Arama sonuçları: *

• Users: Hypnoz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Çözüldü✓ Babam için tws kulaklık önerisi

arkadaşlar babam için tws kulaklık almak istiyorum. bütçem maksimum 2K. genel olarak araç kullanırken telefonla konuşmak için kullanılacak, o yüzden mikrofon performansı önemli. mikrofonun yanında ses performansıda kötü olmsın ve silikonsuz olsun lütfen. herkese şimdiden teşekkür ederim.
  2. H

Çözüldü✓ 80.000 bütçe laptop önerisi verebilir misiniz?

arkadaşlar şuan güncel laptoplardan veya 40 serisi laptoplardan pek haberim yok oyun amaçlı almayı düşünüyorum bütçem 80 bin ekipmanlar hariç bana güçlü beni yormayacak uzun ömürlü bir laptop önerebilir misiniz? indirim mi kovalayayım yoksa alıp geçeyim mi?
  3. H

Çözüldü✓ Işlemcim temizledikten sonra aşırı ısınmaya başladı

merhabalar dün kasamı temizlemek için dükkana götürdüm ve sadece fanlarına ve içine hava tuttum. eve getirirken kapıyı açmak için kasayı yere koymuştum ve kasa düşüp camı patladı neyse asıl konuya gelecek olursak daha öncesinde radyatörün araları aşırı toz dolduğu için işlemcim ısınıyordu şuanda...
  4. H

RAZER Basilisk V3 Pro mu? Logitech G PRO X Superlight 2 mi ?

iki mouse arasında kaldım sizce hangisi daha iyi? razer mı? yoksa +200 TL'ye yakın farkla logitech mi?
  5. H

Yardım Asus tuf 4070 mi 4060 mı alınır?

arkadaşlar asus tuf laptop almaya karar verdim ve 4060 ile 4070 almak arasında gidip geliyorum aradaki fiyat farkına değer mi sizce? 4060 tuf 41K civarında 4070 tuf 48K civarında işlemciler genel olarak benzer olduğu için ondan yana bir sıkıntım yok ama ek öneri olarak şu işlemcili olanı al...
  6. H

Çözüldü✓ 60K bütçe laptop önerisi

merhabalar laptoplardan pek anlamadığım için bu bütçeye kadar olan bütün laptop önerilerine açığım yardımınız için şimdiden teşekkür ederim
  7. H

IOS icloud mesajlarımı aktaramıyorum

iPhone 14 pro cihazımı sattım ve bugün itibari ile 15 proya geçiş yaptım fotoğraflar notlar vs her şey geldi fakat mesajları geri yükleyemedim. yüklemek istediğimde fotoğraftaki gibi bir uyarıyla karşılaşıyorum. ilk başta şifremi giriyordum fakat olmadı google'dan baktım pilim düşük olduğu için...
  8. H

Yardım sizce termal pad yenilemeli miyim ?

fotoğrafta da görüldüğü üzere termal padlerin bir kısmı vramlarin üstünde kalmış bir sıkıntı teşkil eder mi değiştirmeli miyim cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ederim
  9. H

Yardım Ekran kartımda ani sıcaklık değişimleri oluyor

palit rtx 3080ti gaming oc 16gb ekran kartına sahibim ve oyunlarda çok yüksek sıcaklıklara çıkıyor(85 dereceyi gördüğüm oldu),kasam yokken boşta mhz değerleri birden yükselip alçalıyor(fotoğrafta örneğini çektim) ve 60 dereceye çıkıp düşüyordu, kasa aldıktan sonra 45 derecelerinde seyir ediyor ...
  10. H

MSİ after school kampayasındaki sıkıntı nedir bilen var mı?

arkadaşlar geçen aldığım msi velox 100r kasam için geri ödeme almaya çalışıyorum fakat kayıt kısmında kasım ayı çıkmıyor. nedenini bilen birisi var mı? yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.
  11. H

Öneri MSİ MPG Velox 100R alınır mı?

arkadaşlar dün abdullah abinin paylaştığı msi velox 100r kasayı almayı düşünüyorum kullanan birisi varsa yardımcı olabilir mi hava akışı kullanım malzeme kalitesi vs. geri ödeme kampanyasıyla 3399 tl ye denk geliyor ve fiyatı gayet uygun gibi
  12. H

Yardım Steelseries arctis 7+ wireless cızırtı sorunu

herkese merhaba, geçenlerde steelseries arctis 7+ wireless aldım fakat mikrofonu çıkartmadan kullandığımda bir cızırtı sesi geliyor eski hoparlörlerde olduğu gibi. çıkartınca da azalıyor oyun video vs deyken hissettirmiyor fakat boşta kafamda dururken rahatsız ediyor. çözümü varsa yardımcı...
  13. H

Yardım xmp açınca sistem safe mode alıyor

merhaba arkadaşlar sıfır bir sistem topladım anakart:asus rog b760 wifi d4 işlemci:i5 13400f ramler: kingston furry beast rgb 3600mhz 2x16 dual channel olduğu için ramleri 1. ve 3. slota taktım fakat xmp açtığımda sistem kendini her seferinde safe mode a alıyor xmp kapalı olduğunda sıkıntısız...
  14. H

Yardım 13400f sıvı sıoğutucu önerisi

kasa topluyorum ve işlemci olarak 13400f tercih edeceğim, bu işlemci için önerebileceğiniz 360 mm ve aura sync destekli sıvı soğutucu var mı acaba? bütçe
  15. H

Corsair 4000x ve cx750f bundle alacağım sistem için uygun mudur?

arkadaşlar kasa toplamaya çalışıyorum ve şuan elimde sadece palit gamerock 3080ti oc versiyonu var ve kasa araştırırken karşıma corsair 4000x ve cx750f bundle ı çıktı ileride 12400f ve b660 anakart almayı düşünüyorum ramlerimide 3600mhz ve 2x16 veya 4x8 almayı düşünüyorum sizin fikriniz nedir...
  16. H

2.el psu alınır mı ?

2.el uygun fiyata gigabyte 750w 80+gold tam modüler power buldum satıcının dediğine göre 3 aylık daha satıcıyla konuşmadım ilk buraya bir danışmak istedim
Geri