Arama sonuçları: *

• Users: Nafta
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Nafta

AAA en baba oyun önerileri

Detroiti bitirdim oynadığım en efsane oyun oldu var mıdır sizin AAA oyun öneriniz 9060 xt kullanıyorum 2k
  2. Nafta

Yardım Monitörümdeki ips glow normal mi

2 haftadır kullanıyorum siyah ekran gelince biraz rahatsız ediyor normal mi çok mu fazla
  3. Nafta

Monitörümdeki ışık sızması iadelik mi

Asus TUF VG27AQL5A modeli görselde olduğu gibi bi sızma var 1 hafta oldu alalı iade edeyim mi
  4. Nafta

2K sağlam monitör önerisi

9060 xt ekran kartım var AAA oyunları ağırlıklı oynamak istiyorum 2k güzelinden monitör lazım bütçe 9-10k
  5. Nafta

2K sağlam monitör lazım

Kasa topladım ama monitörüm olmadığı için oynayamıyorum bana güzelinden 2k monitör lazım bütçe 9k bide ekran kartım 9060 xt
  6. Nafta

Pcyi televizyona bağladım sinyal yok diyor

Monitörüm yok şuanlık windows yüklemek için televizyona bağladım ama görüntü gelmiyo ve sinyal yok diyo televizyonda ekran kartına bağladım hdmi kablosunu
  7. Nafta

Yeni pc topladım windowsu nasıl kurucam ?

Valla pcyi kazasız belasız topladık şimdi windows kurmak kaldı nasıl yapacam bunu
  8. Nafta

Kasa kablolarını bağlıyorum yardım edebilecek var mı

Bazı kablolar boşta kaldı ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz
  9. Nafta

2k 180hz monitör önerisi

180 hz 27 inc bi monitör istiyorum 7000 9000 lira bütçem var ne alabilirim
  10. Nafta

Daha önce hiç kasa toplamadım nasıl toplarım ?

Pc bileşenlerini indirim kovalayarak aldım şimdi bi esnafa gidip 1000 2000 lira veeip toplatasım gelmiyor sizce toplayabilir miyim denizliden yardım edecek biri var mı
  11. Nafta

MSİ MAG 2K MONİTÖR 8699 TL TRENDYOL

Sepette ELEKTRONIK300 kodunu kullanın. Resmi sitedeki özelliklerine göre 400 nit parlaklık, 1000:1 kontrast ve %123 sRGB renk gamutuna sahip. Beyaz renk olması ekstra artı. Şu ana kadarki en düşük fiyatına iniyor. ELEKTRONIK300 kodu tüm elektronik ürünlerde 1200/300 TL indirim oluyor Link...
  12. Nafta

Telefonumun ekranı öldü

1 Hafta önce küçücük bir mor ışıktı son durumu bu öldü http ama bu yeni telefon almama vesile oldu ve
  13. Nafta

2000 TL'ye kadar klavye önerisi

Klavyeler hakkında bi bilgiye sahip değilim aklımda aula f75 vardı daha iyi bi model var mı bu bütçelerde önerir misiniz
  14. Nafta

Ekran kartı indirimi yok mu 😢

Vatandan almamıştım daha iyisi gelir diye 9060 xt şimdi vatan indirim yapmıyo adam akıllı indirimde yok of
  15. Nafta

9060 XT indirime girer mi?

Vatandan 16.659 tl ye almamıştım daha iyisi gelir diye şimdi o indirim bitmiş daha iyisi gelir mi
  16. Nafta

Ekran kartını şimdi vatandan mı alayım yoksa kasım indirimlerini mi bekliyim?

Şuan 9060xt hala indirimle 16659 lira sizce bu fiyattan alayım mı yoksa kasımı mı bekliyim
  17. Nafta

Vatan RX 9060 XT Beyaz 16.659 TL

Bayadır bu fiyatlara düşmüyodu fiyatı iyi https://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-radeon-rx-9060-xt-pure-16gb-gddr6-128bit-amd-ekran-karti.html
  18. Nafta

Yardım LoL giriş ekranında takılı kalıyor nasıl çözerim ?

Beyler canım uzun aradan sonra lol çekti gireyim dedim ama giriş ekranında kalıyor League of legends ekranında ve açılmıyor nasıl çözecem YARDIM
  19. Nafta

Bu anakart vidalama yerleri niye tam oturmuyor

Anlayamadım ya daha önce hiç pc topkamadım ne yapacığımı bilmiyorum
  20. Nafta

1000-2000 TL arası LEGO önerisi F/P

Lego alıcam böyle çok parçalı yaparken çok sarıcak bi lego lazım parasının karşılığını vericek önerir misiniz
Geri