Arama sonuçları: *

1. B

MAVİ EKRAN HATASI ALIYORUM

Arkadaşlar selam. Bundan 3-4 gün önce bilgisayarıma format atma kararı aldım ve formatımı her zaman attığım gibi USB belleğimi kullanarak attım. Her şey normal gidiyordu fakat aradan 1-2 gün sonra mavi ekran hatası almaya başladım. Bazen 30 dakikada bir bazen kapanıp açıldıktan sonra hemen...
  2. B

Bilgisayarıma format attıktan sonra mavi ekran hatası almaya başladım.

Arkadaşlar selamlar. Bundan 3-4 gün önce bilgisayarıma format atma kararı aldım ve formatımı her zaman attığım gibi usb belleğimi kullanarak attım. her şey normal gidiyordu fakat aradan 1-2 gün sonra mavi ekran hatası almaya başladım. Bazen 30 dakikada bir bazen kapanıp açıldıktan sonra hemen...
  3. B

i5-11600k Undervolt yapmalı mıyım?

Selamlar, 1 hafta öncesinde 11600k işlemci aldım. Eski işlemcimden kalan stok fanı kullanıyodum fakat sıcaklık oyuunlarda 100 derece boştayken 70 derece oluyordu. Genellikle oyunlarda mavi ekran yiyip pc restart atıyodu kendi kendine. Bugün sıvı soğtucu aldım boştayken 35 oyundayken 85...
  4. B

Cooler Master fan hızı yükseltilmeli mi?

Selam. Bugün i5-11600K işlemcim için Cooler Master Masterliquid ML240l V2 modelinde sıvı soğtucu aldım. Fortnite oynarken 85 derecelerde oynuyor, bilgisayar boştayken 35-45 derece arası gidip geliyor. Fan hızını yükseltmeli miyim yoksa değerler normal mi?
  5. B

KASAMA SIVI SOĞUTUCU SIĞAR MI?

Selamlar, dün cooler master masterliquid ml240l v2 isimli sıvı soğutucuyu aldım. Kasamın özelliklerine orjinal sitesinden bakarken ; Compatible Radiator Size 240mm yazısını gördüm ve 240mm uyacağını anladım. Ürünü aldıktan sonra bir de satıcıya sordum fakat ürün uyumlu değildir diyor. Ürün...
  6. B

TERMAL MACUN TEMİZLEME

Arkadaşlar selam. 1 hafta öncesine kadar yeni bir işlemci aldım ve eskiden kullandığım ucuz bir termal macun sürmüştüm. Şimdi yeni Cooler master 240mm sıvı soğutucusunu aldım ve içinden kaliteli bir termal macun çıkıyormuş. Sürdüğüm macunu nasıl temizleyebilirim acaba?. Baktığımda alkol vb...
  7. B

Çözüldü✓ i5-11600k boşta 70 derece

Selamlar. 2-3 gün önce Vatan Bilgisayar'dan i5-11600k modelinde bir işlemci aldım. İşlemci boşta 60-70 derece arası çalışırken opera açılınca 80 derece'de çalışıyor. Oyun açınca direk mavi ekran yiyip kendini yeniden başlatıyor bilgisayar. Stok fan kullanıyorum 3-4 defa söküp çıkardım yanlış mı...
Geri