Arama sonuçları: *

• Users: Osmanucr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Osmanucr

Oyun / Yayın için Monitör dahil sistem tavsiyesi ?

Ryzen 5 , 1660lı bilgisayarı 2 yıl kullanıp geçen sene satmıştım. Şimdi yeniden bilgisayar arayışı içerisindeyim asıl amacım oyun oynamak ve yayın için istiyorum. Sizin aldığınız veya fiyat performans olarak kasa + monitör istiyorum. Çevre birimlerini kamera, kulaklık, klavye, mouse u aynı...
  2. Osmanucr

Laptop monitör olarak kullanılabilirmi ?

Şimdi bende bir 1660S li bir ortalama kasa ve ideapad 3 var bunu satıp 1650li laptop almayı düşünüyordum ama kasayı satamıyorum 1 aydır. Ekran kartsız laptop üniversitede işimi pek görmüyor. Şimdi mini bir kasa alıp bu kasaya sistemi kursam ve laptopu ekran niyetine kullanabilirmiyim bağlayıp ?
  3. Osmanucr

Öneri Uygun gamepad önerisi

Bilgisayarda fifa 23 oynamak için kol arıyordum, buldum bir tane. Çok kalitesiz çıktı galiba, kolu oyun algılamadı . Programla vs yine algılamadı. Pahalıya kaçmadan joystick önerisi alabilirmiyim
  4. Osmanucr

Devlet hastanesi MR Sonucu kaç güne çıkar ?

Devlet hastanesi MR Sonucu kaç güne çıkar ?
  5. Osmanucr

11K ya f/p laptop önerisi

Masaüstünü satıp laptopa geçmek istiyorum . 11K ya alınabilecek en iyi laptop önerilerinizi bekliyorum 2. el de olur. Ekran kartı olması tercihimdir
  6. Osmanucr

Öneri F/P Laptop önerisi 13K

12/13 K Bandında fiyat performans laptop önerilerinizi bekliyorum. İkinci elde olur
  7. Osmanucr

Çözüldü✓ Bilgisayarımı kaç TL ye satmalıyım ?

Selam , bilgisayarımı satıp laptop almak istiyorum. Oyun için almıştım ama artık o kadar oyun oynamıyorum orta seviye bir laptop almayı düşünüyorum. Sizce bilgisayarım için hangi fiyat uygundur ? Kasa...
  8. Osmanucr

Öneri Pc için gamepad önerisi lazım

Bir hevesle fifa 22 oynamak için ucuz kol almıştım ama fifa 22 kolu algılamadı vs sorunlar oldu. Bilgisayarda fifa oynamak için kaliteli sorunsuz bir kol istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum
  9. Osmanucr

Yardım İşlemcimi değiştireceğim tavsiyelerinizi bekliyorum

Şuan AMD Ryzen 5 3500X kullanıyorum ve ekran kartım Asus Geforce GTX 1660Super. Sistemde küçültmeye gidip işlemcimi ve ekran kartımı satıp dahili grafik birimi olan işlemci almak istiyorum. Ekran kartımı ve işlemciyi ne kadara satmalıyım ? Hangi işlemciyi almalıyım ? Genellikle twitch sosyal...
  10. Osmanucr

Yardım Bilgisayarımı kaç TL ye satmalıyım ?

2021 Ocak ayında aldığım sistemi ne kadar fiyata satmalıyım ? ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ - Asus Dual-GTX1660S 6GB - Amd Ryzen 5 3500X 3.6ghz - RAMPAGE VICTORY 1x12mm FANLI 600W 80 PLUS BRONZE MidT ATX KASA - Kingston 240GB HyperX Fury 3D - GSKILL 16GB (1x16) - GIGABYTE B450M S2H
  11. Osmanucr

Öneri Xiaomi Redmi 10 alınır mı?

Xiaomi Redmi 10 alınır mı? ? Kullananlar hakkında bir kaç yorum istiyorum
  12. Osmanucr

Öneri Fiyat performans telefon önerilerinizi bekliyorum

Fiyat performans telefon önerilerinizi bekliyorum
  13. Osmanucr

Yardım Telefondaki hız ile PC deki aynı değil

Telefondan hız testi yaptığımda 32-33 mbps aralığında görüyorum ama bilgisayarda hız testi yaptığımda Max 4 mbps hız görüyorum. 2 gündür böyle modemden PC ye giden kabloyu değiştirdim hala aynı sorun ne olabilir ?
  14. Osmanucr

Instagram İnstagram filtresi yapmış kişilerden yardım istiyorum.

Spark ar ile filtre yapmaya çalışıyorum speaker ı etkinleştiremedim bir türlü. Donanım arşivi özelden veya discorddan konuşabiliriz.
  15. Osmanucr

Yardım Tarayıcılarılarda bağlantınız gizli değil hatası alıyorum . çözemedim

Yandex kullanıyorum şu anda , Yandex harici bütün tarayıcılarda bağlantınız gizli değil hatası alıyorum . ne yaptıysam çözemedim chrome u sildim yükledim yani ne yaptıysam çözemedim. Yardıma ihtiyacım var
  16. Osmanucr

Yardım WhatsApp ta mesaj gelince bildirim sesi değil zil sesi çalıyor

WhatsApp ta biri mesaj atınca bildirim sesi değilde normal arayan zil sesi çalıyor yeniden başlattım telefonu ama etki etmedi.
  17. Osmanucr

1660S ne kadara satabilirim ?

Ekran kartımı ne kadara satabilirim ? 1660Super Evo 6GB DX12
  18. Osmanucr

Yardım Millenicom internete bağlanamıyorum

3 Saattir internete bağlanamıyorum , Telefonda da bağlı internet yok diyor. Nasıl çözebilirim ?
  19. Osmanucr

Cd sürücüsünü bağlamak hakkında yardım

Kasam yeni nesil cd sürücüsü kısmı olmayan kasalardan. Bir sürü cd var evde video resim vb var içinde . Şimdi eski kasamdaki dahili cd sürücüsü nü bu kasaya bağlayabilirmiyim işim max 2 saat sürecek . Nasıl bağlarım kablo vb olarak ?
  20. Osmanucr

Gitmek istediğiniz / yaşamak istediğiniz ülke ?

Bu belgeseli izleyince isveçe aşık oldum resmen. Sizin gitmek istediğiniz / yaşamak istediğiniz ülke hangileri ?
Geri