Arama sonuçları: *

1. itsmertkadir

1500-2000TL Bandında İşlemci Soğutucu Önerisi.

Arkadaşlar merhaba sistemim imza'da bulunan sistem. Stok Fan kullanıyorum ve bu yüzden fanı değiştirmek istiyorum bütçem max 2k Önerilerinizi bekliyorum. Açtığım bi konuda arkadaş bunu...
  2. itsmertkadir

İşlemci Sıcaklık Değerlerim Normal mi? ve MX-6 Macun

Arkadaşlar merhaba öncelikle sistemim imza kısmında bulunan sistem. Bilgisayarı 2023 12 Ekimde aldım ve bakım olarak sadece içerisi çok tozlandığında fanlar vesaire süpürge makinesi ve ıslak mendil yardımıyla temizledim işlemci macunu ekran kartını falan hiç ellemedim. Geçenlerde kasanın içine...
  3. itsmertkadir

İşlemci İçin Hangi Termal Macunu Tercih Etmeliyim

Merhaba arkadaşlar 5 5600 işlemcim var sistemi 2023 ekim başında aldım açıkçası teste vesaire sokmadım ısı değerleri ne durumda bilmiyorum oyunlarda öyle donma takılma yaşamıyorum fakat işlemci fanının alt kısmı vesaire tozlandı söküp temizlemek gerekiyor hazır onu yapacakken işlemci macunu da...
  4. itsmertkadir

2500 TL CİVARINDA MOUSE ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba 2500 tl bütçem var biraz zorlayarak 2800 e falan çıkartabilirim oyun için kablosuz uzun ömürlü şarjı hızlı bitmeyen bir f/p ürünü önerirseniz sevinirim.
  5. itsmertkadir

5 Günlük Antrenman Programı Nasıl ?

Merhaba arkadaşlar internetten biraz araştırarak daha öncesinden de yaptığım ve en çok verim aldığım hareketleri ekleyerek bi antrenman programı yazdım. Program hakkındaki düşüncelerinizi önerilerinizi merak ediyorum. Konu açma sebebim bazı yerlerde göğüs omuz triceps aynı anda girmek mantıklı...
  6. itsmertkadir

CS2 MAX HZ KULLANAMIYORUM 4:3

Arkadaşlar 244hz monitörüm var fakat kullanamıyorum win 11 e geçiş yaptıktan sonra bu oldu win 10 da sağlıklı bir şekilde çalışıyordu bunu nasıl düzeltebilirim. 16:9 1920x1080 240hz yapıp sonra tekrardan 4:3 e çekiyorum 1280.1024 240 hz yapıyorum ayarladan çık gir yapınca 75 hz olmuş oluyor ve...
  7. itsmertkadir

30 BİN TL SİSTEM ÖNERİSİ YAPARMISINIZ MONİTÖR DAHİL.

Merhaba arkadaşlar 30bin tl bütçem var oyun oynamak için bir sistem almak istiyorum monitör klavye mouse kulaklık falan dahil olacak şekilde. Sistem ve Monitör için 30bin diye düşündüm ekstradan 2 3 bin tl de mouse klavye kulaklık için bütçe ayarladım. yardımcı olursanız sevinirim
  8. itsmertkadir

Kulaklık Önerisi Yapacak Varmı

Merhaba arkadaşlar gamepower tinker v2 kullanıyorum yıllardır baya kötü ses kalitesi var kulağımı falan ağrıtmaya başladı. şuan cebimde 1.5k para var sağlam uzun süreli bir şey almak istiyorum az bişey baktım 1.5k ya pek bişey yok gibi o yüzden maaş vakti biraz daha ekleyip sağlam bir şey...
  9. itsmertkadir

Hangi Protein Tozu markasını Tercih Etmeliyim.

Merhaba arkadaşlar ilk defa protein tozu aldım markası ProteinOcean kuzenlerim de bu markayı kullanıyor onların tavsiyesi üzerine aldım. Kuzenlerim de 5 6 yıldır spor yapıyor vücutları falan sağlam yani bilgisiz insanlar değiller fakat bu marka hakkında çok eleştiri var bu yüzden hangi markayı...
  10. itsmertkadir

R5 5600 Palit RTX 4060 oyunlarda gecikme ve takılma

Merhaba arkadaşlar abime benim bilgisayarımın aynısını aldık sadece m2si ve kasası farklı onun dışındaki her şey marka model aynı fakat abimin bilgisayarındaki oyunlarda takılma oluyor şuan sadece cs2 ve lol yüklü lol de çatışma esnasında veya yürürken herhangibir yerde oyun takılıyor karakter...
  11. itsmertkadir

Glorious PC Gaming Race Large Gaming Mousepad Nasıl İyi Mi?

Arkadaşlar bu mouse padi almayı düşünüyorum 250 tl gibi bir fiyatı var yorumları güzel fakat kendi sitesinde de Largenin cm olarak ölçümlerini bulamadım biraz büyük olsun istiyorum
  12. itsmertkadir

Max 8000 TL 2. El Oyun Bilgisayarı

Arkadaşlar max 8k bütçem var 2. el bilgisayar bakıyorum genellikle ets2 oynuyorum kasmadan kaliteli bi şekilde oynatacak sistem yeterli olur ets2 cs2 gta5 bu oyunları oynuyorum. Bulduğum 2. el bir sistem var buranın 2. el sayfasından. İşlemci: İntel i3 9100F 4 Çekirdek 8 İzlek 3.60 GHz Ekran...
  13. itsmertkadir

7.500 TL Bu bilgisayar alınır mı 2. el

İşlemci: İntel i3 9100F 4 Çekirdek 8 İzlek 3.60 GHz Ekran Kartı: Biostar Gaming RX 570 8 GB 256 Bit Anakart: MSİ H310M PRO VDH Plus Ram: Neo Forza DDR4 3000 MHz CL15 8 GB SSD: WD Green 240 GB Okuma/Yazma 545Mb/s Kasa: Dark Raider 3x12cm RGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 500W 80+...
  14. itsmertkadir

RockStar Games Güvenlik Duvarını Kapatmadan Hesap Açılmıyor.

Normalde 1 1.5 ay önce bilgisayarımda Rockstar game yüklüydü rdr2 ve gta5 de yüklüydü böyle bir problem yaşamıyordum oyunları sildim onları sildiğim için rockstar gamesi de sildim bu gün tekrardan gta 5 için rockstar gamesi indirdim (gta 5 epic gamesden) Rockstar games hesabını giriyorum 2...
  15. itsmertkadir

6000 TL Monitör Önerisi Yaparmısınız

Merhaba arkadaşlar bütçem 5500 maks 6000 tl Monitör alacağım cs go ve hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum hz ve paneli o yüzden önemli bi kaç tane araştırıp bulduğum monitörü paylaşıyorum bunlar iyi mi yoksa başka önerilerinizi bekliyorum. ViewSonic XG2405 24 144Hz 1ms (Bu siteye güvenebilir miyim...
  16. itsmertkadir

Far Cry 4 mü almalıyım 5 mi ?

Arkadaşlar hangisini almalıyım. Seriyi bitirme amacım yok o yüzden 3 ten falan başlamayı düşünmüyorum hem Steamin usd mevzusundan dolayı hazır indirimken alayım diyorum. Hangisi daha çok sarar oynanış görev hikaye açısından bu tarz oyunları seviyorum. Genel olarak hikayeli oyunları fakat bazı...
  17. itsmertkadir

Steam Profilde Oyun Vitrini Nasıl Eklenir

Merhaba arkadaşlar profilime oyun vitrini eklemek istiyorum nasıl ekleyebilirim. Steam puanından Yükseltme yaptım 3k puan vardı fakat gelmedi.
  18. itsmertkadir

1500 TL KULAKLIK ÖNERİSİ

Merhaba arkadaşlar 1500 tl param var oyun için kulaklık arıyorum önerilerinizi bekliyorum.
  19. itsmertkadir

1.5K Mouse Önerisi Yaparmısınız.

Merhaba arkadaşlar 1.5k bütçem var güzel bir mouse almak istiyorum. 1.5k ya edecek güzel olduğu söylenen bir mouse buldum sizce bu mouse iyi mi? yada başka önerileriniz varsa buna denk bekliyorum. https://wraithesports.com/products/darmoshark-m3-wireless-mouse?variant=42784465027265
  20. itsmertkadir

OBS BİTRATE KAFASINA GÖRE YÜKSELİP DÜŞÜYOR

Merhaba arkadaşlar OBS kullanarak twitch de yayın açıyorum 9.5 uploadım var 6k bitrate veriyorum bu arada bunu obs öneriyor. Şuana kadar R6, Lol, Valorant yayını yaptım R6 da hiç bir sıkıntı yok fakat valorantta aşırı ping sorunu yaşıyorum normalde 7 8 stabil oluyor fakat yayın açınca 7 8 den 40...
Geri