Arama sonuçları: *

1. Alperen Uruş

Oc li Monitör Sıkıntı Olurmu

165 Hz monitör ile oynuyorum. Ekran kartım 5060ti işlemci 7500f. O yüzden yüksek hz ye geçmek istiyorum ama bazı sorular var kafamda. 320 hz monitör almayı düşünüyorum ama bu monitörler 240 tan oc li diye duydum bu gercekmi gercekse sıkıntı olrumu . aklımdaki bazı monitörler bunlar ...
  2. Alperen Uruş

3050 den 5060ti a geçmek

İyi günler Asusun 8gb lık 3050 modelinden 5060ti ın 16 gb lık alttaki modeline geçtim. Bir kaç sorum var . 1. Si elimdeki eski 3050 yi ne kadar ediyorsa ona satmak istiyorum 2. El piyasasındaki fiyatlar çok uçuk ben öyle şişirp koymak istemiyorum hakkı neyse o 2. Si psu 600w 7500f ve 5060ti...
  3. Alperen Uruş

Hyperx Cloud 3 Ses Ayarı

Merhaba arkadaşlar aylardır beklediğim kulaklığı aldım ve 2 gün önce ekime geçti. ama hayal kırıklığına uğradım tam manasıyla ses kasamıyorum dts sound unbound indirdim eq ayarıda yaptım ama oyunlarda bi türlü istediğim gibi bir performans alamadım bu kulaklığı kullanan varsa yardımcı olursa...
  4. Alperen Uruş

7500F İcin Soğutma Bütçe 2500

https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-reaction-4x120mm-rainbow-fanli-600w-80plus-midt-atx-gaming-kasa.html bu kasa ve 7500F için Sıvı Soğutma yada Hava soğutma arıyorum HB olursa daha iyi olur taksit ile alıcam.
  5. Alperen Uruş

Ders Çalışmak İçin Tablet

Ders çalışmak için tablet düşünüyorum. 13-14 Bin TL civarında bir bütçe düşünüyorum. İleri zamanlarda donma kasma olsun istemiyorum. Birde sürekli ekrana bakacağım için göz yormasın istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
  6. Alperen Uruş

3000-3500 TL Arası Kulaklık

Biliyorum bu konu çok fazla kez açıldı ama emin olamıyorum. Kablosuz Cloud 3 düşünüyordum ama her geçen gün fiyatı artıyor ve çok olumsuz yorum görüyorum. O yüzden bende kriterlerimi söyleyip bilir kişiler tarafından tavsiye isteyeceğim. Rekabetçi biriyim oyunları ciddiye alırım o yüzden ses...
  7. Alperen Uruş

Hyperx cloud 3 2.672 TL

İndirimi görünce almak istedim ama arkadaşım çakma olabileceğini söyledi kingston un kulaklığını önerdi. Bu kulaklık çakmamıdır almalımıyım yada kingston markayı orjinali nasıl bulurum teşekkürler...
  8. Alperen Uruş

Aşınmayan Mausped önerisi

2 hafta önce bloody mouse aldım altı demir olduğu için şuan kullandığım mausped (KlasseGear Pro) aşındı kötülemek için söylemiyorum ve maus u haraket ettirmem git gide zorlaşıyor. Dayanıklı ve mümkünse aşınmayan mausped önerebilir misiniz?.
  9. Alperen Uruş

Toplama Bilgisayar Tavsiyesi

Oyun için değil 4 çekirdekli olsun. M2 slot olsun. HDMI ve VGA kesinlikle olsun. Ram 3200mhz desteklesin. Bir de drr4 olsun. Orta düzey bir şey olsun. Toplamda 10 bini geçmesin. Kasa ince olsun hatta ekrana gömülü de olur. Bir arkadaşım bu özelliklerde PC istiyor yardımcı olursanız sevinirim...
  10. Alperen Uruş

Max 18 k ya hazır sistem

Çıkabileceğim Max tutar 18 bin tl onerebileceginiz sistemleri bekliyorum teşekkürler.
  11. Alperen Uruş

25 metre ETHERNET KABLOSU

Kaliteli pahalı olmayan işimi görecek bir ethernet kablosu arıyorum. 25 metre herhangi bir kablo alsam yeterli olurmu yoksa öneriniz varmı . teşekkür ederim.
  12. Alperen Uruş

VDSL Modem Önerisi 50 Mbit

50 mbit alıyorum VDSL modem kullanıyorum . Modemim çok eski ve çok pingim oluyor 400 500 600 civarı artık gına geldi. 1500 TL ye kadar çıkabilirim fiyat performans olursa güzel olur . Önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler .
  13. Alperen Uruş

1000 TL klavye önerisi .

Minimum ses çıkaran, RGB si ayarlanabilen ve kapatılabilen , bide switchi ne sert ne de yumuşak ortası olursa güzel olur böyle bir klavye arıyorum önerilerinizi bekliyorum ben pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim 😁
  14. Alperen Uruş

6K Monitör Önerisi

Güzel bir monitör bulamadım FPS oynuyorum daha çok 6k bütçem var yardımcı olursaniz sevinirim teşekkürler.
  15. Alperen Uruş

6 k bütçe ile monitör.

FPS oyunları oynuyorum 6 k bütçem var https://www.itopya.com/msi-238-g2412-170hz-1ms-hdmi-dp-freesync-premium-fhd-ips-gaming-monitor_u23574#bTableUrunDetay Bu monitör alimirmi veya başka alternatif varsa yazabilir misiniz
  16. Alperen Uruş

Rtx 3050 için monitör önerisi.

https://www.itopya.com/msi-238-g2412-170hz-1ms-hdmi-dp-freesync-premium-fhd-ips-gaming-monitor_u23574 İndirimli iken faydalanmak istedim monitörü bileniniz varsa yardımcı olabilirim veya farklı önerisi olan varsa yazabilir teşekkürler.(valo, cs, point blank, pubg gibi oyunlar oynuyorum.)
  17. Alperen Uruş

İnternetimin adı gözükmüyor

Arkadaşlar bilgisayardan internete wireless ile bağlanıyorum fakat wireless i çıkartıp takmam gerekti şuan adaptörü takıyorum bilgisayardan internete bağlanmak istediğim de kullanılabilir ağlarda internetimin ismi yok internete bağlanamıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim (modemle PC aynı odada...
  18. Alperen Uruş

Ram MHz yükseltemiyorum.

Ram MHz sini yükseltmek istiyorum ama profil 1 yok disable ve enable yazıyor nasıl ram hızını nasıl yükseltin
  19. Alperen Uruş

Kasanın ışıklarını ve fanlarını nasıl kapatırım?

Kasanin istediğim zaman fanını yada ışığını nasıl kapatabilirm kasa bu: Rampage REACTION Tempered Glass 600W 80 Plus Bronze Rainbow Siyah Gaming Kasa
  20. Alperen Uruş

Çözüldü✓ Ekran gelmiyor yardım

Arkadaşlar yeni PC geldi ekran kartını monte ettim ve taktım ama ekrana görüntü gelmiyor acaba monitör VGA girişli olduğu için olabilirmi ?
Geri