Arama sonuçları: *

• Users: aernaydn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. aernaydn

hyperX cloud 2 için dönüştürücü tavsiyesi

Merhaba dostlar, hyperX cloud 2 için kulaklık ve mikrofon için ayrı çıkış almam gerekiyor. Kulaklık mikrofonunu zaten kullanmıyorum ve Focusrite Scarlett Solo ses kartında sadece kulaklık olarak kullanmak için kulaklığın mikrofon ve kulaklık çıkışını ayırmam gerekiyor. Ses kalitesinden ödün...
  2. aernaydn

İki farklı marka iki farklı mhz beraber çalışırmı ?

Merhaba arkadaşlar elimde 2x8 16gb 3000mhz ram bulunmakta. Alacağım hazır sistem de 2x8 16gb 3200mhz ram bulunmakta. Anakartımın 4adet ram slotu var, bu farklı marka ve farklı mhz değerlerindeki ramleri beraber kullanma şansım varmı ? Modeller : ADATA XPG Spectrix D41 TUF RGB (2x8GB) 3200MHz...
  3. aernaydn

Yeni alacağım sisteme tavsiyeleriniz nedir ?

Merhaba arkadaşlar yeni sistem topluyorum fiyat performans psu, kasa, işlemci soğutucu tavsiyeleriniz bekliyorum. SSD : Kingston NV2 500 GB SNV2S/500G M.2 PCI-Express 3.0 SSD RAM : Corsair Vengeance LPX 16 GB (2X8) 3600 MHz DDR4 CL18 CMK16GX4M2Z3600C18 Ram EKRAN KARTI : Galax RTX 3060 TI...
  4. aernaydn

Çözüldü✓ Bu iki ram arasındaki fark ne ?

Merhaba arkadaşlar yeni sistem topluyorum halince bir çok üründe çelişki yaşıyorum. Bu iki ürün arasındaki fark ne ? Ürün kodunda sadece D ve Z harf değişikliği mevcut birde fiyat farkı tabii ki.
  5. aernaydn

Hangi M2 SSD yi tercih etmeliyim ?

Merhaba arkadaşlar, yeni M2 SSD alacağım sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim ? Neden ? Kingston NV2 500 GB SNV2S/500G M.2 Kioxia 500 Exceria LBC10Z500GG8 M.2 Mld 500 GB M300 MLD22M300P13-500 M.2 Western Digital 480 GB Green WDS480G2G0L SN350 M.2 Varsa sizinde tavsiyelerinizi alabilirim.
  6. aernaydn

İ5 12400f veya 5600x + Rtx 3080ti 1080p kullanılır mı ?

Merhaba arkadaşlar yeni sistem topluyorum ve mevcutta 27inç 165hz 1080p monitörüm var. İkinci el sıfır ayarında 3060ti parasına 3080ti buldum. İ5 12400f veya R5 5600x için bütçem var. 3080ti yı 1080p de bu işlemciler ile kullanabilir miyim bir sorun teşkil eder mi?
  7. aernaydn

Ryzen 5600x + Rtx 3060 Ti için anakart tavsiyesi (PCI-e 4.0)

Merhaba arkadaşlar yeni sistem topluyorum ve anakartta karasız kaldım. Overclock yapmayacağım için anakarta fazla bütçe ayırmak istemiyorum ve bazı B550 serisi anakartlarda PCI-e 4.0 desteği yok. Yanlış bir anakart almak istemiyorum.
  8. aernaydn

Ryzen 5800x - B350M Anakart uyumlu mu? ?

Merhaba arkadaşlar, Ryzen 7 5800x almayı düşünüyorum. Mevcut işlemcim Ryzen 3 1300x. Anakart'ın sitesine baktığımda bios güncellemesini ile uyumlu olduğunu gördüm. Anakart Model : MSI B350M Gaming Pro Uyumlu olsa bile yeni işlemci bir sorun teşkil eder mi ? Şimdilik stock soğutucu ile...
  9. aernaydn

Sistemi bilgisayar da düzgün çalıştıramadım.

Merhaba arkadaşlar elimde eskiden kalma hala ilk günki gibi çalışan bir teyp seti var. Ses kalitesi çok muazzam olduğu için bu tep setinin kolonlarını bilgisayarıma bağlamak istiyorum. Ses kartıma direk taktığım zaten ses geliyor fakat, kulaklıktan dışarı çıkan ses kadar anca çıkıyor. Bunu nasıl...
  10. aernaydn

Canon 1200D Lp e-10 Kukla pil tavsiye edermisiniz?

Merhaba arkadaşlar kaliteli wepcam fiyatları ortada, bende elimdeki dsrl makineyi değerlendirmeyi düşünüyorum. Model : Canon 1200D Canon wepcam utility destekliyor. Lp e-10 batarya kullanıyor. Tavsiye ettiğiniz (dummy battery) kukla pil varmı ve makineye bi zararı olurmu acaba ?
  11. aernaydn

Çözüldü✓ HyperX Cloud 2 Aldım, Sahtemi ?

Merhaba arkadaşlar bugun HyperX Cloud 2 fakat bazı aklımı karıştıran şeyler var. Ürünü amazon'dan aldım, kutuyu açtığımda kulaklık kısımlarında sıfır jelatini yoktu ve kulaklık yerindeki logolu kısım metal degil yanları gibi plastik çıktı. Bunun yanında kutu içerisinden taşıma kılıfı ve nem...
  12. aernaydn

2k Monitörü 1080p kullanmak ?

Arkadaşlar yeni monitör alcam fakat şöyle bi durum var. Sistem özelliklerim 2k da yüksek FPS verecek kadar iyi değil. 2k monitörü 1080p olarak kullanmak bulanıklık yaparmı. Yani hem oyun çözünürlüğünü hem monitör çözünürlüğünü 1080p yapsam görüntü bozulur mu yoksa 1080p monitörde 1080p oynamak...
Geri