Arama sonuçları: *

• Users: Sundayman
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

İşlemci ısınma sorunu

Dostlar selam ryzen7 9800x3d işlemciye sahibim. İşlemcinin soğutmasını Lian li hydroshift AIO 360 LCD modeliyle sağlıyorum. Herhangi bir oyunu açarken örneğin fortnite işlemci oyun ekranı yüklenirken anlık 95 dereceleri görüyor 20-30 saniye sonra yavaş yavaş 75-85 derece arası sıcaklılara...
  2. S

Rgb ve stabilizasyon sorunu

Dostlar selam gskill royal neo 16x2 6000mhz ram kullandığım sistemde,sistemi ilk açtığım zaman ramin rgb aydınlatması kafasına göre sırayla yanıyor. Pc ekranı geldikten sonra benim ayarladığım şekline dönüyor aynı sorun aldığım Lian li hydroshift sıvı soğutmasında da şu şekilde: Sıvı soğutmanın...
  3. S

Uyumluluk sorunu yaşar mıyım

Dostlar selam, lian-li hydroshift 360 TL modelini almak istiyordum fakat stoklarda uzun zamandır yok sadece bir sayfada var orası da çok pahalı ve tam olarak güvenemediğim bir sayfa, durum böyle olunca ben de Lian-li hydroshift 360N modelini alıp kendim 3 adet TL fan alıp birleştirmeyi düşündüm...
  4. S

Hangi ekran kartını almalıyım ?

Dostlar öncelikle hepinize iyi bayramlar, r7 9800x3d msi x870e carbon modelli bir sistem topladım sıra ekran kartını almaya geldi sistemi toplarken estetik kalite ve tasarıma önem verdiğim için parçaları fiyat/performanstan ziyade estetik görüntüye de önem vererek aldım. Ekran kartı konusunda...
  5. S

PSU Sistemime uyum sağlar mı ?

Dostlar selam, parça parça sistem toplamaya karar verdim ve ilk olarak psu dahil olan bir kasa satın aldım. Fakat sistemi toplamaya başladıkça PSU nun bu sisteme yeterli olup olmayacağı konusunda kafamda soru işaretleri var. Sistemim şu şekilde Ryzen7 9800x3d RTX 5070 Msi X870E Carbon Wifi...
  6. S

Hangi ram'i tercih etmeliyim ?

Dostlar selamlar, ryzen7 9800x3d işlemcili bir sistem diziyorum bu sistemde ram konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Dizdiğim sistemde performansla birlikte estetik ve rgb de benim için önemli baktığım bütçe bandında şu 3 rami buldum sizce hangisini tercih etmeliyim...
  7. S

Csgo varın 0.5lerden anlık 8-9 olması ve 1.0-3.0 arasında seyretmesi

Arkadaşlar rx570 r3 3100lü bir sistemim var sadece csgo oynuyorum Eylül 2020 yılında topladığım sistem en başlarda kusursuz performans verirken şu aralar beni oyundan bezdirdi. Yüksek fpslerde anlık droplar mouse u sağ sol hareket ettirirken anlık görüntü takılmaları.... Ne denediysem olmadı...
Geri