Arama sonuçları: *

1. Sucuklumen42

Manli ekran kartı fan sorunu

Manli marka rtx ekran kartı kullanmaktayım derece farketmeksizin ara ara 1 saniyeliğine fan duruyor ve hemen geri açılıyor fakat rpm kontrol ettiğimde sabit gözüküyor arıza mı bilemedim yoksa kronikmi bu kartta derece hiçbir etkisi yok sadece ses yönünden sinir bozucu biraz böyle 80 derece olsa...
  2. Sucuklumen42

600tl civarı sele önerisi

Max 600tl bütçeye ne önerirsiniz sele rahat olsun şuanki sele popomu çok ağrıtıyor
  3. Sucuklumen42

V2 hyperspeed alınır mı?

4300tl Civarıymış sanırım alınır mı
  4. Sucuklumen42

Max 5 bin tl kablosuz kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşıma bakıyoruz genelde oyun girilecek ve discord üzerinden arkadaşlarla sohbet etmek için alacak kısaca iyi mikrofon iyi ses kalitesi
  5. Sucuklumen42

Max 5k ya kadar kablosuz kulaklık onerisi

Arkadaşıma bakıyoruz ne önerirsiniz genel anlamda oyun oynanacak mikrofon kalitesi ses kalitesi.iyi olsun kablosuz şart
  6. Sucuklumen42

İphone 11 pro alınır mı

Merhaba güncel olarak a35 kullanmaktayım genel olarak instagram takılıyorum arada oyun oynuyorum fakat telefonda takılmalar oluyor ara sıra kafayı yiyor alalı 1 sene oldu genel anlamda işlemcisi uzun vadeli olduğunu düşünmeyip daha stabil bi telefona geçmek istiyorum satıp iphone 11 pro geçmek...
  7. Sucuklumen42

İphone 11 pro alınır mı

Merhaba güncel olarak a35 kullanmaktayım genel olarak instagram takılıyorum arada oyun oynuyorum fakat telefonda takılmalar oluyor ara sıra kafayı yiyor alalı 1 sene oldu genel anlamda işlemcisi uzun vadeli olduğunu düşünmeyip daha stabil bi telefona geçmek istiyorum satıp iphone 11 pro geçmek...
  8. Sucuklumen42

Hoparlör önerisi max 400tl

Maximum 400tl bandında hoparlör ne önerirsiniz cızırtı yapmasın yeter oyun ve video izlicem
  9. Sucuklumen42

Polosmart pgs 403 alınır mı?

Amacım sadece video izlemek ve oyun için alıyorum uzun süre kulaklık takıtğım zaman baş ağrısı yapıyor arkadaşlarımla oyun girmediğim zamanlar yani hikaye tarzı oyunlar oynarken kullanacağım ve video vs izlerken kullanacağım onun için alıyorum bütçe max 400
  10. Sucuklumen42

Kasa ısınma sorunu yardım

Kasamda görmüş olduğunuz üzere 8 fan var sıcaklık düşsün diye aldım ama sıcaklık arttı 68 derece oynadıgım oyun 73 lerde geziyor fan yönlerini doğru taktım ondan eminim
  11. Sucuklumen42

Ekran kartına fan nasıl üfler

Bu 2 si ekran kartına üflicek şekilde yapmak istedim doğru takmışım değil mi
  12. Sucuklumen42

Ekran kartına fan nasıl üfler

Bu 2 si ekran kartına üflicek şekilde yapmak istedim doğru takmışım değil mi
  13. Sucuklumen42

Gameforce 7r pro fan alınır mı

Merhaba arkadaşlar gametech x cooler mesh kasa kullanmaktayım kasa kücük ve hava sirkülasyonunu yetersiz buluyorum şuan 4 fan var kasada ve ben 4 fan daha alıp sogutmayı guclendırmek istiyorum bunun için bu fanlara karar verdim yeterli olacağını düşünüyorum ve butcem max bukadar sizce işimi...
  14. Sucuklumen42

Ekran kartı macun değişmek

Merhaba manli rtx 2060 super ekran kartına sahibim macun değişeceğim ama hangi vidaları sökmem gerek bilmiyorum 4 tane vida var onlar sökülecek biliyorum ama ekstra 2 vida var onlardamı sökülecek resimde işaretledim
  15. Sucuklumen42

Manli rtx 2060 super ısınma

Geçenlerde manli rtx 2060 super aldım satıcı 1 ay kullanılmış dedi kutusu jelatini hatta güvenlik etiketi bile üstündeydi ama benim anlam veremediğim şey peak oynuyorum mesela 79 derece ekran kartı biraz sıfıra yakın ekran kartı için fazla bi değer gibi geldi bana
  16. Sucuklumen42

Ekran kartı güç soketi kırıldı

sorun teşkil eder mi?
  17. Sucuklumen42

Manli Rtx 2060 super fan arızası

Öncelikle herkese merhaba manli rtx 2060 super ekran kartı kullanmaktaydım gerek oyunda gerek boşta ekran kartının fanları 1 saniyeliğie duruyor ve hemen geri açılıyor sürekli tekrarlıyor bunu döngü halinde 2 fanda yapıyor bunu fanlar hızlanınca yapıyor özellikle acaba psu dan dolayı dalgalanma...
  18. Sucuklumen42

Ryzen 5 5500 rtx 2060 super

Thermaltake litepower 550w güç kaynağım var bu güç kaynağı yeterli olur mu ekran kartının sol taraftaki fanı 1 saniyeliğine duruyo ve sonra hemen geri açılıyor bundan kaynaklı olabileceğini söyledi chatgpt
  19. Sucuklumen42

Manli rtx 2060 super fan sorunu

Merhaba bu ekran kartına sahibim böyle yük altındayken sol fanı 1 saniyeliğine aç kapa yapıyor rastgele aralıklarla
  20. Sucuklumen42

Manli rtx 2060 ısınma

merhaba bugün 1 ay kullanılmış manli rtx 2060 super aldım biraz fazla ısınıyor gibi geldi oyunlarda 78 79 geziyor sizce normal mi
Geri