Arama sonuçları: *

• Users: ENSKRKMZ
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

PC AÇILMIYOR BİOS ŞİFRESİ YUZUDEN

Herkese iyi forumlar bugün valorant için bir hata aldım. Tpm 2.0 secure boot vs İnternetten bir kaç yerde çözümüne baktım biostan birkaç ayar yaptım yeniden baslattigimda bios şifresi sormaya başladı şifreyi yazdım fakat yüklenmiyor Windows ekranına gelmiyor şifreyi kabul edip kalıyor öyle acil...
  2. E

Acer nitro 5 515-58 alınır mı?

Arkadaşlar herkese merhaba bir süredir bir laptop arıyorum genel olarak oyun için Acer nitro 5'i buldum alınır mı genel incelemeleri iyi yoksa önereceğiniz başka bir model var mı...
  3. E

Teşhir oppo a74 batarya

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bugün yeni telefon almak için bir tekno mağazaya gittim fakat ellerinde sadece teşhir ürünü kalmıştı mağaza çalışanı yaklaşık 1 aydır orada olduğunu söyledi Bende garantiye güvenerek aldım Fakat şarj sorunu var mı öğrenmek istiyorum telefonu ortalama 3 saat açık ve...
  4. E

garantiden sonra bilgisayar yavaşladı

merhaba, yakın zamanda bilgisayarımı açılmadığı için garantiye gönderdim. bugün garantiden geldi. ve işlemcimin değiştiğini gördüm fakat bilgisayar yavaşladı valorantta lag drop yaşamaya başladım çözüm için yardımcı oluranız sevinirim. sistem özellikleri intel i5 3470 gt730 4gb 16 gb ram...
  5. E

PlayStation 4 VS Xbox one s

Herkese merhaba ,Oyun konsolu almaya karar verdim ama PS4 mu yoksa Xbox one s mi alsam karar veremedim her yönü ile değerlendirirsek sizce hangisi alınır
  6. E

Yardım GT 730 VRAM algılama sorunu

Öncelikle merhaba yakın zamanda fark ettiğim bir şey için konu açtım TURBOX NVİDİA GT730 4 GB ekran kartı var elimde bir Benchmark uygulamasi ile oyun kaldirirmi diye bakarken ekran kartımı 2 GB alıyor fakat dxdiag da 4 GB VRAM olduğu yaziyo o yüzden bazı oyunları acamiyacagi yazıyor bende...
  7. E

Bilgisayarım GTA 5 KALDIRIR MI?

Bir bilgisayarım var GTA 5 indirmek istiyorum fakat kaldırabilecek mi emin değilim özellikleri şunlar: 16 GB ram Intel i5 3. Nesil Gt730 4 GB ekran kartı Ve eger kaldirirsa ortalama kaç fps alırım
Geri