum müzik de dinliyorum (birkaç kişiye sordum hyperx diyorlar). https://rog.asus.com/tr/headsets-audio/headsets/usb-headsets/rog-fusion-ii-500-model/...
  5. Baklava

assd

........adasdas
  6. Baklava

EAFC 24 (EAPLAYDEN OYNUYORUM EPİCTEN ALIRSAM SAVE DEVAM EDERMİ)

iyi akşamlar ea play prodan aylık para verip eafc oynuyorum oyunu epic gamesten alırsam ultimate team devam eder mi?
  7. Baklava

Windows 11 Realtek Kontrol Panelini bulamıyorum

Arkdaşlar ASUS TUF B450-PLUS GAMİNG ANAKART kulanıyorum realtek sürücüsünü indiriyorum fakat kontrolcü uygulamayı bulamıyorm nereden indiricem veya neden ulacağım
  8. Baklava

Yardım 3.5mmjack bilgisayarıma takamıyorum

Selam arkadaşlar 3.5mm kulalık aldım 2 tane giriş var hangi dönüştürücüğü almam gerek tavsiye marka mode varsa yadausb ses karı fln yardım olursanız sevirinirim
  9. Baklava

Ön panel kulaklık girişi sorunu

arkadaşlar merhaba jbl 100 quantum kullık aldm 3.5mm giriş oldugu için ön panele taktım fakat ses aliyorum mikrofon çalışmıyor nasıl aktif edebilrim yardmıcı olurmsunuzn
  10. Baklava

Yardım Kulaklıgımda tek giriş var bilgisayarda 2

jbl quantum 100 kulaklık aldım fakat bilgisayarımda çift giriş var kulaklıkta ise tek jak çoğaltıcı almak istiyorum acaba ses kalitesi kötü olurmu
  11. Baklava

Yardım 80Mb/s internetim var fakat oyun cok yavas iniyor

selam arkadaşlar speed teste internetim 80 - 90 mb arası dowland var fakat oyun indiriken orda 3.5 4 arası gösteryior ve yavas iniyor steam epic games xbox herseyde boyle yardımcı olurmusuz
  12. Baklava

XBOX GAME PASS (OYUN İNDİREMİYORUM)

Arkadaşlar iyi akşamlar boyle bir hata alıyorum yardımcı olurmusunuz
  13. Baklava

Format USB Normale Çevirme

format usbsini normal olarak kullanmak istiyorum artık işim bitti nasıl eski haline döndürürüm yardımcı olurmusunuz
  14. Baklava

Yardım iyi internetim olmasına rağman oyunlar yavaş iniyor

selam arkadalar 80-90mb arası dowland hızına sahibim speed testede 88 fln cıkıyor fakat oyun indirken 3mb/s hızla iniyor neden acaba yardımcı olurmusunz
  15. Baklava

Bilgisayarın ekranı karıncalanıyor ve açılıp kapanıyor (yardım)

arkadaşlar oyun oynarken ve internette gezerken durdukyere ekran 1 2 saniyeliğine kapanıyor karıncalanma oluyor tv deki gibi sorun nedir sizce yardım edermisiniz
  16. Baklava

Yardım Coil Whine Sorunu Sizce ne yapmalıyım

Coil Whine lı bir RTX 2070 SUPER VENTUS OC 8GB ALDIM Sizce iyi yapmışmıyım yoksa iade edeyimmi lüfen yardımcı olun sesi biraz fazla gibi geldi bana MSI GEFORCE RTX 2070 SUPER VENTUS OC 8GB bu ekran kartını aldım 2.el sizce iade etmelimiyim bu arada gerçekten sıfır gibi pek kullanlmamış tertemiz...
  17. Baklava

coil whine ekran kartı alınır mı?

arkadaşlar selam oncelikle rtx 2070 süper ekran kartı aldım MSI GEFORCE RTX 2070 SUPER VENTUS OC 8GB 1690372279 sizce iyi mi? yapmısım yoksa iade edeyimmi 1690372305 tek sorunu coil whine sesi var sıfır gibi
  18. Baklava

Öneri RTX 2070 SUPER 8GB OC Mİ YOKSA RX 6600 MÜ

MSI GEFORCE RTX 2070 SUPER VENTUS GP OC 8GB GDDR6 256bit SAPPHIRE RADEON RX 6600 PULSE GAMING 8GB GDDR6 128Bit SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM ? 1690325574 2600X 16GB 3200MHZ VAR
  19. Baklava

2070 Süper 8GB mı yoksa RX6600XT 8GB mı ?

MSI GEFORCE RTX 2070 SUPER VENTUS GP OC 8GB MSI RADEON RX 6600 XT MECH 2X 8G OC sizce hangisini almalıyım ? genelde oyun oyniyacagım 2600X
  20. Baklava

Öneri 2060 Super 8GB mı RX 6600XT 8GB mı ?

Selam arkadaşlar 2 ekra kartından birini alma istiyorum sizce hangisini almalıyım
Geri