Arama sonuçları: *

• Users: Barbarossa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Barbarossa

Amd noise suppression hakkında destek lazım !!

Merhaba arkadaşlar; Bugün itibariyle Amd driverini 22.7.1 sürümünden 22.8.2 sürümüne güncelledim lakim 22.7.1 sürümünde yer alan AMD noise suppression özelliğinin 22.8.2 sürümünde olmadığını farkettim. Ben mi yanlış bişi yaptım acaba ? Bilgisi olan aydınlatabilir mi ? Teşekkür ederim.
  2. Barbarossa

Path of exile güzel oyun mu ? Zevk alır mıyım ?

Merhaba arkadaşlar Wolcen: Lord of mayhem oyununu bitirdim ve çok hoşuma gitti ve biraz araştırınca bu türde bir online oyun olduğunu gördüm. Path of exile oyunu güzele benziyor ama sanırım 2. Oyunu çıkacakmış size sormak istediğim vaktimi bu oyuna versem değer mi yoksa 2. Oyunu bekleyip direk...
  3. Barbarossa

Çözüldü✓ SSD seçimi için yardımınız lazım

Merhaba arkadaşlar; Donanım arşivi gt2 model hazır sistemi aldım daha gelmedi ama gelir inşallah. Şimdi bi konuda akıl istiyorum sizden. Bu sistemin içinde 500 GB m2 SSD var ama bana yeterli gelmeyecek sanırım bunun yerine 1 TB M2 SSD almak mı mantıklı yoksa 1 tb 2.5 inç sata sdd alıp 1.5 TB...
  4. Barbarossa

Çözüldü✓ Asus tuf H1 mi H3 mü ? Hangisini önerirsiniz ?

Merhaba arkadaşlar; Bir konu da yardımınızı rica edeceğim. Asus tuf model bir kulaklık almayı düşünüyorum. 2 kulaklık arasında kaldım ama hangisini alacağıma karar veremiyorum. Ürünler...
Geri