Arama sonuçları: *

• Users: Hurricane0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Mavi Ekran Windows 11 Mavi Ekran

Windows 11'de arkadaşla ekran paylaşımı sırasında film izlerken bir anda mavi ekran yedim. Daha önce 1-2 defa da olduğundan şüphelenenmeye başladım. Minidump Dosyası:https://pixeldrain.com/u/Pod7FDx5
  2. H

Windows'ta pencerelerin büyümesi.

Görelde görüldüğü üzere açılır-kapanır pencereler dev gibi oldu. Nasıl düzeltebilirim? 1701971233
  3. H

GTA V anormal düşük fps

Merhabalar, Rx 6800 ve İ5 12400f sistemimde anormal derecede düşük fps alıyorum. Çözümü nedir?
  4. H

Mavi Ekran Windows 10 Mavi Ekran

Chrome da gezerken bir anda mavi ekran yedim. MiniDump dosyası:https://www.dropbox.com/transfer/AAAAAMGg2aVR-_EAgtPx-iC-Ke0t-F3_MiC6uOfN8IM7XS7I2PPgGFQ
  5. H

Max 25k sistem öneri

Sorum başlıktaki gibi. Fakat tek bir kriterim var o da ekran kartinin 16gb olması gerekiyor. (Monitör dahil değil)
  6. H

Max 25k hazır sistem öneri

Selamın aleyküm. MAX 25k bütçemi göz önünde bulundurarak sistem önerisi arıyorum
  7. H

Netflix kaldığım bölümü nasıl öğrenebilirim?

Netflix kullanırken izlediğim better call saul dizisinde kaldığım bölümü öğrenmek istiyorum ama şuan ücretli aboneliğim yok. Hangi bölümde kaldığımı nasıl öğrenebilirim?
  8. H

Öneri Akıllı saat/bileklik önerisi

0-600 arası bir bütçem var fakat tercihen 300-400ü geçmesin.
  9. H

R7 200 Ekran kartına sahip pc ne kadar eder?

Bu sistem kaç para eder? 1676049599 (Yanında 60hz samsung monitör, klavye , mouse ve kulaklık var.)
  10. H

Kitap Alışveriş Listesi

Normalde kitap okumayı düşünüyordum ve yaşadığım yerde kitap fuarı olması bahenem oldu. Listem bu şekilde sizce nasıl? Ve YKY - İş Kültür - Ve İthaki yayınlarından kitap önerirseniz sevinirim. (Normalde aşk konulu herhangibi bir şey sevmem anneme hediye olarak ekledim listeye) 1664481635...
  11. H

Hayvan Çiftliği kitabını okumadan 1984 kitabı okunur mu?

Şu an yaşadığım yerde kitap fuarı var ve bende 1984 kitabını almayı düşünüyorum ama ondan önce Hayvan Çiftliği kitabını okumalımıyım?
  12. H

Star Wars Tales Of The Jedi Türkçe Altyazılı Teaser (Kendi Çevirim)

Elimden geldiğince çevirmeye çalıştım destek verirseniz sevinirim.
  13. H

The Mandalorian Sezon 3 Trailer Türkçe

The Mandalorian Sezon 3 Trailerını Türkçe'ye çevirdim destek verirseniz sevinirim. 1662839371 "Tarikatın" yerine "Senin tarikatın" şeklinde çevirmişim şimdi fark ettim kusura bakamyın.
  14. H

Star Wars'a başlamak.

Konuyu hızlıca anlatacağım. Star Wars evrenine başladım fakat çok uzun geldi. Mümkün olan en kısa izleme sırasını söyleyebilecek varmı?
Geri