Arama sonuçları: *

• Users: AjanFiko
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

PS5 kolu bilgisayara kablo ile bağlanmıyor

PS5 kolunu kabloyla bilgisayara bağladım olmadı. Sonra kulaklığın kablosunu çıkardım oldu. Kasamda 2 tane ayrı USB girişi var biri takılıyken diğeri çalışmıyor. Hem kulaklığın hem konsolun aynı anda çalışmasını istiyorum. Neden kaynaklandığını anlamadım. Önceden yaptığımda hiçbir sorun yoktu...
  2. A

PS5 başkasının hesabını ana hesap yapamıyorum

Arkadaşımla PSN kardeşliği yapmak istiyoruz ve bildiğim kadarıyla benim onun hesabını ana hesap yapmam, onunda benim hesabımı ana hesabı yapması gerekiyor. Ben onun hesabına girince normalde görünmesi gereken "konsol paylaşımı ve çevrimdışı oynama" yazısı yazmıyor. Ne yapabilirim?
  3. A

CS:GO keydrop günlük kasa sınırsız mı

Keydropta günlük 1 tane bedava kasa açabiliyoruz. Sitede dolaşınca Böyle bir şey gördüm. Bu şartı yerine getirdiğimiz zaman sadece o gün içinmi bedava kasa açabiliyoruz yoksa bundan sonra her gün bu kasadan da 2 tane açabiliyoruz? Bir de keyropta bir skin aldığımız zaman çekmek için herhangi bir...
  4. A

FIFA 2022 indirime girer mi?

Mart ayında olan indirimde FIFA 2022 indirime girerse almayı düşünüyorum. Sizce girer mi?
  5. A

EA Play oyunlarını oynama süresi sınırlı mı?

It Takes Two adlı oyunu arkaşımla oynamak istiyorum. Oyuna 400TL vermek yerine 1 aylık EA Play almak daha mantıklı geliyor. Benim birkaç sorum var. Öncelikle arkadaşımda Xbox Game Pass mecvut arkadaşım da Game Pass bende EA Play üyeliği varken beraber oynayabilir miyiz? Oyunu bir kişinin alması...
  6. A

Marvel's Spider-Man remastered görev gelmiyor

Marvel's Spider-Man remastered oyununda ana hikayede %83 ilerledim ve görev gelmedi. Yan görevlerin hepsini bitirdim ana hikayeden ilerlemek istiyorum fakat gözükmüyor. Görev almak için bir yöntem var mı?
  7. A

CS:GO ses gelmiyor ne yapmam lazım

Csgo dışında diğer herşeyde ses geliyor. Sadece CS:GO da ses gelmiyor. Oyun dosyalarını doğruladım, Sürücü güncel, Pc yi yeniden başlattım ama sorun hala devam ediyor ne yapsam düzelir?
  8. A

Steam aile paylaşımı olmuyor.

Arkadaşım böyle bir hata alıyor. Ne yaparsak düzelir?
  9. A

Csgo maç geçmişi izlerken oyuncu değiştirme

Csgo maç geçmişi izlerken oyuncu değiştirme komutu acaba nedir?
  10. A

Bilgisayarim siyah ekranda kaldı

Bu sorun önceden de başıma gelmişti. Pc yi kapatıp tekrar açınca pc aciliyor fakat her seferinde pc yi kapatıp açmak istemiyorum. Bunun açılması için ne yapmam lazım? Ekran ful siyah ekran sadece bir tane _ işareti beyaz şekilde belirip yok olup geliyor.
  11. A

Nvdia açılmıyor. ne yapmam lazım

Nvdia Geforce experience acılmıyor böyle bir hata alıyorum. ne yaparsam düzelir
  12. A

Valorant maç geçmişi bilgileri

Bu valorant maç geçmişinden alınmış bir fotoğraftır. Acaba en altta yazan 33:15 ne demek oluyor?
  13. A

Xbox series X mı? Playstation 5 mi? Xbox series S mi?

Ailemle konustum Okul bittikten sonra bir konsol alabilirmisiz. Fakat hangi konsolu alma konusunun da biraz kararsızım ve aklımda bazı soru işaretleri var. Öncelikle almayı düşündüğüm modeller şunlardır: -Playstation 5 -Xbox series x -Xbox series s Öncelikle Playstation almak için nedenlerim...
  14. A

Nvdia Windows 11 istiyor

Nvidayı açmaya calısırken boyle bır hata veriyor Windows 10 kullanıyorum 11 e geçsem düzelirmi veya 11 e geçmeden düzeltmenin bir yolu var mı?
  15. A

Minecraft Youtuber'ı Ali Toprağa ne oldu?

Belkide çoğunuz tanımıyordur ama Eskiden Minecraft içerikleri üreten Ali Toprak diye bir youtuber vardı. Yanlış hatırlamıyorsam Kanalının adını En başta Ali Toprak sonradan Ali Oyunda yapmıştı. Kendisi ''Minecraft Gerçek Hayat'' gibi videolar çekiyordu ve beni küçükken çok eğlendiriyordu...
  16. A

Korsan oyun siteleri nasıl ayakta durabiliyor?

Öncelikle şunu belirteyim korsan oyunlara karşı değilim. Alabildiğim oyunları parasını verip alıyorum ama Spiderman Remastered gibi yüksek bütçeli oyunları fiyatından dolayı korsan indirmek zorunda kalıyorum. Merak ettiğim ise korsan sitelere (Torrent gibi) Oyunları insanlara crack veren...
  17. A

CSGO veriler yükleniyor da kalma sorunu

CSGO da oyuna girdikten bir süre sonra tekrar harita yükleme ekranı geliyor ve ne kadar beklesem de açılmıyor. Oyunu silip tekrar yükledim yine aynı. Ne kadar araştırdıysam bulamadım. Bazı yerlerde Sistem yetmezliğinden demişler fakat benim sistemim rahatça yetiyor. Yardım edebilen olursa çok...
  18. A

Cs maç başladıktan sonra tekrar yükleme ekranı gelme sorunu

Sorun başlıktaki gibidir maça başladıktan bir süre sonra tekrar aynı yükleme ekranı gelıyıor. yardım edebilirsenız sevinirim
  19. A

Steam de yaz indiriminde alınabilecek oyunlar

Steam Yaz indirimleri de gelmişken bütün oyunlar indirimdeyken güzel oyunlar almak istiyorum. Bana hikaye, aksiyonlu, eğlenceli vb. bir oyun önerir misiniz? Çok pahalı olmasın yeter.
Geri