Arama sonuçları: *

• Users: aliaydn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. aliaydn

Yardım Asus Tuf B450 Pro Gaming anakart ile ekran kartı uyumu

Arkadaşlar herkese iyi bayramlar dilerim, bir yakınımdan uygun fiyatlı RTX 3050 almayı düşünüyorum. Anakartım ile uyumlu mu onu bilmiyorum, başlıkta belirttiğim gibi anakart asus tuf b450 pro gaming.
  2. aliaydn

Çözüldü✓ Usb dongle bağlanma sorunu

İyi akşamlar arkadaşlar Geçtiğimiz aylarda bigbigwon gale hall oyun kolu almıştım ve içinde dongle ile beraber gönderilmişti. Dongle bayadir kullanmıyordum. Bluetooth yeterli oluyordu ama dongle kullanmayı denemek istediğimde sürekli bağlantı kopup duruyor. Dongle bağlıyorum ve kolda bağlantısı...
  3. aliaydn

Usb dongle bağlanma sorunu

İyi akşamlar arkadaşlar Geçtiğimiz aylarda bigbigwon gale hall oyun kolu almıştım ve içinde dongle ile beraber gönderilmişti. Dongle bayadir kullanmıyordum. Bluetooth yeterli oluyordu ama dongle kullanmayı denemek istediğimde sürekli bağlantı kopup duruyor. Dongle bağlıyorum ve kolda bağlantısı...
  4. aliaydn

Çözüldü✓ 1000-1100TL Aşmayacak şekilde bluetooth kulaklık önerisi

Herkese iyi akşamlar, başlıkta belirttiğim gibi o fiyat bandında kulaklık arıyorum. Şu şekilde gözüme çarpanlar oldu.
  5. aliaydn

Öneri 2500-3500TL PC Kablosuz Kulaklık Önerisi

Başlıkta belirttiğim gibi o fiyat bandında arıyorum. İkinci elde alabilirim. Bana önerilenler: -Hyperx Cloud 3 -Steel Series
  6. aliaydn

Çözüldü✓ FPS için hangi mouse daha iyidir

Öncelikle herkese selamlar iyi bayramlar, Hali hazırda kullandığım Razer Deathadder Essential mouse vardı ve elime oturuyordu ama scroll tuşu kroniği yüzünden kullanılmıyor şu anda. Elime oturan türden bir mouse istiyorum. 1.SteelSeries Prime Plus 2.HyperX Pulsefire Haste 2 3.Wraith marka...
  7. aliaydn

Çözüldü✓ Gow Ragnarok ve Last of Us girip obs açınca kasmalar başlıyor

Merhabalar forumdaşlar, Gow Ragnarok ve Last of Us girip obs açınca kasmalar başlıyor. Oyun ekranında hiçbir sıkıntı yok akıcı şekilde oynanıyor ama ikincil ekranda obs üzerinden kontrol ettiğimde kayıtta kasmalar olduğunu gördüm. Nasıl çözeceğime dair birkaç siteye baktım ama hiçbir faydası...
  8. aliaydn

Yardım Cs faceit hesabına bağlı steam hesabıyla giriş yapamıyorum

Steam hesabına bağlı olan Faceit hesabının mailine erişim yok. Mail adresi veya şifre yok, microsofta mail vesaire de atılmış ama hesaba girilmiyor. Doğrudan steam ile giriş yapmak ve şifre değiştirmek istiyorum ama yine olmuyor.
  9. aliaydn

Öneri 240-250GB Sata SSD önerisi

Hali hazırda 480gb sandisk ssd plus kullanıyorum ama yavaş yavaş kendini bıraktığını hissediyorum, pcde aşırı takılmalar ve windows çökmeleri yaşıyorum. Microsoft Windows çalışmayı durdurdu tarzında. Sağlığı %80'lerde, 240-250GB Sata SSD önerisi olan var mı agalar
  10. aliaydn

Yardım Hyperx cloud 3 ses sekme sorunu

Dcde konuşurken diğer arkadaşlardan ses sekmesi oluyor. Bunu ayarlardan nasıl çözebilirim?
  11. aliaydn

Öneri 20-30K Bütçe mevcut, laptop önerisi

Başlıkta belirttiğim gibi 20-30k bütçem var. Bu bütçeye uygun bildiğiniz modellerden önerebileceğiniz varsa beklerim dostlar. Şimdiden teşekkür ederim.
  12. aliaydn

Bütçe 20bin Lira geçmeyecek şekilde laptop önerisi

Arkadaşlar merhabalar iyi günler dilerim. Başlıkta belirttiğim üzere 20bin TL geçmeyecek şekilde bir laptop almak istiyorum. Her türlü öneriye açığım. Teşekkürler
  13. aliaydn

Öneri 12-13k bütçeys uygun ekran kartı

Başlıkta da belirttiğim gibi 12-13bin TL civarında ekran kartı önerisi lazım 1712607948 Şimdiden teşekkür ederim
  14. aliaydn

Çözüldü✓ Hangi monitör sizce?

Sizce hangisi Samsung VA panele sahipken Monster IPS panele sahip, ikisinin arasında kaldım.
  15. aliaydn

Ekrandaki anlık siyahlıklar

Reisler linkte görüldüğü gibi ekranda siyahlıklar oluşup duruyor. Ekran kartını stres testlerine sokuyorum ama herhangi bir sorun gözükmüyor, depolama kısmında da sorun gözükmüyor. Sizce sorun nedir?
  16. aliaydn

Yardım M2 ssd takınca select proper boot device hatası

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler, Anakartım Asus TUF B450-Pro Gaming iki tane m2 slotu var. Birinciye m2 ssd takınca proper boot device hatası veriyor, ikinciye takınca doğrudan açılıyor. Birinci yuvada o hatayı vermesinin nedeni satayı engelliyor olabilir mi? Eğer öyleyse çözümü var...
  17. aliaydn

Çözüldü✓ 500-600TL civarı (240-250-256GB) M2 SSD Önerisi Lazım Acilen

Anakartım Asus Tuf B450 Pro Gaming, HDD den kurtulmak istiyorum. Başlıkta belirttiğim gibi 500-600TL bandında uygun bir M2 Ssd lazım, fiyat olarak 50-100 değişebilir. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar. Kingston A2000, PNY C3030, ADATA 8200 Pro modellerini gördüm forumda ama ayriyeten güncel...
  18. aliaydn

Çözüldü✓ Sata veya M2 Ssd önerisi

Merhaba forumdaşlar, 240-250gb sata veya m2 ssd önerisi olan var mı? Şu anda SanDisk plus 120GB Ssd kullanıyorum, yavaş yavaş elveda demeye başladı.
  19. aliaydn

Çözüldü✓ Pc çalışıyor fakat görüntü geç geliyor

Birkaç gün önce başladı. Ram, ekran kartını silgiyle temizledim, bios pilini çıkarıp sıfırlama yaptım ama yine aynı. Sadece anakarttan görüntü almayı denemedim henüz, onun dışında diğer şeyleri denedim. Anakarttan görüntü alamazsam sorun sizce anakarttan dolayı mıdır?
  20. aliaydn

Yardım İşlemci soğutucu önerisi

Merhabalar değerli forum üyeleri, işlemcim ryzen 5 1600af, anakart asus tuf b450-pro gaming. İşlemci sıcaklığı 90 derecelerde geziyor bu zamanlarda. Bütçe olarak 250-400 civarı işlemci soğutucusu önerisi olan var mı?
Geri