Arama sonuçları: *

1. Emircan Özdemir

Monitörde Ölü Piksel Çıktı!!!

MSİ G244F E2 model monitör aldım. Daha öncede G241 model almıştım 3 yıl önce. G241 de görev çubuğu üzerine denk gelen alt çerçevenin sınırında bi ölü piksel vardı o zamanlar çok hevesli olduğumdan iade veya değişim sürecine girmekten çekindim. Çok da gözüme gelmeyen bir yerde zaten. Ama 2...
  2. Emircan Özdemir

Kablosuz Klavye Mouse Önerisi

Herkese iyi geceler. Şimdi sistemimi kurdum sıra oda mı dizayn etmekte dedim ve kendime güzel bir setup kurmak istiyorum. Bence kablosuz ekipmanlar çok daha şık duruyorlar. Şuan ki klavyem Gamepower Overlord 60M brown swtich, mouse ise logitech G102. Beni şuan gayet memnun bırakan parçalar...
  3. Emircan Özdemir

JBL Quantum 350 Alınır mı?

Arkadaşlar istediğim kulaklık kablosuz, mikrofonu çıkartılabilir ve şarjdayken kablolu bir şekilde de kullanılabilen bir kulaklık istiyorum. Bütçe en baba 3000 olur o bile zorlar aslında ama almaya gerçek manada değen bir marka model var ise değerlendirebilirim. JBL Quantum 350 kullanan...
  4. Emircan Özdemir

Hangi Parçaları Almalıyım?

Ryzen 7 5700g işlemcim var. Ekran kartı olarak galax 4070super oc alacağım. Şuan ki güç kaynağım 650w 80+ bronze (şüpheli) performax marka bir psu. Ben bu psu ya 4070superi emanet etmek istemiyorum ve değiştirmek istiyorum. Onun dışında işlemciye bir soğutucu alacağım şuanda stok soğutucu var...
  5. Emircan Özdemir

Sıfır 4060 vs 2. El 3060ti

RTX4060 8gb galax şuan 12100tl ikinci el RTX3060ti 8gb palit 7250 tl sizce hangisini almalıyım fazladan 5 bin değer mi 4060a
  6. Emircan Özdemir

DeepCool LE520 vs ID-Cooling SE-225-XT

Arkadaşlar deepcool sıvı soğutucu id cooling kule tipi. Kule tipi daha pahallı. Sizce hangisi alınmalı?
  7. Emircan Özdemir

Ryzen 7 5700G Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Ryzen 7 5700G işlemcim var. RX580 Sapphire Pluse 8gb ekran kartım var. 16gb 3000mhz ram. Fc25 de 80-90 derece arası gidiyor ortalama 85 derece diyebilirim. Şuan termal macun eskidi ondan bu kadar yüksek. 90 derecelere çıkmazdı çünkü. Bütçem MAX 1800 bilemedin 2000tl. Beni rahat ettirecek...
  8. Emircan Özdemir

Razer BlackShark V2 X vs Rampage Crack H11

Bayadır kulaklık araştırıyorum. Mikrofonu yayın ve video çekmeye müsait olacak kadar iyi, mümkünse kablosuz ve mikrofonu çıkan bir kulaklık istiyorum. Ama Rampage markasına pek fazla güvenemiyorum. Yputube inceleme videolarını izlediğimde rampage videoları nerdeyse hepsi sponsorlu videolar...
  9. Emircan Özdemir

RX580 Siyah Ekran Sorunu?

Arkadaşlar 4 defa amd cleanup ile driver silip tekrardan rx 580 driveri kurdum. Ful install, mini install ve Only driver olmak üzere tüm indirme seçeneklerini denedim. Bios pilini taktım çıkardım. Ekran kartını taktım çıkardım. Yaklaşık 1 saat fişten çekili beklettim. Siyah erkranda 10 dakka...
  10. Emircan Özdemir

Ryzen 7 5700g ve Rx580 8gb

Arkadaşlar benim APU sistemim var .Ryzen 7 5700g16 gb 8x2 3000mhz ram, 500gb m2 ssd donanımlarına sahip. Zamanında mining olayları yüzünden ekran kartı alamamıştım. Şuan bir akrabam erkan kartı aldı kendisine ve elindeki rx580 8gb ekran kartını ben almak istiyorum. Bodycam, FC25 ve HOİ4 oynamak...
  11. Emircan Özdemir

300-800 TL arası Powerbank önerisi

Hızlı şarj olması tercihimdir ama bu fiyatlara yoksa yapacak bir şey yok. Güvenilir bi marka ve Mah değeri düşük olmasın. Bu kriterlere uygun powerbank önerilerinizi bekliyorum. Saygılar.
  12. Emircan Özdemir

Ryzen 5 5700g için soğutucu önerisi

Şuan APU olarak kullanıyorum. Yakın tarihte ekran kartı alacağım (RX6600XT). Bunun için kule tipi veya sıvı soğutucu fark etmez. Tercihim sıvı soğutucudur. Ama sağlam f/p kule tipi olursa tercih edebilirim. Bütçe : 2500-3000TL
  13. Emircan Özdemir

Ryzen 7 5700g vs Rzyen 5 5600x

Arkadaşlar ekran kartı olarak rx 6600 8 gb düşünüyorum. Ama aklıma işlemci takıldı bende ryzen 7 5700g var ama ryzen 5 5600x daha kuvvetliyse al sat yapabilirim. Beni bu konuda aydınlatır mısınız?
  14. Emircan Özdemir

Fifa21 getdvice hatası

fotoğrafta da gördüğünüz hibi bu hatayı alıyorum maçı oynarken. driver güncelledim olmadı ne yapmam gerek işlemci ryzen 7 5700g ekran kartı vega8 apu pc
  15. Emircan Özdemir

Twitch'de reklam veremiyorum

İştirakım yani para kazanmam açık artık. Ama ben 1dk'lık reklam bastığımda chat dekiler reklamları görmüyor. Neden acaba. Düzelirmi yoksa olmuyor mu
  16. Emircan Özdemir

PC kulaklığımı görmüyor

pc mi yeni topladım ödeni jack girişine kullaklığımı bağladım ama kullaklık gözükmüyor neden acaba
  17. Emircan Özdemir

Apu PC de 144hz yapılır mı

işlemcim : Ryzen 7 5700G Anakart : Asus B450m Dragon RAM : GSkill 8x2 3000mhz Monitör : MSI Optix G241 144hz 1ms ıps panel freesync hdmı ile anakartın arkasındaki hdmı girişine bağladım ve monitörü 144hz e çekmeye çalıştığımda 64hz den başka seçenek çıkmıyor sorun ekran kartım olmadığı için mi...
  18. Emircan Özdemir

Ryzen 7 5700g Termal macun önerisi

Stok soğutucunun üstünde geliyodu ama ben 2 defa soğutucuyu çıkarttım onu diye termal macun azaldı baya azaldı adam akıllı max 100 120 tl verebilirim hangi termal macun önerirsiniz Ekran kartın yok yayın açıcam valo, gta 5 online ve diğer rekabetçi oyunları 1080p orta üst ayarlarda oynayacağım...
  19. Emircan Özdemir

5. Nesil ryzen 7 b450m e takılır mı

Ryzen 7 5700g işlemcim var. MSI B450m a pro max anakartım var bios güncellemesi yapıldı. Ama hala ekrana görüntü gelmiyor. Sorunun anakartımda cpu power kısmı 4 pin psu da gelen 8 pin var 4 tanesini takıyorum 4 tane boşta kalıyor. Bundan kaynaklandığını düşünüyorum.
  20. Emircan Özdemir

Ekrana görüntü gelmiyor

İşlemcim ryzen 7 5700g Anakart msi b450m a pro max Bios güncellemesi yapıldı itopya da Anakart cpu power kısmında 4 pin var psu dan gelen 4+4 8 pin var ikisi ayriliyo 4 - 4 olarak. Anakartta 4 pin olduğu için ayırıyorum 2 tane 4 pinden bitanesi giriyor o cpu power kısmına dolayısıyla bi...
Geri