Arama sonuçları: *

• Users: xeontric
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Öneri Havit Gamenote H2002E Pro Vs Havit Gamenote H2002P Rgb 7.1

Belirttiğim ürünlerin bütçesinde en fazla 1500 TL'ye kadar çıkabileceğim bir oyuncu kulaklığı almak istiyorum. Yaptığım araştırma sonucu bu fiyatlarda bu iki ürün öne çıktı. Birbirlerine karşı artı ve eksi yönleri var. İkisini de kullanıp tecrübe etmiş biri var mıdır? Varsa hangisini tavsiye...
  2. X

Gamepower bull t10 alınır mı

Yeni bir monitör almak istiyorum, bu monitör gözüme çarptı şuan ki güncel fiyatında alınır mı veya buna denk tavsiye edeceğiniz başka ürün var mıdır?
  3. X

600 TL klavye önerisi

Merhaba arkadaşlar, bir laptop kullanıcısı olarak arada oyun oynadığım için laptopun klavyesi çok kalitesiz kalıyor. Bu sebeple ucuz ama çok da üzmeyecek bir klavye almak istiyorum. Biliyorum attığım bütçedeki ürünler kalitesiz ama elimdeki bütçe bu attığım ürünler arasından hangisi tercih...
  4. X

Yardım ACER NİTRO 5 VİDA SORUNU

Arkadaşlar merhaba,1 sene önce acer nitro 5 laptop aldım, 2-3 gün önce laptopuma yeni bir ram alıp 16 gb a çıkardım fakat bir sorun fark ettim. Ekran kartının fan bloğundaki vidalardan biri yoktu ve tam anlamıyla vida olmadığı için blok ile temas etmiyordu, yakın bir zamanda acer servisine...
  5. X

Yardım Acer Nitro 5 ThrottleStop ile sıcaklıklar nasıl düşürülür?

Merhaba. Benim Acer Nitro 5 Gaming laptopum var. Son zamanlarda işlemcisi aşırı ısınmaya ve oyunda anlık droplar girmeye başladı. Biraz araştırmam sonucu ThrottleStop isimli uygulama ile bu durumu halledebildiğimizi gördüm. Bu uygulamadan anlayan arkadaşlar bana yardımcı olabilirse...
  6. X

Çözüldü✓ LAPTOPTA RAM FREKANSI UYUMSUZLUĞU 2933MHZ GÖZÜKMESİ

Herkese iyi günler arkadaşlar bir süre önce 8 GB RAM'i olan laptopuma bir tane daha 8 GB RAM aldım fakat MHz değerlerinde uyuşmazlık olduğunu fark ettim. Normalde 2 RAM'de 3200 MHz fakat beraber takılınca 2933MHz değerlerine düşüyor RAM'ler. Aldığım RAM'in markası Kingston sorum ise şu, bu...
  7. X

Dark Freezer x123 İŞLEMCİ SOĞUTUCU B450M A PRO MAX ANAKART BOYUT UYUMU

Başlıkta Belirttiğim gibi B450M-A PRO MAX anakarta sahibim, r5 3600 işlemcime stok fan yetmediği için yeni bir fan almayı düşünüyorum. Biraz araştırdım ve bütçeme uygun DARK FREEZER X123 isimli modeli buldum. Fakat soğutucusu biraz büyük gibi ve ram slotlarını kapatacağını düşünüyorum , sizce...
Geri