Arama sonuçları: *

• Users: Nafta
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Nafta

Telefonumun ekranı öldü

1 Hafta önce küçücük bir mor ışıktı son durumu bu öldü http ama bu yeni telefon almama vesile oldu ve
  2. Nafta

2000 TL'ye kadar klavye önerisi

Klavyeler hakkında bi bilgiye sahip değilim aklımda aula f75 vardı daha iyi bi model var mı bu bütçelerde önerir misiniz
  3. Nafta

Ekran kartı indirimi yok mu 😢

Vatandan almamıştım daha iyisi gelir diye 9060 xt şimdi vatan indirim yapmıyo adam akıllı indirimde yok of
  4. Nafta

9060 XT indirime girer mi?

Vatandan 16.659 tl ye almamıştım daha iyisi gelir diye şimdi o indirim bitmiş daha iyisi gelir mi
  5. Nafta

Ekran kartını şimdi vatandan mı alayım yoksa kasım indirimlerini mi bekliyim?

Şuan 9060xt hala indirimle 16659 lira sizce bu fiyattan alayım mı yoksa kasımı mı bekliyim
  6. Nafta

Vatan RX 9060 XT Beyaz 16.659 TL

Bayadır bu fiyatlara düşmüyodu fiyatı iyi https://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-radeon-rx-9060-xt-pure-16gb-gddr6-128bit-amd-ekran-karti.html
  7. Nafta

Yardım LoL giriş ekranında takılı kalıyor nasıl çözerim ?

Beyler canım uzun aradan sonra lol çekti gireyim dedim ama giriş ekranında kalıyor League of legends ekranında ve açılmıyor nasıl çözecem YARDIM
  8. Nafta

Bu anakart vidalama yerleri niye tam oturmuyor

Anlayamadım ya daha önce hiç pc topkamadım ne yapacığımı bilmiyorum
  9. Nafta

1000-2000 TL arası LEGO önerisi F/P

Lego alıcam böyle çok parçalı yaparken çok sarıcak bi lego lazım parasının karşılığını vericek önerir misiniz
  10. Nafta

Bu Segotep kasa alınır mı gaming gecesi

https://www.incehesap.com/segotep-radiant-beyaz-750w-80-bronze-midi-tower-gaming-kasa-fiyati-78280/ kasa psu su falan nasıl 3500 e almak istiyorum uygun geldi ya da ne alabilirim bi civara
  11. Nafta

İtopya Gigabyte GS27QC 5.500 TL alınır mı

Yardım lazım alınır mı sizce 2k VA panel ama
  12. Nafta

35 K bütçe ile sistem diziyorum sıradaki bileşenler ne olsun

İlk bu anakartı aldım battle ax b650m plus v14 sıradaki bileşen ne olsun
  13. Nafta

Hazır pc almak yerine kendim toplamaya karar verdim.

İncehesapta 1 aydır 9060 xtli güzel sistem bekliyorum ya kasası sorunlu oluyor ya bişeyi teker teker toplamaya karar verdim mantıklı mı ? İlk anakartı aldım
  14. Nafta

3.5k bütçe kasa psu önerir misiniz

9060xt ekran kartı için
  15. Nafta

Gaming Gecesinden bu anakartı aldım sizce nasıl

Herkes bu bütçede en iyi kart olduğunu söylüyor sizce nasıl
  16. Nafta

35k ya 9060xt sistem alınır mı incehesap

Bu seferki indirimler kötü sanki
  17. Nafta

RX 9060 xt AAA oyunlarda nasıl perfonmans verir?

Rdr2 elden ring silent hill 2 bloodborne gibi oyunlar için alıcam yeterli olur mu bu karr
  18. Nafta

İtopya indirimlerini beklemeli miyim yoksa gaming gecesinden alıp geçeyim mi?

İtopya yaz indirimleri geliyomuş ama ben yaz bitmeden hazır sistem almak istiyorum yarın direkt alıp geçeyim mi güzel sistem yoksa itopya bekliyim mi bence çok bi fark olmaz
  19. Nafta

Yeni bilgisayar alıcam oynayabileceğim en iyi oyunları yazar mısınız

Oynayabileceğim en iyi oyunları yazar mısınız böyle kendine çekicek bağımlısı yapacak
  20. Nafta

1000-2000 lira arası saat önerisi

Şöyle güzel indirimli hoş duran bir saat önerir misiniz kolum buğday tenli
Geri