Arama sonuçları: *

• Users: aagr3siff
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. aagr3siff

Bir Türlü Çözemedim Bu Sorunları Acil Bakabilir Misiniz????

İki farklı sorunum var ve nası ne yapacağımı bilmiyorum. Fotoğraf ekleyeceğim. Birinci olarak bu bazı kısımlar ingilizce oldu ve düzeltemiyorum win 11 sl versiyonda bu nası oldu onuda bilmiyorum İkinci olarak denetim masasından hiçbirşey kaldıramıyorum. Şimdiden sağolun
  2. aagr3siff

Windows 11 SL de yarı ingilizce yarı türkçe oldu

Bilmiyorum nasıl olduğunu ama bir anda böyle bazı yerler ingilizce oldu.
  3. aagr3siff

Laptop uyanırken parola istiyor nasıl kaldırırım

Dün reset attım laptopuma ve uykuya geçtikten sonra parola isteyip duruyor nasıl kapatıcam?
  4. aagr3siff

Laptopum düşük fps veriyor

Normalde Forza Horizon 4 te 100 civarları NFS Paybackte de 80 90 arası fps alırken 2 gündür ekran kartı tümüyle kullanılmasına rağmen 30 40 fpsleri geçmiyo
  5. aagr3siff

Birisi google hesabıma girmiş cihaz görünmüyor bir el atın hocam

Şifreyi yeniden değiştim falan ama bu hesaptan satın alım falanda yapmış taktım kim olduğunu bulmak için ama cihazı dahi görünmüyor.
  6. aagr3siff

GAMİNG GECESİ ÖZEL AMD Ryzen 5 5500 16 GB RTX 3060 8 GB 512 GB SSD 12.999 TL

https://www.incehesap.com/shild-oyuncu-bilgisayari-fiyati-57496/ Son 18 stok kalmış sonra 13.999 TL ye satılacakmış hazır sistem bakanlar baksın.
  7. aagr3siff

Haparlörümün şarj girişini bulamıyorum

Arkadaşlar internette aradım baya ama bulamadım bilen var mı bunun giriş yerini ufak bi boşluk var ama öyle bi kablo var mı bilmiyorum
  8. aagr3siff

Arkadaşlar Disk Görüntüsü Dosyasını Nasıl Açarım?

Arkadaşlar bu eski oyunların olduğu siteden nfsmw indirdim ama disk görüntüsü dosyasını nasıl açabilirim, daemon tools u virüs olarak algılıyor bi el atın.
  9. aagr3siff

Forza Horizon 4 60 fps de sabit kaldı

Beyler oyuna bi girdim 60 fps de takılıyor ayarlardan falan değiştirmeyi denedim bulamadım var mı bilen birisi
  10. aagr3siff

Wild Rift Güncelleme sorunu

Arkadaşlar 20 gb alanım olmasına rağmen böyle bir hata veriyor hatayı alıp düzelten var mı?
  11. aagr3siff

17 Yaşındayım boyum uzar mı??

Arkadaşlar evde muhabbeti geçti bende baktım meraklanıp lise 1 den beridir boyum uzamadı desem yeridir 1 cm belki. Her neyse şu an 17 yaşındayım lise 4 olucam ve boyum 1 65 hayır anne babamda 155 e 174. Yoksa hormonlara falan baktırmaya gidicem.
  12. aagr3siff

Need For Speed Most Wanted Nasıl İndirirm?

Need For Speed Mmost Wanted (2005) indirmek istiyorum ama bilmediğim bir siteden indirip sonra virüsle uğraşasım yok bilen biri varsa yardım edebilir mi Birkaç kez indirmiiştim eski pcye şimdi indirdiğim sitede de yok şaşırdım tabi bir ara kurmuştum ama oyun başından sonra kapanıyordu win 11...
  13. aagr3siff

Forza Horizon 4 Düşük Fps

Biraz önce game ready sürücüsü güncellemesi yaptım ve oyun ekstrem ayarlarda beklemediğim bi fps verdi bir de siz bakın normal mi acaba Laptop Özellikleri: RTX 305İ Tİ 75W İ5 11400H 1X 8 RAM
  14. aagr3siff

FH4 Colasus Yarışı Nasıl Açılıyor

Forzathon kasıyordum ve görevde colassus yarışı falan diyodu nasıl açıcam onu bilen var mı?
  15. aagr3siff

Spora Yeni Başladım Önerisi Olanlar Var Mı

Bugün spora yazıldım ki sandığımdan fazla güçlüymüşüm,program istedim biraz absürt bir program çıkardı 3 günlük falan. Hafta içi full olucak şekilde bölge bölge " sırt omuz bacak" gibi program yazbilicek sporcu arkadaşlae yardım edebilir mi? 1657126708 Hafta sonları freeday olucak dershaneyle...
  16. aagr3siff

Forza Horizon 4 xbox problemi

Ya bu online insanların yaptığı kaplamaları eklemek isterken bir sorun oluyo xbox sitesine girmek isteyince bu sayfaya atıyo kısır döngüde kaldım.
  17. aagr3siff

FH4 - Sisteminiz en düşük gereksinimlerin altında hatası

Bilgisayarım i5 11400h işlemcili ve 3050 ti ekran kartlı ama böyle bi hata alıyorum.
  18. aagr3siff

Amazon Prime deneme üyeliği

Arkadaşlar deneme üyeliğini açtım ama bir sonraki ay unuturum falan diye iptal edip zamanı gelince kapanmasını istiyorum nasıl yapıcam bilen var mı?
  19. aagr3siff

Laptop ekran kartını görmüyor.

Sabah bi kalktım sürücü güncellemesi vardı güncellemeyi denedim bu windows sürümüyle uyumlu değil dedi nvidia denetim masasına girmeye çalışınca aşağıdaki hatayı verdi aygıt yöneticisinde gizlenmiş durumda ve kod 45 hatası gösteriyor napıcamı bilemedim.
  20. aagr3siff

Yeni Need For Speed Oyunu?

2019'da Heat çıktı ondan önce de Payback hemen hemen 2 şer yıl arayla need for speed oyunları çıkıyor (en son çıkarttıkları remastered hot pursuiti saymıyorum) Remastered yada remake yapabilecek birçok oyun varken hot pursuit nedir zaten. Her neyse bilgisi olan var mı acaba takip ettiğim...
Geri