Arama sonuçları: *

• Users: M_F_Y_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M_F_Y_

Yardım Oyuncu Koltuğu Seçimi

15000TL BÜTÇE
  2. M_F_Y_

Yardım Hangi internet operatörüne geçmeleyim

çok fazla forumda gezdım ve araştırdım ama kararsızım hala turknetten fazla memnun olup şıkayet edenler var comnettede ucuz diyorlar bu 2 operatörde kararsız kaldım.(başka önerilerinizde varsa açıgım)
  3. M_F_Y_

Yardım RAZER deathadder v3 LAG SORUNU

Arkadaşlar sadece apex oynarken bı lag olusuyo 360 derece donunce fpsım 240 ken bırden 80 dusuyo sag sol yaptıgımdada oluyosadece apexte var r6 valo cs gıbı oyunlarda yok 1000 hz ve 8000 hz dede denedım olmadı guncelledım pcnın farklı usb gırıslerıne taktım ama cozulmedı sorun yardım edebılcek...
  4. M_F_Y_

Yardım hyperx cloud 3 vs logitech g pro x

bu 2 kulaklık arasında kaldım hangısı daha ıyı bılemedım arastırdım bazıları kotu bazıları ıyı dıyor genellıkle fps oynayan bırıyım hangı kulkalıgı secmelıyım Logitech G Pro X VS HyperX Cloud III
  5. M_F_Y_

Çözüldü✓ Gigabyte RTX 4070 Windforce OC-Gigabyte RTX 4070 Gaming OC Karşılaştırması

Gigabyte GeForce RTX 4070 Gaming OC , Gigabyte GeForce RTX 4070 Windforce OC bu ıkı ekran kartı arasında kaldım bılıyorum bırbırlerının aynısı ama gamıng oc ıle wınderforce farkı ne bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım.bide genel olarak bu 2 ekran kartından farklı 4070 modelı soylersenızde...
  6. M_F_Y_

Çözüldü✓ Hnagi oyuncu kulkalığını alacagımda kararsız kaldım

Merhaba arkadaşlar eskı kulaklıgım bozuldugu ıcın yenı kulaklık almak ıstıyorum butçe 3k genellıkle fps oynuyorum cs2 valo apex r6 tarzı bu kulkalıklar arasında kaldım cogu yerde okudum araştırdım ama fazla soylentılerle karşılaştım ve karar veremedım sızede sormak ıstedım assaya dusunduklerımın...
  7. M_F_Y_

Çözüldü✓ bılgısayarımın ekran kartı bozuldu yenısı ıcın tavsıye

ANAKART : B450M-K İŞLEMCİ : AMD RYZEN 5 5600 RAM : CRUCİAL 16 GB CL16 RAM GÜÇ KAYNAGI : 650W 80PLUS EKRAN KARTIM YANDI VE BOZULDU YENI KART ALMAM LAZIM SIZCE BU SISTEME FP EKRAN KARTI NE ALABILIRIM MAKS : 15.000 TL AMA 10.000 OLURSA DAHA IYI OLUR YARDIMLARINIZ ICIN TEŞEKKUR EDERIM SIMDIDEN
  8. M_F_Y_

VERGİSİZ TELEFON MUHABBETİ

Biliyorsunuzki vergisiz telefon bılgısayar adı altında ögrencilere vergi indirimi yapıclagı soylendı seçimden once şimdi seçim bittiğine göre bu olaylar nası işlicek bilgisi olan varmı
  9. M_F_Y_

Çözüldü✓ Hdd takınca pc açık ama ekran yok

Merhaba arkadaşlar bugün hdd aldım ve taktım her şey 10 numara ma pc çalışıyor fanlar ve ışıklar var ama görüntü yok pc fanları max hızda dönüyo çözümü nedir nasıl görüntü alıcam 1679752381 Ram ve bios pili takıp çıkardım gene olmadı
  10. M_F_Y_

Öneri Hangi kulaklığı almalıyım (HELP!)

MERHABA arkadaşlar ben ve arkadaşım şu an bu iki kulaklık ta karar kıldık sizce hangısı daha iyi Steelseries Arctis 5 Corsair Void Elite Surround ve daha ıyı dediğiniz kulaklık varsa söylermısiniz.(https://www.epey.com/kulaklik/steelseries-arctis-5.html ...
  11. M_F_Y_

Çözüldü✓ amd r5 3600 nası bi soğutucu almam gerek

Merhaba arkadaşlar işlemci : amd r5 3600 anakart:b450m-k ekran kartı: asus rtx 2060 evo kasa: xigmatek cyclops bu kasaya nası bi soğutma almam lazım ne yapmam lazım soğuması için
  12. M_F_Y_

Çözüldü✓ nasıl bı termal macun almam lazım

sistem ryzen 5 3600 işemcı rtx 2060 nasıl bi termal macun almam lazım işlemcı için termal macun bıttı bı de bunun yanında guzel bi kule tipi soğutucu olursa XIGMATEK CYCLOPS 4x120mm FAN X-POWER MidT ATX SİYAH KASA kullanıyorum bunlara göre bişey önerirseniz sevinirim
  13. M_F_Y_

Çözüldü✓ CS fps eskisi gibi değil

Corona zamanı aldığım bilgisayarımla o zmanlar hatta yaklaşık 5 ay oncede aldıgım fps ortlama grafıkte 200-300 arası iken şuan aynı grafik ortalamasında 95 -130 arası değişmektedir bunun sebebi nedir çözümü varmıdır(amd r 5 3600 16gb ram asus rtx 2060)
  14. M_F_Y_

Yardım Wifi bağlı ama internet bağlantısı yok hatası

Merhaba tam olarak 11 ocak 2023 saat sabah 4 gibi bu sorun ile karşılaştım valorant oynarken birden int gitti wifiye bağlı ama internet bağlantısı yok dedi ve hiçbir yere girmedi müşteri hizmetleri ile konuştum modem restleme falan filan herşeyi yaptık ama klasik olmadı lütfen bu konuda çözüm...
  15. M_F_Y_

Çözüldü✓ Nasıl bir sıvı soğutma almalıyım

Merhaba arkadaşlar kendıme sıvı soğutma almak istiyorum ama çok bilgim yok kasam xigmatek cyclops black ürün bilgileri fotodaki gibi sizce nası bir şey almalıyım (sesi az olursa iyi olur ve abartı fiyat olmazsa) şimdiden yardımlar için teşekkür ederim
  16. M_F_Y_

Çözüldü✓ Corsair Katar Pro Wi̇reless Çaliştiği Halde Pcde Kullanilmiyor

Mouse çalıştığı halde pc de kontrol edılmıyo ne kadar mouse 0 lasam nede aygıttlardan kaldırsamda duzelmedı (yardım)
Geri