Arama sonuçları: *

• Users: EminKrsln
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. EminKrsln

Am4 Soket İşlemci Önerisi

Hocamlar sistemim R5 5600 ekstra kule tipi soğutucu 16gb Ram Rx6750xt Gigabyte b550 gaming x v2 2k 170 hz monitör Sorunum şu oyunlarımı 2k da oynamama rağmen bazı oyunlarda (fortnine, lol vs.) Fps drop yiyorum işlemci kullanımım ve ekran kartı kullanımım fortnite da %100 oluyor. Bende am5...
  2. EminKrsln

Rx 6750 xt vs Rtx 4070

Şu an kullanmakta olduğum ekran kartı olan rx 6750 xt den rtx 4070 e geçmek mantıklı mı aradaki fiyat farkını ve performans farkını göz önüne alırsak üstüne koyacağımız paraya değer mi Rtx 4070 in performansı ?
  3. EminKrsln

Windows dosya oluşturma tarihi bilgisayarımı aldığım tarihten eski

Bilgisayarımı birkaç ay önce almama rağmen bugün böyle bir şey ile karşılaştım ve tedirgin oldum bu genel bir sordun mudur acaba yoksa satın aldığım firma ile bu durumu konuşmalı mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim :D
  4. EminKrsln

Dark Freezer x125 İşlemci Soğutucu Nasıldır?

İşlemcim r5 5600 ve ekran kartımda rx6750xt bazı oyunlarda işlemcim gerçekten çok ısınıyor 96 derecelere çıkıyor. Bunun Ryzen master uygulamasından otomatik oc açtığım için kaynaklandığını düşünüyorum lakin eğer oto oc açmassamda drop yiyorum bu yüzden sağlam hemde uygun fiyatlı bir soğutucu...
  5. EminKrsln

Çözüldü✓ MONİTÖR ÖNERİSİ/HANGİ MONİTÖRÜ TERCİH ETMELİYİM?

Merhaba ben sistemime uygun fiyat performans bir monitör arıyorum hem rahat çalışabileceğim, hem 3A oyunlarda görsel ve akıcılık anlamında beni tatmin edebilecek bir monitör arıyorum ama monitör fiyatları uçmuş durumda ve hem bütçeme uygun hem de kaliteli çok az monitör var. Sistemim; Ekran...
Geri