Arama sonuçları: *

• Users: Ted Mosby
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ted Mosby

8000 tl toplam bütçe kulaklık ve klavye önerisi

Hyperx cloud 3 wireless ve wraith w75 düşünüyorum herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım herhangi birinde veya alternatif ne önerebilirsiniz?
  2. Ted Mosby

Hacklenmiş olabilir miyim

1 hafta önce riot hesabımın çalınmasıyla başlandı ilk olaylar aynı gün epic hesabımı çaldılar e posta gönderdim fakat dönüş alamadım epicten, yaklaşık bir saat önce ise microsoft hesabım gitti ve geri alamıyorum hacklenmiş olabilir mi bilgisayarım? Nasıl kurtulabilirim
  3. Ted Mosby

2K Bütçe için kablosuz fare önerisi

Merhaba elimde rival 3 var 3 yıldır kullanıyorum, kablosuz bir fareye geçiş yapmak istedim bütçe tavsiyenize göre biraz daha artabilir.
  4. Ted Mosby

Valorant Haksız Sınırsız Ban

Oyunu internet kafeden oynarken 3. Parti yazılım kullanımından ban yedim bilet gönderdim inceleyeceklerini söylediler daha önce böyle bir durumla karşılaşan varsa yardımcı olabilir mi ?
  5. Ted Mosby

4k bütçe günlük kullanım laptop önerisi

Oyun oynamıycak ders,film amaçlı öneriniz var mı?
  6. Ted Mosby

Max 4200tl telefon önerisi

Note 10 pro ile mi 11 lite var şuan seçenek olarak öneriniz var mıdır?
  7. Ted Mosby

900Tl Gaming Kulaklık Önerisi

Bütçeyi 600tl den 900 e çektim aklımda 3 tane kulaklık var şuan https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-razer-blackshark-v2-usb-7-1-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1100729360.html...
  8. Ted Mosby

1000tl ses kartlı kulaklık önerisi

Önerilerinizi bekliyorum daha düşük olursa daha iyi olur :D
  9. Ted Mosby

Valorant inputlag sorunu

Oyun içinde beni izleyen herkes ekranın titrediğini pingim 30 olsa bile donarak ilerlediğimi söylüyor ben de farkındayım sistemimle ilgili bir sorun mu çözümü var mı ? Sistem: Rx 5600xt 3600x 8gb ram 250gb samsung 860 evo üstüne kurulu oyun
  10. Ted Mosby

600TL Kulaklık Önerisi

Önerisi olan varsa bekliyorum @Furkan Aslan blackshark v2x önerdi başka önerdiğiniz varsa bekliyorum.
  11. Ted Mosby

2000 TL Anakart-İşlemci önerisi

Ek olarak sorum 3600 ve 3600x arasında 300tl fark var değer mi ?
  12. Ted Mosby

3000-4000Tl Arası telefon önerisi

Önerileri bekliyorum günlük hayat işleri fotoğraf kalitesi ve işlemci performansı önemli ilk öncelik kamera ama
  13. Ted Mosby

Amino asit mi Protein tozu mu?

17 yaşındayım asıl amacım kas kütlesi arttırma hangisini almamı önerirsiniz ayrıca önerdiğiniz ürün varsa link atarsanız sevinirim.
  14. Ted Mosby

Bu bilgisayarın ederi nedir

Ederi ne kadar?
  15. Ted Mosby

Oyun için emülatör önerisi

Gameloop ve bluestacks hariç başka bildiğiniz var mı ?
  16. Ted Mosby

2000-2500tl Telefon önerisi

Bu aralıkta bir telefon öneriniz varsa bekliyorum
  17. Ted Mosby

11. Sınıf bölüm değiştirme

Tm den mf ye geçmek istiyorum bu mümkün mü 2. Dönem de
  18. Ted Mosby

700Tl kulaklık önerisi

Fury x aklımda zaten yazmayın
  19. Ted Mosby

600Tl Klavye önerisi

Işıklı mışıklı olduk bilek destekli olsun güzel olsun. Kalite için bütçe biraz artabilir (biraz)
  20. Ted Mosby

Videolarımı ne ile düzenleyebilirim ?

Oyun içi kayıt alıyorum amd driveri üzerinden arkaya müzik kesme birleştirme gibi işlemleri hangi program ile yapailirim ücretsiz olması lazım
Geri