Arama sonuçları: *

1. H

Sistemim Fazla Mı Sıcak?

Merhabalar arkadaşlar, yeni aşağıdaki sistemi aldim da A Way Out' ta GPU 76 CPU 78 derece gordu. Bir sey olmaz degil mi? https://www.gaming.gen.tr/urun/180980/eastergamers-tv-e6-intel-i5-12400f-asus-tuf-geforce-rtx-3070-ti-gaming-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#btnFPS
  2. H

Asus Rog Strix Go 2.4 Wireless Dip Ses Sorunu

Arkadaslar yapmam gereken ayar falan varsa soyler misiniz ciddi şekilde dip ses var.
  3. H

M2 SSD'nin etiketini sökeyim mi?

Arkadaslar resimde gördüğünüz SSD'de üstteki etiket gibi seyi sokeyim mi kalacak mi? 1656773944 Şu üstünde Crucial yazısı olan yeri kastediyorum.
  4. H

ASUS ANAKART M2 SSD TAKMA

Merhabalar anakartta M2 takma vida ile değil de bir kelepçe ile oluyor bu kelepçeyi takınca sabit mi olmasi gerekiyor acaba ben taktım da cok hareketli bir şekilde su anda. Acaba oturtamadim mi diye meraktayım.
  5. H

Çözüldü✓ Anakart Hakkinda Bir Soru

ASUS PRIME B660M-K D4 INTEL ANAKART' ta arkadaşlar iki M2 yuvasi da PCle 4.0 destekliyor mu arkadaşlar?
  6. H

Çözüldü✓ Anakarttan Cikan Bu Kablo Ne?

Merhabalar hazir sistem almistim da bu kablo ne oluyor acaba?
  7. H

Bu Sistemde Kulakligi Kullanabilir Miyim?

Arkadaslar merhaba kablosuz kulaklığım Type-C ile baglanti kuruyor. Aşağıdaki sistemi sipariş etmiştim de Type-C girişi var midir acaba yoksa da dönüştürücü onerir misiniz...
  8. H

Hangi Mouse Daha Mantıklı

Şimdi sipariş edeceğim hangisi sizce?
  9. H

500 TL Mouse Önerisi

Çok kafam karıştığı için yeniden konu açıyorum. Mouse' u genellikle oyun amaçlı kullanacağım. MMO ve Moba ağırlıklı olmak üzere az da FPS oynuyorum. El boyutu 17 cm civarı. Tutuş tipi Palm' a yakın. Eğer çok daha iyi mouse olacaksa az bir şey daha bütçe artabilir duruma göre. Önerilerinizi...
  10. H

Bu Mouse'a Benzer Mouse Önerisi

Merhabalar resimdeki Mouse' a sahiptim fakat bozuldu. Tutuş ve ergonomi olarak buna benzer mouse onerir misiniz şimdiden teşekkürler. Belli bir butcem yok 500 u geçmezse sevinirim ama.
  11. H

Hangi Windows 11 Keyini Almalıyım?

Arkadaslar 3 ünden hangisini tercih edeyim?
  12. H

Çözüldü✓ Gaming Gen Taksitlendirme Hk.

Arkadaslar merhaba sistem alacaktım da ödeme yerinde taksit seçeneği sectirmiyor. Nerde olduğunu bilen söyleyebilir mi? 1656279376 Taksit yerini hiç göremedim. 1656279615 Bilgisi olan var mıdır acaba?
  13. H

Lenovo Ideapad 100S Uyumlu Sata SSD Önerisi

Arkadaşlar bu bilgisayara uyumlu 256 lik ssd önerebilir misiniz? Ucuz olursa sevinirim.
  14. H

Hangi Bilgisayar Daha Mantıklı?

Merhabalar arkadaşlar bilgisayar alacağım fakat çok kararsız kaldım. Öncelikle bütçem 30 bin Lira civarı. Taksitle alacağımdan dolayı hazır sistem alabiliyorum. Toplama PC önermezseniz sevinirim o yüzden. Aklımda 2 seçenek var: 1) Direkt olarak linkini bıraktığım laptopu almak. 28 bin TL...
  15. H

EASTERGAMERS TV-E6 Alınır Mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/180980/eastergamers-tv-e6-intel-i5-12400f-asus-tuf-geforce-rtx-3070-ti-gaming-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Arkadaşlar merhaba bu sistemi almayı düşünüyorum. Özelleştirme olarak yapmam gerekenler nelerdir ve alınır mı sizce bir bakar mısınız...
  16. H

30K PC Tavsiyesi Monitör Dahil

Merhabalar arkadaşlar bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim, ilk bilgisayarımı alacağım inşallah. Yaklaşık ailemin de desteğiyle birlikte 30K gibi bir bütçem var. Yazılım işlerinin yanında oyun da oynayacağım. Bu paraya monitör de dahil olursa çok iyi olur. Bir de hazır sistem olması benim için...
Geri