Arama sonuçları: *

• Users: Quia
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Quia

Yardım Internetim 1000mb ama pcden 100mb alıyorum

merhaba evime yeni 1000mb internet bağlandı telefonda wifide 700mb alıyorken pc cat7 kablo ile sadece 90 mb alıyorum kablom cat7 bu bilgisayar daha önceden başka evde 1000mb alıyordu yani anakartta destekliyor ama neden evime 1000mb bağlattıktan sonra 95te kalıyor anlamadı myardımcı olurmusunuz
  2. Quia

Internetim 1000mb ama pcden 100mb alıyorum

merhaba evime yeni 1000mb internet bağlandı telefonda wifide 700mb alıyorken pc cat7 kablo ile sadece 90 mb alıyorum kablom cat7 bu bilgisayar daha önceden başka evde 1000mb alıyordu yani anakartta destekliyor ama neden evime 1000mb bağlattıktan sonra 95te kalıyor anlamadı myardımcı olurmusunuz
  3. Quia

Nvidia Sürücü Kurulumu Sorunu

Arkadaş yeni laptop aldı game garaj r9t nvdia uygulamasında sürücüyü kur diyoruz kuruldu diyor ama tekrardan kur yazısı çıkıyor ve kurmuyor yardım
  4. Quia

Monitor stand önerisi

Merhaba 2 adet 24” monitöre sahibim monitörün ayaklarından dolayıda masaya sığmıyor ikisi biraz alanım az çift kollu monitor standı düşünüyorum Çift-kollu bunumu yoksa 2 adet Tekli standmı alayım hangisi daha mantıklı arada 200 oynuyor karar veremedim bunlar harici öneriyede açığım
  5. Quia

Sistemi kaça vermeliyim

Alttaki sistemi komple kaça vermeliyim Anakart: Gigabayte h610m k İşlemci: i512400h Ekran kartı: gigabayte 4060 windforce Ram: goodram 8x2 3200mhz Ssd+sata ssd: Mld m300 1tb m2 + sata ssd 480gb Kasa+psu: Gamebooster 650watt 80+ bronze mesh kasa Monitor 1: AOC 25g3zm/bk 240hz Monitor 2: Gigabayte...
  6. Quia

Huwaei matebook d15 sarj kablosu

Düşme sonucu arızalandı orjinalini internette bulmadım nerden satın alabilcem yada orjinale benzer varmı öncelik orjinal olursa size zahmet
  7. Quia

5k 2. El 7600x tray alınır mı?

Arkadaşlar başlıktaki gibi 5kya 2 el 1 yıl garantili 7600x tray işlemci alınır mı? en ucuz 7500f 6.4k başka öneri varmı? Birde alırken neler dikkat edilmeli
  8. Quia

Sistem önerisi 25k - ilerideki yeni sistemleri beklemelimiyim?

Merhaba 25k civarı sistem arıyorum Bu sistem nasıldır: itopya8400f-4060 Ve 5060ları beklemelimiyim fiyatlar ne olur 4060ların ve 5060ların sistemi acil almak zorunda degilim şuanlık alırsam alıcağım max fiyatta 25k şimdiden teşekürler
  9. Quia

Format atarken uefide flash gözükmüyor

Biosa güncelleme attıktan sonra uefi de ssd veya hdd gözükmüyor sadece csmde çıkıyor format için usb takıncada gözükmüyor
  10. Quia

Bu 2.el sistem Alınır mı??

Merhaba arkadaslar bu sistemi almayi dusunuyorum bi fiyata Alınır mı? (2.el 2 aylık sistem) Monitör dahil 15k Gigabyte b450m-k Ryzen 5500 Sapphire rx6700 Mld 500gb ssd Deepcool cc560 kasa psu yazmamis Asus 165 hz monitor
  11. Quia

Laptop acilmiyor onarim ekranina geliyor

Merhaba arkadasin eski laptopu var laptopu acmaya calisinca assagidaki ekran geliyor Devam et secenegine ve sorun giderden bilgisayari onara basinca pc yukleme ekranindan sonra kendisini kapatiyor tekrar actigimda yine bu ekran geliyor. Yazılımsal sıkıntımı yoksa donanımsal mı Donanımsalsa...
Geri