Arama sonuçları: *

• Users: feritx100z
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Nefes 2 yer eksi iki nasıl izlenir?

Nefes 2 filmini nerden izleyebilirim hangi platformda ya da sitede mevcut
  2. F

Yardım M2 ssd dönüştürücü sağlıklı olur mu

sistemimde takılı 500gb lık m2ssd var depolama alanı sıkıntısı yaşıyorum. bunun için ya sata ssd alcam ya da m2 ssd alıp dönüştürücü yoluyla sistemde kullancam. sata almam mı daha sağlıklı olur yoksa m2 alıp dönüştürücü yoluyla kullanmak mı Anakart : ASUS PRIME B450M-K dönüştürücü olarak bu...
  3. F

Öneri Sata ssd almam lazım yardımcı olur musunuz

Bilgisayarımda 500 gb m2 ssd var depolama alanım doldu ikinci bir m2 slotum olmadığından sata ssd almak istiyorum önerisi olan var mı 1tb lık bu fiyatlara varsa güzel olur Bütçe en fazla 2800
  4. F

Çözüldü✓ yazılımını sildim yardımcı olun lütfen

bilgisayarımda wifi olmadığı için kingboss ac1200 almıştım fakat internet sürekli koptuğu için aygıt yöneticisinden ürünün kaldırıp tekrar kurulum yapmasını umarak yazılımı sil seçeneğine bastım, bu sefer hiç bir şekilde kingboss ac1200 ürününü görmüyor aygıt yöneticisinden baktığım zaman diğer...
  5. F

Yardım kingboss ac1200 kopma ve bağlanma sorunu

kingboss ac1200 aldım 3 gün önce ,5ghz bağlanmaya çalışıyorum bağlanamıyorum ne zaman bağlansam belli bir süre sonra atıyor. Bundan dolayı 2.4ghz ile kullanmak zorunda kalıyorum bu sefer nadirde olsa 2.4ghz de de atma problemi oluyor . 2.4ghz kullanınca internetim hızı 4 te 1 oranında düşüyor
  6. F

oyun için kulak içi kulaklık önerisi

hem oyunda hem de gündelik hayatta kullanacağım bluetooth kulaklık önerir misiniz? 1722371094 telefon iphone
  7. F

aoc monitör alınır mı

Selamın aleyküm arkadaşlar monitör alcam bütcem 4500 tl civarında bu monitör alınır mı ya da başka bir monitör öneriniz var mıdır...
  8. F

Çözüldü✓ Monitör tavsiyesi verir misiniz?

en fazla 5500 tl kadar Monitör tavsiyesi verir misiniz? 2k , 1ms
  9. F

Steam kış indiriminde ne alınır

Güzel uzun sure oynaticak oyun lazim rust bf 1 ya da bf 5 alınır mı
  10. F

Hayatta kalma oyun önerisi verir misiniz

Açık dünya hayatta kalma oyun önerisi yapar mısınız Sistemim rtx3060 r5 5500 16gb ram
  11. F

Bilgisayarımda rav endpoint protection ve rav antivirüs

Bugün bilgisayarı kullanırken sağ alt kısımda rav endpoint protection programını gördüm sonra program ve uygulama kaldır yerinden bakarken Rav antivirüş diye bir program daha gördüm her ikisini de program kaldır yerinden sildim. Şu anda bir sıkıntı yok ne yapmam lazım. Silinmiş olarak gözüküyor
  12. F

Çözüldü✓ Ekran kartı fanı dönmüyor

Hazır sistem aldım sistemimde ekran kartı fanı dönmüyor ekran kartım asus dual rtx 3060 12gb bilgisi olan var mi
  13. F

Bu sistem alinir mı acil

https://www.gaming.gen.tr/urun/107991/ultima-5500-amd-ryzen-5-5500-asus-geforce-dual-rtx-3060-v2-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bu sistem alinir mi yardımcı olur musunuz? Amd li sistem önermeyin lütfen
  14. F

Yardımcı olur musunuz

https://www.itopya.com/jaho-prointel-core-i5-12400fgigabyte-geforce-rtx-3060-ti-gaming-oc-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ss_h16539 Bu sistem alınır mı fiyatı nasıl
  15. F

Max 16k bütçeye kasa + monitör

Max 16.000 tl monitör + kasa önerir misiniz Oyun amaçlı çoğu oyunda 120+ fps vercek zorlanmıcak bir sistem lazım (Ets , Ark survival, ruft, csgo , benzeri oyunlar oynucam)
  16. F

Sıstem önerisi yapar mısınız

18k ya monitör kasa kulaklık klavye önerir misiniz , max 18.5k Ekran kartı nvidia olsun amd değil
  17. F

Hangisi alınır yardımcı olur musunuz

GoodRam IRDM PRO 16GB(2x8) Deep Black 3600mhz CL18 DDR4 Ram (K3600D4V64L18S/8GX2) (IRP-K3600D4V64L18S/8GX2) Gigabyte GeForce RTX 3060 Gaming OC 12G 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı (GV-N3060GAMINGOC-12GD) Gigabyte B450M S2H 3600mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart (B450M S2H) Corsair Carbide Series...
  18. F

Max 19 k ya kadar hazır sistem önerir misiniz?

18.999 tl ye kadar hazır sistem önerir misiniz? Monitörsüz. Oyun için istiyorum.
  19. F

18k ya monitör dahil bir sistem önerir misiniz

18 k rtx hazır sistem yada toplama bir sistem önerir misiniz monitör dahil Ark survival evolved, the forest, rust, gta5, rd2 Gibi oyunlarda sıkıntı çıkarmasın
  20. F

18 k ya her şey dahil hazır yada toplama sistem önerir misiniz?

18.5k ya kadar her şey dahil hazır veya toplama sistem önerir misiniz? (Mümkünse rtx sistem olsun) Ark survival, the forest, rust, gta rd2 gibi oyunları oynucam
Geri