Arama sonuçları: *

• Users: StarWars
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. StarWars

En sevdiğiniz Metallica şarkısı?

Soru başlıkta bakalım forumda kaç metalci var :D
  2. StarWars

2000-2500 TL Bütçede Ayakkabı

Bu bütçede bir ayakkabı arıyorum, günlük giyim için arıyorum 17 yaşındayım. Arkadaşlarım airforce falan önerdi ama başka önerilerde görmek istiyorum önerilerinize açığım arkadaşlar şimdiden teşekkürler
  3. StarWars

Steam hesabımın değeri

Değerli insanlar merhaba, steam hesabımın değeri son zamlardan sonra 3500 TL leri görüyor. Steam calculator da 400tl gözükmesi normal midir? Eğer değilse şu an satmam durumunda ne kadara satılmalıdır?
  4. StarWars

Bir video yaptım burada eksiklerini yorumlarsanız çok memnun olurum

Şimdiden teşekkür ederim
  5. StarWars

Recep İvedik 7 hakkında

Recep İvediğin kurtuluş yolunun ben artık +18 mizah olduğunu düşünüyorum şöyle deadpool tarzı bir recep ivedik çıksa ilk 3 filmin etkisini yaratabilir sizin düşünceniz neler
  6. StarWars

Gainer kullanımı hakkında

Arkadaşlar bigjoy gainer aldım yarım litre diye yanlışlıkla 800ml sulukta yaptım gaineri bu şekilde içmemde bir sorun olur mu
  7. StarWars

Snap nasıl kaydedilir?

soru başlıkta beyler yardım edin
  8. StarWars

Okulda iftira atmanın cezası disiplin kurulu maddelerinde nedir?

soru başlıkta meraktan soruyorum
  9. StarWars

Gametech Hydra 240 mm sıvı soğutma

https://www.trendyol.com/gametech/hydra-240mm-rgb-style-amd-intel-uyumlu-islemci-sivi-sogutma-sistemi-lga-1700-pin-kit-hediyeli-p-93165674 Bi arkadaşım bu sıvı soğutmayı aldı 5700x ile tam yükte 60 derece üstü görmüyor 12 thread zorlanırken ben iyi olduğunu düşünmüyorum ne kadar götürür bu...
  10. StarWars

Kadınlar neden keko sever?

Soru başlıkta, biraz karışsın ortalık :D (!)
  11. StarWars

Çözüldü✓ Ekranda böyle bir sorun var.

Arkadaşımın ekranı babasının ekran kartına olan ufak bir dokunuşu ile bu hale gelmiş. Kart yerine sabit, bağlantılar kontrol edildi. Fiziksel bir zarar olduğunu düşünüyorum başka bir şey olabilir mi? Kart: R7 240
  12. StarWars

Star Wars Serisi Bitti Mi?

Star wars sizce bitti mi? Yeni nesilde izleyen pek az kişi var ve miladını doldurduğu yorumlarını alıyorum her yerden. Bana göre efsane olan bir seri sizin düşünceniz nedir?
  13. StarWars

Bilen biri fitness program yazma şansı var mı?

16 yaşındayım en geç 3 gün içinde fitnessa başlayacağım PT olmayacağı için programa ihtiyacım olacak nasıl bir program benim için ideal olur? Boy: 183 kilo: 55 (son 1 ayda 5 kilo aldım almaya çalışıyorum şu an) başka ne gibi veriler vermem gerektiğini bilmiyorum
  14. StarWars

Takımım ile turnuvaya girmek

Arkadaşlar merhaba, 17 yaşındayım 11 kişilik bir takımımız var bu tarz takımlara özel düzenlenen organizasyonlar var mı turnuva tarzında varsa nerelerde bulabilirim?
  15. StarWars

Forumda yazdıklarını okurken en çok güldüğünüz üye kim?

Benim yazılış tarzı dobra olduğu için @Besim Tibuk başkanım, sizin ki nedir?
  16. StarWars

Youtube hakkında sorum

videolarımdan 120 shortslardan 30 videolardan 5k shortslsrdan da 5k izlenme kasmıştim, hıyarlik ettim videoları sildim shortslar duruyor bu izlenme 5k ya düşecek yarın yine video çekmeye başlayacağım izlenmemi ne kadar etkiler algoritmayi düzenli video atarak tetikleyebilir miyim?
  17. StarWars

Hangi Oyun/Film Karakteri, Siyasetçi Olmak İsterdiniz Neden?

Ben oyun karakteri olarak Arthur Morgan Film karakteri Darth Vader kesinlikle Siyasetçi olarak @Besim Tibuk sen cevabı biliyorsun :love:
  18. StarWars

PSU kabloları kaç ampere kadar dayanır?

selamlar, merak ediyorum psudan çıkan bir kablo genel olarak kaç ampere kadar dayanabilir? Kaç amperden sonra o kablolar aşınmaya başlar?
  19. StarWars

Phison e12 kontrolcü iyi mi?

Sorum yukarıda cevaplarsanız sevinirim
  20. StarWars

Yardım 12100f stok fan sorusu

Merhabalar, bugün stok fanımı temizleyip macun yeniledim, ilk takarken stok fanı sys fan girişine takmışım şimdi cpu fana montajladım, %100 yüke soktuğumda 75 derece üstü görmedi ama 55 derecelerde fan hızı %80 lere çıkıyor ve bu baş ağrıtıyor. Bir de stok fanı oynatmaya çalıştım kesinlikle...
Geri